Dziś pomidorowa na niedzielnym rosole plus knedle z mięsem z udek z rosołu. :gotuje: Rodzice mojego ❤️ mają bardzo pyszne ziemniaki, że nawet moja mama u nich zamawia.

Dziś pomidorowa na niedzielnym rosole plus knedle z mięsem z udek z rosołu. :gotuje: Rodzice mojego ❤️ mają bardzo pyszne ziemniaki, że nawet moja mama u nich zamawia.
U mnie też pomidorowa :)
Nie lubię wczorajszych zup .Nawet tak pysznych jak pomidorowa na rosole .Po prostu nie lubię i już .Wczorajsze to tylko ziemniaki jak ostaną :-) smażone w talarkach z pieprzem ziołowym .Tak już mam od dawna .
Rozumiem, wiadomo każdy ma swoje smaki :)
Tak wyszło .Nawet bigos wolę taki co to dopiero w garnku się przewrócił :-) później już nie jem .
Serio? A dla mnie bigos nastepnego dnia jest najlępszy :)
Serio? A dla mnie bigos nastepnego dnia jest najlępszy :)
Oki, też zrobię jogurt z miodem he he he, podglądam .
Ja mam dzisiaj gulasz z kaszą.Nie ma sałaty ani sałatki, są warzywa w. gulaszu.Ja oczywiście kaszę z sosem i grzybkami że słoiczka .
Też dziś gulasz z polędwicy wieprzowej z ziemniaczkami plus sałatka typu greckiego. Na deser kompot z jabłek.:gotuje:
Serio .Po prostu taki smakuje mi najbardziej .A tak wogole to mam swoją kuchnię ( gotowanie) .Uwielbiam potrawy takie, że łzy ciekną w czasie spożywania .Arabska kuchnie bardzo lubię .No,ten typ tak ma .:-)