Powitajki przy kawie 68

09 stycznia 2022 08:21 / 6 osobom podoba się ten post
Witam  że słonecznej ale mroźnej lubelszczyzny.  Dziś żadnych planów nie mam bo to niedziela. Jedynie moja córeczkę do Lublina do jej mieszkania zawieść.. Jeszcze jej tylko zupy ugotuje i usmażę naleśniki z serem bo to jej ulubione danie.  Ja jeszcze mam antybuityk do jutra a potem się zobaczy czy będę żyć czy nie.  Wam spokojnej niedzieli. 
09 stycznia 2022 08:25 / 7 osobom podoba się ten post
 Witam niedzielnie. Dzisiaj rodzinny wypad do córki Piotra. A spałam kiepsko, bo tak chrapal, że od trzeciej koczowalam na sofie. Jutro trzymcie kciuki, bo mam rozmowę o pracę ?Wszystkim ślę pozdrowienia i życzę spokojnej niedzieli. 
09 stycznia 2022 08:28 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978, oj nie mów tak  Głowa do góry 
09 stycznia 2022 08:42 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim spokojnej niedzieli życzę, każdemu bez wyjątku 
09 stycznia 2022 08:46 / 7 osobom podoba się ten post
Nie lubię niedzieli w Niemczech ale jakoś muszę przetrwać.Oby szybko się skończyła
09 stycznia 2022 08:51 / 7 osobom podoba się ten post
Witam OpiekunkowoZa oknem szaro, zapowiada się deszczowy dzień Może uda mi się wyjść na spacer...Miłego dnia  kochani 
09 stycznia 2022 08:57 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Dusia1978, oj nie mów tak:-(  Głowa do góry :aniolki:

Żyć będę bo chce i muszę jeszcze niektórym mile  po dokuczać a i kredyt spłacić żeby córka jak weźmie " Za skórkę" Co innego sobie kupiła.  Już mi lepiej więc jeszcze kilka dni i powinnam z tego wyjść. 
09 stycznia 2022 10:18 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo pakowania czas jutro wybieram się do wód na kurację . Świnoujście witaj oby nie mrozem wielkim
09 stycznia 2022 10:31 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w piękne, niedzielne przedpoludnie. Maleńki przymrozek bo tylko -1,słońce i śnieg. Pięknie jest ale zostanę w domu, może tylko jakiś malutki spacerek, tyle żeby się trochę dotlenić. Spokojnego, przyjemnego dnia 
09 stycznia 2022 12:05 / 7 osobom podoba się ten post
Dzien dobryDeszczowo i szaroCzas przygotowac obiadWieczorem wyruszam do domu.Miłego dnia
09 stycznia 2022 12:11 / 3 osobom podoba się ten post
Agnesssa

Dzien dobry:kwiatek dla ciebie2:Deszczowo i szaro:pada_deszcz:Czas przygotowac obiad:gotuje:Wieczorem wyruszam do domu.Miłego dnia

Szczęśliwej podróży 
09 stycznia 2022 12:28 / 4 osobom podoba się ten post
Agnesssa

Dzien dobry:kwiatek dla ciebie2:Deszczowo i szaro:pada_deszcz:Czas przygotowac obiad:gotuje:Wieczorem wyruszam do domu.Miłego dnia

Szczęśliwej podróży i udanego urlopu
09 stycznia 2022 12:59 / 4 osobom podoba się ten post
Damessa

Witam Opiekunkowo:-)Za oknem szaro, zapowiada się deszczowy dzień :pada_deszcz:Może uda mi się wyjść na spacer...Miłego dnia  kochani :bzy_bzy:

Słońce wyszło
09 stycznia 2022 13:21 / 7 osobom podoba się ten post
witam wszystkich w niedzielne popołudnie udanego dzionka
09 stycznia 2022 13:22 / 2 osobom podoba się ten post
Damessa

Szczęśliwej podróży :flaga Polski:

szczęśliwej podróżyi udanego urlopu