Powitajki przy kawie 68

02 lutego 2022 08:17 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Za oknem dalej wieje i leje  ale plus 10 na termometrze. Źle spałam bo dopadł mnie wirus i 2 x biegunka mnie goniła.leki wzięte i póki co nie czuje się dobrze.  Pewnie tylko herbatka się urocze. Wam życzę spokojnego dnia i smacznej kawusi. 
02 lutego 2022 08:32 / 6 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dzień dobry. :chaplin: Za oknem dalej wieje i leje :pada_deszcz: ale plus 10 na termometrze. Źle spałam bo dopadł mnie wirus i 2 x biegunka mnie goniła.:-(leki wzięte i póki co nie czuje się dobrze. :goraczka: Pewnie tylko herbatka się urocze. Wam życzę spokojnego dnia i smacznej kawusi. :kawa::kawa1:

Zdrówka ???
02 lutego 2022 09:09 / 8 osobom podoba się ten post
I ja witam  się  z Wami  przelotne opady deszczu ale +7 , pojadę  do sklepuMój PDP wczoraj był  bardzo słaby, ale dzisiaj  wygląda dobrze. Miłej, Spokojnej środy życzę. 
02 lutego 2022 10:11 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ? 
Zaspałam dzisiaj więc musiałam trochę podkręcić tempo pracy 
Śniadanie pdp podałam ,a ja biegusiem do.Edeki bo wczoraj brak jednego.niezbędnego.artykułu zauważyłam i musiałam uzupełnić i zrobić zapas .
Szaro , buro i ponuro za oknem ?
Miłego i spokojnego dnia.wszystk życzę 

02 lutego 2022 11:00 / 9 osobom podoba się ten post
Ludzie ptoki mi karmnik rozwalają ? tyle ich przylatuje .Trudno się dziwić jak dwa wiszą na sąsiednich balkonach, ale chyba tylko dla dekoracji?Siedzę w domu to i podglądam nieco ??
Miłego dnia Wam ?
02 lutego 2022 11:05 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Ludzie ptoki mi karmnik rozwalają ? tyle ich przylatuje .Trudno się dziwić jak dwa wiszą na sąsiednich balkonach, ale chyba tylko dla dekoracji?Siedzę w domu to i podglądam nieco ??
Miłego dnia Wam ?

Ty to masz fajnie, taniej w sklepach o 5%, a tu o 5% wszystko podrożało... Jak  żyć 
02 lutego 2022 11:08 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

:oklaski:

Ty to masz fajnie, taniej w sklepach o 5%, a tu o 5% wszystko podrożało... Jak  żyć :bezradny:
:smiech3:

Zaraz wyskoczysz z kapci?
Pieknie?jak fajnie że ktoś się tak cieszy .
A niech też odczują inflację ?Gdzieś musiało te 5% iść ?
02 lutego 2022 11:20 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Zaraz wyskoczysz z kapci?
Pieknie?jak fajnie że ktoś się tak cieszy .
A niech też odczują inflację ?Gdzieś musiało te 5% iść ?

I tak tutaj w DE jest taniej niż w Pl . 
02 lutego 2022 11:54 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Witam w dniu 2 lutego 
Dobrze że na Forum zajrzałam ,Tina sprawdzała dwa razy ,to jestem pewna że dat nie pomyliłam?
Przysnęłam sobie rano zdrowo bo w nocy jakieś sny nieprzyjemne mnie budziły. Miałam już zacząć narzekać że zimno,ze ogólnie wszystko be,a tu w telewizorni mówią-dzisiaj mamy dzień pozytywnego myślenia. No i jak tu marudzić w dniu takim?. Uśmiech przywołuję, skaczę radośnie do góry jak na obrazku w Konwaliowych powitajkach, wyglądam przez okno i pozytywów szukam. Wczoraj po południu i wieczorem  śniegu  nasypało,wiatr ucichł więc drzewa stoją dostojne bielą oprószone, no nic, tylko się cieszyć. 
Zaraz pomyślę jak miło ,z pozytywnym nastawieniem ,spędzić dzień. 
Wam też tylko pozytywnych myśli życzę

02 lutego 2022 11:56 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

I tak tutaj w DE jest taniej niż w Pl . 

Tak w stosunku do ich zarobków ?
02 lutego 2022 12:03 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry. Witam w dniu 2 lutego :-)
Dobrze że na Forum zajrzałam ,Tina sprawdzała dwa razy ,to jestem pewna że dat nie pomyliłam?
Przysnęłam sobie rano zdrowo bo w nocy jakieś sny nieprzyjemne mnie budziły. Miałam już zacząć narzekać że zimno,ze ogólnie wszystko be,a tu w telewizorni mówią-dzisiaj mamy dzień pozytywnego myślenia. No i jak tu marudzić w dniu takim?. Uśmiech przywołuję, skaczę radośnie do góry jak na obrazku w Konwaliowych powitajkach, wyglądam przez okno i pozytywów szukam. Wczoraj po południu i wieczorem  śniegu  nasypało,wiatr ucichł więc drzewa stoją dostojne bielą oprószone, no nic, tylko się cieszyć. 
Zaraz pomyślę jak miło ,z pozytywnym nastawieniem ,spędzić dzień. 
Wam też tylko pozytywnych myśli życzę
:angel3: 

Kiedy do De ? Jakieś plany Gusiu?
02 lutego 2022 12:11 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo pozdrawiam serdecznie z Düsseldorfu
02 lutego 2022 12:21 / 5 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Kiedy do De ? Jakieś plany Gusiu?:serce:

Może koniec lutego,początek marca. 
Jeśli znajdę psującą mi ofertę ?
02 lutego 2022 12:44 / 2 osobom podoba się ten post
Serwus Słonka!

Cudnej krasy dzionek mamy,
i coś mi się nie rymuje...
Choć nie jestem starym...zdrajcem, żeby zaraz drapnąć...
Na raz! O!
????❤?⏳✅?

Spieszę! ??
02 lutego 2022 12:47 / 1 osobie podoba się ten post
GrazynaM55

A pewnie! Ja to konkretna kobieta jestem! 

????
I luksus!!! ??❤?