Powitajki przy kawie 68

20 lutego 2022 08:21 / 10 osobom podoba się ten post
Dzień doberek z busa i to jeszcze ze Zgorzelca ?Piżdźi ?
Bus pełny, ale wysoki więc dużo miejsca .Do popisania po drugiej stronie mocy
Miłego dnia?
20 lutego 2022 08:58 / 11 osobom podoba się ten post
Witam się z Wami w niedzielę. Drugi wolny dzień. Zaraz po śniadaniu  wybywam w plener.Następna niedziela  to już  czekanie na zmienniczkę.W myśl  zasady,, nie przemęczajcie sie"
20 lutego 2022 08:58 / 6 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Dzień doberek z busa i to jeszcze ze Zgorzelca ?Piżdźi ?
Bus pełny, ale wysoki więc dużo miejsca .Do popisania po drugiej stronie mocy:radosc1:
Miłego dnia?

Szerokości 
20 lutego 2022 09:04 / 9 osobom podoba się ten post
Dzien dobry niedzielniewypita...chwila jeszcze i zbieram się do pracy.Tak jak większość forumnowiczów za niedzielą w pracy nie przepadam ale trzeba to przeżyć Za oknem szaruga,więc popołudniu książka lub tv.Miłego dnia
20 lutego 2022 09:41 / 8 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich w niedzielę,trochę się uspokoiło z wiatrem, ja jeszcze w domku może w następną niedzielę pojadę już do DE jeszcze nie mam decyzji. Spokojnej niedzieli wszystkim i aby do przodu 
20 lutego 2022 10:33 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowopada znów
20 lutego 2022 10:44 / 10 osobom podoba się ten post
Dzień dobry niedzielnie 
Zastanawiam się, skąd się bierze to,że nie lubimy niedziel w pracy? Też należę do tego grona. Chyba tylko Damessa lubi weekendy w pracy, bo zawsze ma wolne ?. Niedziela w pracy nie różni się od pozostałych dni tygodnia, takie same obowiązki, taki sam rytm dnia, a jednak dzień wydaje się nie mieć końca. 
Ja w domu a dzisiaj włączyły mi się misie, czyli nie chce mi się. 
Wiatr ucichł, nie pada, jeszcze, a wyjść mi się nie chce. Koleżanki już na trasie kijkowej, dyscypliny im nie brakuje, czego o sobie powiedzieć nie mogę-samodyscypliny u mnie brak. Jak trzeba to potrafię się sprężyć i jestem bardzo zorganizowana, a jak mam luz,to na luz wrzucam. Ogólny zarys dnia na dziś mam w głowie, ściśle planu trzymać się nie będę, ale kopnę się w du.ę i ruszę ją z kanapy .
Dobrego dnia Wam życzę 
20 lutego 2022 11:21 / 9 osobom podoba się ten post
Też nie za bardzo lubię spędzać niedziel w pracy, ale nie przemęczam się w weekendy zbytnio - najczęściej podaję szybką zupę, nie sprzątam w ten dzień i nie zauważam jakichś niedociągnięć.
20 lutego 2022 13:58 / 10 osobom podoba się ten post
witam się z Wami w niedzielę i przyznaje się że też nie lubię niedziel w pracy miłego dzionka wszystkim
20 lutego 2022 18:10 / 8 osobom podoba się ten post
creyzy

witam się z Wami w niedzielę i przyznaje się że też nie lubię niedziel w pracy miłego dzionka wszystkim:aniolki:

Też nie lubię bo mam gdzieś z tyłu głowy że jutro poniedziałek  pozdrawiam cieplutko
20 lutego 2022 20:38 / 10 osobom podoba się ten post
Witam wieczorem
Dzień minął ciekawie, teraz już w domu. Rano nawiedziliśmy Sanktuarium w Krakowie-Łagiewnikach, na mszy, potem przejazd do Kalwarii Zebrzydowskiej, też Sanktuarium. Przepięknie położone na wzgórzu. Tam też zjedliśmy obiad. Ostatnim akcentem były Wadowice, miejsce urodzenia naszego papieża. Po krótkim zwiedzeniu kościoła, nadszedł czas na degustację papieskich kremówek oraz kawy i herbaty. Słowem... dzień minął fajnie. O piątku i sobocie wspomnę jutro. 
A teraz w tym miejscu powiem Wam dobranoc
21 lutego 2022 05:43 / 11 osobom podoba się ten post
Doberek poniedziałkowo. 'a wczorajszy obiad spuszczam zasłonę milczenia, choć w końcu wylądowałyśmy w restauracji. Pogoda nadal krytyczna, pada i wieje. Niedzielę praktycznie przeleżałam na filmach z przerwami na posiłki i trasę do w. c. Oby ten tydzień zleciał równie szybko, to będzie mój czwarty na tym adresie. Nie przemeczajcie się Kochani, robota nie zając... ?
21 lutego 2022 06:10 / 11 osobom podoba się ten post
Witam poniedziałkowo
Zaczynamy nowy tydzień
Miłego dnia wszystkim
21 lutego 2022 06:49 / 11 osobom podoba się ten post
dzien doberek 
rozne rzeczy sie dzisiaj po nocy dzialy , wiec sie nie wyspalem 
oczywiscie przez wichure jak przeszla , grad deszcz itd
samo jezdzace smietniki po ulicach , do tej pory lezy pelno papierow na ulicy, ale u mnie podworko czyste  moj smietnik nie odlecial tak jak sasiadki 
wiec milego dnia dnia wam zycze 
21 lutego 2022 07:07 / 11 osobom podoba się ten post
Wszystkim bezstresowego poniedziałku.Moje poranne rytuały na balkonie odprawione,mimo,że trochę wiatr przeszkadzał.Kiedy to się w końcu uspokoi?Zawalił mi się piękny,smukły świerk w moim ogrodzie,szkoda mi bardzo.Niedziela jakoś przeleciała.Nie przemęczajcie się.