Dobranocki 10

02 listopada 2022 21:33 / 2 osobom podoba się ten post
jantarsky

Nie chcę nic sugerować ale ta praca zrobi z ciebie wytłoczynę. Bardzo ciężki kawałek chleba. Dbaj o siebie. Wspieram szturmowo ❤

Nie jest tak drastycznie jakby można to sobie wyobrazić, ale dziękuję, już mi lepiej :) 
02 listopada 2022 21:49 / 3 osobom podoba się ten post
02 listopada 2022 21:51 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Nie jest tak drastycznie jakby można to sobie wyobrazić, ale dziękuję, już mi lepiej :) 

To dobra wiadomość 👌👊

A na lipne pocieszenie, ale zawsze to coś
Ja pauzuję z popękanymi żebrami.
Na brzuchu nie, bo ugniatasz, na plecach też nie, bo ciśnie na nerę, na bolącym boku nie, bo obciążasz, nie na drugim bo odciążasz i jak się nie obrócisz, to tylko dupa nie boli. Jedynie ułożenie 30°,  no ale ile można. Spaceruję bez nachylania i oddycham oszczędnie. Podnieść nie mogę więcej niż wyprostowane moje ręce. Nie daj Boże kichnąć, czy kaszlnąć. Pbólowe odstawione i będzie znów fajna nocka. Wszędzie dobrze...
Ale humor się nie połamał! 
Rokowania rychłego tyrania
pomyślne.
"Żyjmy Dłużej" "W Służbie Narodu"
02 listopada 2022 21:59 / 3 osobom podoba się ten post
Rzeczywiście dobrze to nie wygląda :)Jednak co najgorsze, to to, że gdzie sie nie obrócisz to dooopa z tyłu,a to jest nieuleczalne i trzeba się przyzwyczaić 
02 listopada 2022 22:37 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Nie najlepiej się czuję i idę zaraz z gorącą herbatką w bety. Wszelkie wieczorowe plany muszę przełożyć do jutra .
Dobranoc, kolorowych snów. 

Tak ,wygrzej się porządnie, zdrowiej szybko 
02 listopada 2022 22:43 / 2 osobom podoba się ten post
jantarsky

To dobra wiadomość 👌👊

A na lipne pocieszenie, ale zawsze to coś
Ja pauzuję z popękanymi żebrami.
Na brzuchu nie, bo ugniatasz, na plecach też nie, bo ciśnie na nerę, na bolącym boku nie, bo obciążasz, nie na drugim bo odciążasz i jak się nie obrócisz, to tylko dupa nie boli. Jedynie ułożenie 30°,  no ale ile można. Spaceruję bez nachylania i oddycham oszczędnie. Podnieść nie mogę więcej niż wyprostowane moje ręce. Nie daj Boże kichnąć, czy kaszlnąć. Pbólowe odstawione i będzie znów fajna nocka. Wszędzie dobrze...
Ale humor się nie połamał! 
Rokowania rychłego tyrania
pomyślne.
"Żyjmy Dłużej" "W Służbie Narodu"

Śmiać się też trudno chyba 😁więc nie rozśmieszam, też zdrowia życzę 🙂
02 listopada 2022 22:46 / 2 osobom podoba się ten post
Jakoś tak dzisiaj poleciało z górki że się nie przywitałam, więc chociaż dobrej nocy życzę już z betów👼
02 listopada 2022 23:12 / 1 osobie podoba się ten post
DOBRANOC 
03 listopada 2022 20:13 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Tak ,wygrzej się porządnie, zdrowiej szybko :aniolki:

Chora nie byłam nie, nie  Fizjologia babska , ale nie chciałam tak o tym pisać . Już mi przeszło :) 
03 listopada 2022 21:21 / 4 osobom podoba się ten post
Dobranoc. Do jutra .
03 listopada 2022 21:43 / 4 osobom podoba się ten post
Dobranoc 
03 listopada 2022 21:44 / 4 osobom podoba się ten post
03 listopada 2022 21:52 / 4 osobom podoba się ten post
03 listopada 2022 22:06 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Gusia po co Ci piłka do spania ? 
03 listopada 2022 22:07 / 2 osobom podoba się ten post
Dobranoc , póki jeszcze w hazard nie wpadłam :) 
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies. Wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zapoznaj się z polityką prywatności.