Powitajki przy kawie 68

02 lutego 2022 13:40 / 10 osobom podoba się ten post
witam sie w samym środku tygodnia i spokojnego popołunia życzę
02 lutego 2022 19:58 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Kto pyta nie błądzi ?

*nakazdegoprzyjdziejego11
przyjdziekryskanamatyska11??
*dobrzeprawiciekumie11

Albo do woza ????

:podobamisię11: ??

I psztyk! Poniższe mi się przewinęło do meee ???
:notakihumorfęfą11: ??✅❤

https://youtu.be/Aq7FuvTT0C8
02 lutego 2022 20:08 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Dzień dobry Opiekunkowo:-) pozdrawiam serdecznie z Düsseldorfu:chaplin:

Zdrówka tam dookoła dla wszystkich i trzymaj się! ❤???
03 lutego 2022 05:41 / 10 osobom podoba się ten post
Wczoraj zachciało mi się przejrzeć stare wpisy na forum i wdepnęłam na bloga Asika - Zabiennik czyli skok na DE. Tak mnie wciągnął, że przeczytałam cały, nawet był jeden mój komentarz z 2014 pod nickiem Kruszynka 1964.Ale co się uśmiałam, to moje a swoją drogą to żal, że już tylu fajnych osób nie ma. Jak było, tak było, ale nieraz jak zawrzała dyskusja, pisaliśmy do późna. Uwielbiam to forum do dzisiaj i tak zostanie. No nic, biorę się za kawę. Dzisiaj mam też pierwsze duszowanie seniorki, wiem na pewno, że będzie problem z ubraniem Jej w czyste rzeczy, bo wczoraj przeforsowalam tylko zmianę Unterhose. Obaczymy. Miłego i nezstresowego czwartku dla Wszystkich. 
03 lutego 2022 06:43 / 10 osobom podoba się ten post
Witam  serdecznie. Dziś pobudka wcześniej bo seniorka jedzie na badania związane z OP. Ja zostaje w domu. Przyjdzie pflege do leków i zrobię sobie pranie.  Wam wszystkim spokojnego i dobrego dnia. 
03 lutego 2022 06:43 / 10 osobom podoba się ten post
Wszystkim bezstresowego czwartku.Na balkonie spokojnie,nie pada,nie wieje-rutuały poranne odprawione.Aauto wróci z naprawy,jak je zrobią-słowa syna.Jeszcze tylko 4 tygodnie i wracam do domu.Powoli i do przodu.
03 lutego 2022 06:58 / 9 osobom podoba się ten post
Hej, Hej ! Echo oooo? Zdarza się czasem komuś zaspac, ale czy zdarzyło się zerwać z łóżka przed czasem tak jak dziś mnie ? I to całe  45'min ? . Koszmary żadne mi się nie śniły , komary też jeszcze nie latają, a rzucając okiem na komórkę , myślałam że jest już dość późno. A mam tu też analogowe zegarki, nawet DWA . Nie wiem jak coś takiego nazwać , chyba przedwczesny............? . Takie jaja ?
Ale...w międzyczasie zajrzałam do dzadka- śpi i niech śpi dopóki Spitex nie przyjdzie. Cale szczęście już się lepiej czuje .
Pogoda znośna, dość ciepło. 
Dziś dzień jak codzien. Musze wyskoczyć do Interdiscounta po potrzebna mi rzecz . Dziadkowi wczoraj umówiłam wizytę u neurologa, ale to dopiero w przyszłym tygodniu.Tak , że dzisiejszy dzień będzie raczej constans 
Maluda , dziewczyny super pisały,  z polotem. Szkoda że  ich nie ma, ale Ty się nie ociagaj i startuj z wlasnym blogiem.
To się wypisałam.
Dobrego, spokojnego dnia wszystkim i uważać na palunie bo klawiatura też pod prądem ?
03 lutego 2022 07:51 / 11 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 

Spokojna noc, ciepły, bezdeszczowy poranek.

Życzę Wam i sobie spokojnego, miłego i bezstresowego dnia 
03 lutego 2022 08:27 / 12 osobom podoba się ten post
Witam! Noc z przygodami, mój PDP upadł. Postanowił posiedzieć  w salonie.Skonczylo się  na strachu, wszystko ok.Dzisiaj przyjedzie  do mnie koleżanka  i razem siedzimy  pauzę.Za oknem wiosna i plus 10 st.Miłego dnia wszystkim
03 lutego 2022 08:49 / 7 osobom podoba się ten post
Damessa

Witam! Noc z przygodami, mój PDP upadł. Postanowił posiedzieć  w salonie.Skonczylo się  na strachu, wszystko ok.Dzisiaj przyjedzie  do mnie koleżanka  i razem siedzimy  pauzę.Za oknem wiosna i plus 10 st.Miłego dnia wszystkim:najlepszego3:

Z dziadkami jeszcze ruchowo sprawnymi tak bywa ? Już nieżyjący Felix , ktorym opiekowała się koleżanka - okrąglutki, uśmiechnięty , wesolutki , ale jak jakiś numer odstawił to jakby w niego coś wstąpiło 
03 lutego 2022 09:03 / 10 osobom podoba się ten post
dziendoberek wszystkim  dzisiaj troche pozniej sie witam ale babcia w kapieli byla  wiec zeszlo troche , szykuje sie na odwiedziny syna  wypachnila sie i czeka 
milego dzionka wszystkim 
03 lutego 2022 09:09 / 3 osobom podoba się ten post
JanOp1979

????
I luksus!!! ??❤?

Jestem tego samego zdania! ;) 
03 lutego 2022 09:10 / 9 osobom podoba się ten post
Witam pięknie wszystkich 
U mnie za oknem słońce na błękitnym niebie, -1 na tetmometrze, śnieg się skrzy i pięknie jest. 
Dobrego dnia Wam życzę 
Widzę że ostatnio coś nas na wspominki wzięło. Tina, Maluda i ja też w ubiegłym tygodniu do forumowego archiwum zajrzałam. Z przyjemnością przeczytałam stare Dzienniki, nie tylko Żabiennik...
Miały dziewczyny lekkie pióra choć nie zawsze lekkie Stelle.  
03 lutego 2022 10:50 / 6 osobom podoba się ten post
Serwus Słoneczka!

❤?
03 lutego 2022 11:05 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ? 
Witam wszystkich serdecznie i melduję,źe ja już po spacerku . Oczywiście w towarzystwie mojego pdp 
Właśnie się przekonałam,źe i mężczyznom zdarza się mówić NIE !?
co nie tak do końca oznacza , że się na coś nie zgadzają ??? ale jak opiekunką stoi nad nim jak kat nad dobra duszą to chyba raczej nie ma wyboru i trzeba się zmobilizować i na spacer pôjść . Zwłaszcza ,że pogoda ładna .
Spokojnego i udanego dnia wszystkim życzę