Chętnie chętnie (qrcze, nie wiem czy przecinek potrzebny pomiędzy tymi chęciami??),przydadzą się jak najdzie mnie ochota żeby się pocelebrować :lol2:
Miło ze strony zmiennika, pomyślał pewnie, Celebrytka wraca,Celebrations się przydadzą :oczko1:
Chętnie chętnie (qrcze, nie wiem czy przecinek potrzebny pomiędzy tymi chęciami??),przydadzą się jak najdzie mnie ochota żeby się pocelebrować :lol2:
Miło ze strony zmiennika, pomyślał pewnie, Celebrytka wraca,Celebrations się przydadzą :oczko1:
Do dziewczyn na zleceniu... zabrać dziś babcię na spacer, kredą na asfalcie coś pomalować i niech babcia skacze :ucieka::smiech3:

Bez przecinka. Idzi za ciosem ?
Zmiennik już tak ma. Bardzo wdzięczny człowiek. Ostatnim razem zostałam dluzej na jego prośbę i sztele zastałam jak w pałacu , plus zapasy na tydzień.
Jest slodyczolubny to i ja ciuciu dostałam ?
Podzielę się chętnie chętnie się podzielę chętnie ?
Na dziękuję się nie skończy, bigosu mi daj kobieto?
Teraz to lepiej na sankach pozjeżdżać no chyba że myslisz o regionie gdzie Damessa stacjonuje. ?
Nie mam jak nałożyć bo kciuki trzymam za taką jedną ,źeby jej noga do pełnej sprawności szybko wróciła ?
Serwus Słońca!
Niedziela powiadacie, to ja piorę koszulę i w dyrdy na POPRAWINY!!!
????????
https://youtu.be/5NBPomJBcYw
Będzie "BONANZA" ???
Oj,na sankach czy jabłuszkach nawet, babcie turlać się też potrafią ?
Widziałam, zaraz zobaczysz, bo tutaj wrzucić nie potrafię ?
Może Tobie się uda ?
Do Ciebie mam daleko? ,Kika bliżej przynajmniej jeszcze przez kilka dni bo po Bayerach też za bigosem latać nie będę ?
Oj dziekuje:aniolki:a bigos to do rekonwalescencji się przyda wszak liśćmi kapuchy okładać można części ciała ?a jak się zje to od środka pomoże bo to przecież nie suplement ?
Do Ciebie mam daleko? ,Kika bliżej przynajmniej jeszcze przez kilka dni bo po Bayerach też za bigosem latać nie będę ?
Kto w niedzielę pierze temu w poniedziałek pralka padnie ?
Dawaj fotkę
Schowałam się gdzieś, a szukać teraz nie chce mi się ?
:smiech3: A już chciałam pralkę uruchomić...:-)