Powitajki przy kawie 68

04 lutego 2022 19:13 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Co miał z anteną to trudno wyczuć który facet się przyznać bez nacisku a Buk dopiero?

Jaki nacisk ? Zaraz tam byś chciała przemoc fizyczna stosować   Zasięg pokazuje czy kierunkowa  czy dookolna.
04 lutego 2022 19:19 / 3 osobom podoba się ten post
Kika67

Dziękuję Tina , muszę przestać tak się zamartwiać bo jeszcze pypcia dostanę o to nie ma języku albo w najgorszym przypadku jajko zniosę :oczko1:
Do zmienniczek nie mam jakoś szczęścia :bezradny:

Moze być gorzej. Luz , bo zginiemy 
Moze przesadzam trochę, ale takie czasy 
04 lutego 2022 19:28 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Moze być gorzej. Luz , bo zginiemy :-)
Moze przesadzam trochę, ale takie czasy :bezradny:

Nie przesadzasz nic ,a nic 
Trza się wziąć w garść ?
04 lutego 2022 19:37 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

Dusia, a moze Gusia w zaciążyła ? :-) Zeus miał podobnie, nie wiem czy latał sikać, ale bolała go głowa i cyk ! Antena wyskoczyła . Jemu  ?

No nie, o tym nie pomyślałam 
Chyba zrobię sobie test, tym razem ciążowy bo covidowych to się już narobilam 
04 lutego 2022 19:50 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Jaki nacisk ? Zaraz tam byś chciała przemoc fizyczna stosować  :-) Zasięg pokazuje czy kierunkowa  czy dookolna.

Ważne że odbiera 
04 lutego 2022 19:57 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

No nie, o tym nie pomyślałam 
Chyba zrobię sobie test, tym razem ciążowy bo covidowych to się już narobilam :smiech3::smiech2:

Zawsze to jakaś odmiana a jak wyjdzie pozytywny to będzie się czym pochwalić ??
04 lutego 2022 19:59 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Zawsze to jakaś odmiana :-)a jak wyjdzie pozytywny to będzie się czym pochwalić ??

04 lutego 2022 20:12 / 4 osobom podoba się ten post
Pochwalić , nie pochwalić, ale gdzieś tu zapraszali na wyzerke  z hasłem "ciężarne bez kolejki " , albo coś w ten deseń  Bol  glowy chyba wystarczy , albo zawroty 
05 lutego 2022 05:46 / 9 osobom podoba się ten post
Moin, Moin sobotnio, czas tu leci, ale nudno jak flaki z olejem. Moje wczorajsze usiłowania podtrzymania rozmowy z seniorką spełzły na niczym. Ona nawet nie mówi mi po imieniu tylko tak bezosobowo... Dzisiaj mam też zamiar robić kotlety ale oczywiście nie ma w domu żadnego Fleischklopfer, nawet butelki po piwie, a flachą z winem tłuc nie będę, bo mogłabym zrobić potrawkę w sosie winnym. No nic, muszę zabawić się w pomysłowego Dobromira albo znaleźć zaczarowany ołówek. To tyle na razie, biorę się za i pomyślę. Wszystkim rzucam nasze hasło - Nie przemeczajcie się 
05 lutego 2022 06:20 / 8 osobom podoba się ten post
Witam sobotnio
Dziś mam jeszcze luzy, bo córka seniorki (w wieku mojej córki) zostaje jeszcze do wtorku, żeby ogarnąć lekarkę, Pflege i inne takie...
Wczoraj przed południem dojechałam na miejsce, ale musiałam poznać PDP, dom, okolice i czasu starczyło tylko na rozpakowanie manatków i kila rozmów 
Dopiero wieczorem przy toalecie wieczornej okazało się, że PDP nosi podkolanówki uciskowe i trzeba będzie zamówić Pflege do ich ubierania
Dziś w obiad mam zamiar jeszcze spotkać się z koleżanką w Centrum Handlowym
Miłego dnia wszystkim
05 lutego 2022 06:25 / 9 osobom podoba się ten post
Wszystkim bezstresowej soboty.Znowu wieje.Jak to fajnie jest,jak Malgi spotkać się z kimś.Ja na tej wsi mam poniekąd rozrywki takie jak Luke,codzienny spacer do Edeki.Dobre i to.Powtarzam dalej-nie przemęczajcie się.
05 lutego 2022 07:49 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Sobota czas start. Dziś w sumie jak co dzień sprawy do ogarnięcia więc nie będę raczej zmęczona. Wszystkim spokojnego dnia. 
05 lutego 2022 07:53 / 9 osobom podoba się ten post
Witam w sobote z kawusia 
Tak troche po cichutku bo babunie rodzinka odwiedzila i jeszcze wszyscy spia 
ale nie dlugo zaraz babcia zaczyna arie HALO hALO  wiec trzeba wstawac 
milego dzionka dla was 
05 lutego 2022 08:02 / 9 osobom podoba się ten post

05 lutego 2022 08:28 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  . Odbijam kartę , żeby nikt nie pomyślał, że wczoraj przy winku zamarudzilam ??.
Pogoda bardzo ładna, niebo pogodne Wprawdzie jedna jaskółka wiosny nie czyni,  ale na dziejsze lazegowanie wystarczy.
Dobrego dnia ?