Powitajki przy kawie 68

01 lutego 2022 13:13 / 4 osobom podoba się ten post
JanOp1979

To co?
Jedziemy z gawrą opiekuna?
Podpaska też się znalazła ale to zaprzeszłe czasy... ?????⏳

Niemmiej ciekawe niż "Pod niemieckimi łóżkami".
Dworujemy z siebie?

Jeśli żartobliwie, na wesoło i bez złośliwości, to można podworować  
01 lutego 2022 13:23 / 10 osobom podoba się ten post
witam się z Wami w nowym miesiącu życząc milego dzionka 
01 lutego 2022 14:14 / 6 osobom podoba się ten post
Młody Afganistanczyk że Spitexu , który był dziś rano, ubrał dziadkowi odwrotnie pieluchomajtki ? A to sprytne ?
01 lutego 2022 14:16 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, dołączam do powitajek w nowym miesiącu. Tyle gadania, że kto rano wstaje...to to,czy tamto. Ja dzisiaj wcześniej musiałam wstać i tylko zmęczona jestem i tyle. Pożytek taki, że dentysta zaliczony (o 8-ej rano!,dramat dla mnie),zakupy zrobione, pranie powieszone ,obiad zjedzony i w sumie  Feierabend ?.
Uziemiona jestem teraz bo od 16-18 mają sprawdzać wentylację czy coś w mieszkaniach. No to teraz życzę Wam pięknego jeszcze dnia i chyba utnę sobie drzemkę. 
Przyjemności 

01 lutego 2022 14:26 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Jeśli żartobliwie, na wesoło i bez złośliwości, to można podworować :oczko: 

Jasne jestem za, tylko trzeba uważać na tych co w gacie robią z wesołości i oczekują aby sprzątać po nich z uśmiechem. I to wcale nie  są podopieczni. 
01 lutego 2022 14:40 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Jasne jestem za, tylko trzeba uważać na tych co w gacie robią z wesołości i oczekują aby sprzątać po nich z uśmiechem. I to wcale nie  są podopieczni. :oczko2:

01 lutego 2022 14:52 / 5 osobom podoba się ten post
Omyłkowo zalajkowałem kogoś... 

A tak to po spacerku, chociaż kropiło.
Pdp chciał, to miał spacerek. A jeszcze uparciuch mycki nie dał założyć. 
Poza tym już czas wolny

01 lutego 2022 16:13 / 1 osobie podoba się ten post
Nic nie szkodzi. Tutaj obecnie nie ma co być za bardzo "fęfą".
Popatrz tylko na dzisiejsze, dalekoidące perwersje seksualne i jak wykorzystywany jest początek i koniec układu pokarmowego. Nie mdli? Gdzie granice? Co po ich przekroczeniu? W ślepą kiszkę?
Weź co robią z takimi zbokami-obślunami, już nie prykają "prrry", tylko "sssu". To wszystko się kupy nie trzyma! I słusznie koleżanka nadmieniła, że sperforowane nie trzyma i kłopot.
Ja podchodzę do tego prosto i zwyczajnie, jak salowy po zawodówce budowlance:
"geba jest od jadania a dupa od srania". Proste. Bez fęfą.
01 lutego 2022 16:20 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

Omyłkowo zalajkowałem kogoś... 

A tak to po spacerku, chociaż kropiło.
Pdp chciał, to miał spacerek. A jeszcze uparciuch mycki nie dał założyć. :-)
Poza tym już czas wolny

Ło matko ,a.już myślałam.,že mnie lubisz ?
01 lutego 2022 16:21 / 1 osobie podoba się ten post
JanOp1979

Popatrz tylko na dzisiejsze, dalekoidące perwersje seksualne i jak wykorzystywany jest początek i koniec układu pokarmowego. Nie mdli? Gdzie granice? Co po ich przekroczeniu? W ślepą kiszkę?
Weź co robią z takimi zbokami-obślunami, już nie prykają "prrry", tylko "sssu". To wszystko się kupy nie trzyma! I słusznie koleżanka nadmieniła, że sperforowane nie trzyma i kłopot.

No i co z tego.?
01 lutego 2022 16:40 / 5 osobom podoba się ten post
Kika67

Kiedy planujesz wyjazd ?

Za ok 2 tyg .ale mam jeszcze jedną ważna sprawę do szafnięcia ?Wierzę że pozytywnie załatwię. 
01 lutego 2022 16:55 / 4 osobom podoba się ten post
JanOp1979

Oj widzę że w sypialni zagościłeś ?
I to nie swojej?
Pisząc swoje zdanie mniemam ,że nie pominąłeś w swojej krytyce ,,specjalnej grupy "w której to od dawien dawna dochodzi do przekraczania barier często winiąc przy tym tych maluczkich!
To dopiero jest zboczenie i w tym wypadku trzeba by było obciąć narząd i ja osobiście mam jeszcze kilka pomysłów .
Zboczenia ,dewiacje były są i będą Niestety!.Ubolewam !
Nawet nie wiesz z czym ludzie potrafią przyjechać na SOR.To jest chore a choroba ta tkwi w głowie. 
A co ludzie robią we własnym zaciszu domowym (dorośli ludzie )to już ich sprawa. To układy między nimi .Ważne by mieć prawo wyboru. ?

01 lutego 2022 16:57 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Młody Afganistanczyk że Spitexu , który był dziś rano, ubrał dziadkowi odwrotnie pieluchomajtki ? A to sprytne ?

No sprytne ?Stosuje na noc Opie.
01 lutego 2022 17:01 / 5 osobom podoba się ten post
Kurde nie powiedziałam cześć Wam ?☺ 
01 lutego 2022 17:04 / 1 osobie podoba się ten post
Konwalia08

No sprytne ?Stosuje na noc Opie.

Pieluchomajtki , nie pampers ?
W przypadku mojego pdp to był błąd a młody już tu od roku przyjeżdża . Był czas się nauczyć.