Powitajki przy kawie 68

30 stycznia 2022 10:44 / 4 osobom podoba się ten post
magmab

Lubuskie - Międzyrzecz ??

Znam... Ostatnie dwa miesiące służby w artylerii w 1988 roku 
30 stycznia 2022 10:48 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

... ajjjjjj , jak mnie tu korciło zeby szpilkę wziąć ....?

30 stycznia 2022 10:59 / 7 osobom podoba się ten post
Niedzielne dzień dobry ? 
Miłego niedzielnego leniuchowania dla wszystkich 
Dzień przebiega planowo , obiad prawie gotowy czyli sałatka z tego co znalazłam i gulasz . Makaron czeka.na ugotowanie . Teraz.pora na wspólny spacer ?
Aby do wiosny 

30 stycznia 2022 11:03 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

Znam... Ostatnie dwa miesiące służby w artylerii w 1988 roku :-)

Cięžka była za artyleria ??
30 stycznia 2022 11:22 / 4 osobom podoba się ten post
Kika67

Cięžka była za artyleria ??

Tylko raz byłem na strzelnicy, raz na wycince w lesie i raz przy haubicach... Poza tym "służyłem" pod kolegą plastykiem. Takie różne tabla robiliśmy, taka propaganda, no... W ciepełku... Byłem tam ostatnie dwa miesiące przed wcześniejszym wyjściem do cywila Przeniesiony z Krosna Odrzańskiego... Ech, na wspominki mnie zebrało 
30 stycznia 2022 11:27 / 5 osobom podoba się ten post
30 stycznia 2022 11:52 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

Znam... Ostatnie dwa miesiące służby w artylerii w 1988 roku :-)

Hehe chocbym chciała to i tak nie skojarze Ciebie za smarkata byłam ale za to pamietam jakie wojaki urzadzały popijawy za hala ( właśnie tą co dach zerwało)  i jak latały przez płot do naszych ogródków puste butelki po wińskach ?
30 stycznia 2022 11:57 / 5 osobom podoba się ten post
Luke

30 stycznia 2022 12:13 / 7 osobom podoba się ten post
Damessa

:brawo1::serce:

Gram od zawsze, a 20  lat temu dołączyły  do orkiestry  moje dzieci.Ich pierwszy  publiczny występ  właśnie  miał  miejsce na WOŚP. Mieli wtedy  10 i 18 lat..łzy wzruszenia , emocje nie do opisania. Staliśmy  w tłumie publiczności , dumni a znajomi podchodzili  i gratulowali  zdolnych  synków
30 stycznia 2022 12:15 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

Tylko raz byłem na strzelnicy, raz na wycince w lesie i raz przy haubicach... Poza tym "służyłem" pod kolegą plastykiem. Takie różne tabla robiliśmy, taka propaganda, no... W ciepełku... Byłem tam ostatnie dwa miesiące przed wcześniejszym wyjściem do cywila:-) Przeniesiony z Krosna Odrzańskiego... Ech, na wspominki mnie zebrało :smiech3:

Za język nie nie będę Cię ciagla 
Najważniejsze w życiu jest to žeby się.dobrze ustawić ?
30 stycznia 2022 12:20 / 7 osobom podoba się ten post
Luke

To mòj syn już 30 lat w tym roku.kończy ?♥️
Dzięki orkiestrze Pamiętam.ile lat ma moja starsza pociecha ?
Niech gra do końca świata.
30 stycznia 2022 12:33 / 4 osobom podoba się ten post
Kika67

To mòj syn już 30 lat w tym roku.kończy ?♥️
Dzięki orkiestrze Pamiętam.ile lat ma moja starsza pociecha ?
Niech gra do końca świata.:zespol muzyczny:

30 stycznia 2022 13:48 / 6 osobom podoba się ten post
Damessa

:nie wolno::-)

Nie , oczywiście że nie  To nie w moim stylu. W pewnym wieku się z lobuzowania wyrasta .
Koło Chicorre często są promocje i ozdabiają plac przed sklepem takimi kolorowymi balonami. Dzieciaki owszem - używają sobie . Zazwyczaj przed zamknięciem sklepu wisi już tylko kilka 
31 stycznia 2022 05:39 / 10 osobom podoba się ten post
Witam spod niemieckiego adresu, na miejscu byłam wczoraj o 20 tej, ale oczywiście szukaliśmy adresu, bo firma podała niepoprawny. Nagle z gó:-ry polski głos, to poprzedniczka, która tu była od 4 miesięcy. Jak dla mnie zbyt krzykliwa, co chwilę kazała mi słuchać, co ona mówi, albo upominała mnie, że czegoś nie zrozumiałam. W końcu grzecznie jej odpowiedziałam, że jestem zmęczona, a jeśli przez kilka dni będę się mylić, to nic się nie stanie. Zasnąć nie mogłam, głowa pękała mi z bólu. Lodówka pusta, dobrze że miałam jeszcze kanapki z podróży. Ale stwierdziła, no i może miała rację, że dziś pojadę z seniorką na zakupy, dostanę kasę i potem będę już robić sama. A podopieczna jest b. spokojną osobą. Pomimo swoich 93 lat umysł ma klarowny i bardzo dobrze. Resztę napiszę później, teraz zabieram się za kawę. Życzę Wszystkim miłego dnia i całego tygodnia. 
31 stycznia 2022 06:26 / 10 osobom podoba się ten post
Witam się z wami bo dość długiej przerwie,nadal z domu ale miałam trochę problemów rodzinnych i żadnej werwy do pisania.Dziś od 4,00 już nie mogę spać ale nie chciałam was budzić więc cicho czytałam wasze wpisy  Wszystkim spokojnego dnia życzę a zwłaszcza tym to przyjechali na nowe sztelę to życzliwości i  spokojnej szteli  Może spróbuję jeszcze zasnąć bo cały dzień będę chodzić jak pijana z niewyspani,w końcu dzieci mi nie płaczą jak to się mówi  a mąż też chyba się nie rozpłacze  Pa pa może usnę