W tych o większej gramaturze mam kiszeniaki :smiech3: Chcesz?

W tych o większej gramaturze mam kiszeniaki :smiech3: Chcesz?
Pączusie z konfiturką z różyczek oczywiście?
Nie rób zaraz, gdzie teraz po nocy będziesz się babrał.Jutro zrób. Na świeżo najlepiej smakują. No i polukrowane, jakbyś mógł, to fajnie by było i więcej na paluniach do oblizywania zostanie ?
No,chcem :mniam:
Gusiu-podrzucam parę-nie bez skrupułów :) Dżem i kiszone ogórki to zestaw w którym lubują się Brytyjczycy. Ale...pogodę mamy angielską, więc możemy to takim zestawem uczcić i pożyczyć sobie dobrej nocy :lol1:Bez partytury.
No gdzie do kiszonych partytura:-)
Roztwieramy i lecimy ze "Szła dzieweczka "czy cóś. Damy radę bez partytury :smiech3:
Nie, no jasne- przy biesiadnych byśmy te ogórki opędzlowały :lol1:
Chodziło mi o inną partyturę , która może się pojawic po zjedzeniu dżemu i ogórków na noc :lol2:
Tego nie będę nikomu życzyć :-)
No co Ty nie powiesz? Z Australii powiadasz? Sprawdziłam, mojego rejonu nie obsługują ?
Poczekam do lata, róże zakwitną, 1000 płatków zbiorę i sama sobie zrobię ?
A może ktoś mnie milijonem biełych roz zaskoczy, to kilka słoiczków białej konfiturki sobie zrobię :lol1:
Zawsze chciałam zrobić domową różana konfirurkę ale nigdy nie było czasu albo materiału :-)Minionego lata udało się , mam 3 słoiczki.Jest intensywna, wyrazistą w smaku, trzeba mieszać np.z truskawkową.Doskonała do wypieków/ Mazurek, pączki/.:gotowanie:
Zawsze chciałam zrobić domową różana konfirurkę ale nigdy nie było czasu albo materiału :-)Minionego lata udało się , mam 3 słoiczki.Jest intensywna, wyrazistą w smaku, trzeba mieszać np.z truskawkową.Doskonała do wypieków/ Mazurek, pączki/.:gotowanie:
Do kobiet, to trzeba mieć trzy rzeczy... .
Ja mam nosa! ???????
aż bojami się zapytać jakie ?.....:czerwieni sie:
aż bojami się zapytać jakie ?.....:czerwieni sie:
Bojać się nie bojam, ale ciekawa jestem ?