Jak minął dzień 13

27 kwietnia 2022 07:09 / 2 osobom podoba się ten post
Damessa

Lilak czyli bez

Lilak , u nas też inwazja 
27 kwietnia 2022 07:11 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Smutne,żal mi Was obojga :-(
Nadzieja że jak wrócisz, to PDP powita Cię podreperowany radosny :przytula:

27 kwietnia 2022 08:04 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Coś czuję , ze to juz u Ciebie jakaś 15. Kawa. Starczy bo kierowca będzie musiał za często na tanksztelach stawać :-)
Szerokiej drogi, dojedź szczęśliwie i ciesz się urlopem :moje_wakacje:

Dziękuję, dopiero trzecia, kierowca nie dzwonił jeszcze więc całkiem spokojnie wypiję pewnie i piątą 
Sztres, sztres one ende  od rana 
Całkiem za darmo asystowałam pdp przy duszowaniu (tak,dzisiaj wcześniej),zmienniczka się przyglądała. A teraz na tarasie się inhaluję i kawą popijam. Niech dziewczyny same się dogadają bo ja chociaż spokojna i cierpliwa to powoli z nerw wychodzę ?
27 kwietnia 2022 18:31 / 4 osobom podoba się ten post
PDP znów zadzwonił ze szpitala. Zapytał czy go odwiedzę, pożegnać się...Szybka  akcja  i młoda  koleżanka  oczywiście wraz ze swoją  PDP  ,podjechały  pod mój dom.Cieszę się  bardzo że  mogliśmy się  zobaczyć. Wygląda dobrze, sala i obsługa  dla  VIP.Umówieni jesteśmy na  czerwiec  i tej wersji będziemy się  trzymać. 
27 kwietnia 2022 19:38 / 3 osobom podoba się ten post
Damessa

PDP znów zadzwonił ze szpitala. Zapytał czy go odwiedzę, pożegnać się...Szybka  akcja  i młoda  koleżanka  oczywiście wraz ze swoją  PDP  ,podjechały  pod mój dom.:-)Cieszę się  bardzo że  mogliśmy się  zobaczyć. Wygląda dobrze, sala i obsługa  dla  VIP.Umówieni jesteśmy na  czerwiec  i tej wersji będziemy się  trzymać. :-)

Wiesz co? Nie wiem czemu,ale lekko się wzruszyłam czytając. I ze względu na Seniora, i na akcję młodej koleżanki 
27 kwietnia 2022 19:42 / 4 osobom podoba się ten post
A ja jadę i jadę, i jadę...
Dopiero Chojnice minęliśmy, a gdzie jeszcze Olsztyn....
Ale jak tak jadę, to na pewno dojadę, choćby i ciemną nocą. 
Spokojnego wieczoru życzę 
27 kwietnia 2022 19:50 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Spokojnego wieczoru życzę :angel3:

Gdzieś tam u mnie jesteś Bezpieczniej podróży 
27 kwietnia 2022 19:50 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Spokojnego wieczoru życzę :angel3:

Gdzieś tam u mnie jesteś Bezpieczniej podróży 
27 kwietnia 2022 19:56 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

Gdzieś tam u mnie jesteś:chaplin: Bezpieczniej podróży :chaplin:

Dwa razy zapewnione, no to na pewno gdzieś u Ciebie 
Ładne tereny, Człuchów chyba zechcę kiedyś odwiedzić 
27 kwietnia 2022 20:36 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Wiesz co? Nie wiem czemu,ale lekko się wzruszyłam czytając. I ze względu na Seniora, i na akcję młodej koleżanki :aniolki:

Dzisiaj rano  kupiłam  starą ,piękna  zawieszkę. Taką dużą ważke/owad/.Wcześniej razem z młodą  oglądałyśmy  to cacko. Ona była zachwycona  i dzisiaj  dostała odemnie  w podzięce  za wszystkoA ja poczułam ulgę  że  bylam dzisiaj  u PDP.
27 kwietnia 2022 20:54 / 3 osobom podoba się ten post
Damessa

Dzisiaj rano  kupiłam  starą ,piękna  zawieszkę. Taką dużą ważke/owad/.Wcześniej razem z młodą  oglądałyśmy  to cacko. Ona była zachwycona  i dzisiaj  dostała odemnie  w podzięce  za wszystko:-)A ja poczułam ulgę  że  bylam dzisiaj  u PDP.

No i znowu się wzruszyłam 
28 kwietnia 2022 09:11 / 3 osobom podoba się ten post
Damessa

PDP znów zadzwonił ze szpitala. Zapytał czy go odwiedzę, pożegnać się...Szybka  akcja  i młoda  koleżanka  oczywiście wraz ze swoją  PDP  ,podjechały  pod mój dom.:-)Cieszę się  bardzo że  mogliśmy się  zobaczyć. Wygląda dobrze, sala i obsługa  dla  VIP.Umówieni jesteśmy na  czerwiec  i tej wersji będziemy się  trzymać. :-)

Jeśli oceniając korzysci i ryzyko lekarze uznali, ze bez motorka sobie poradzi, to będzie dobrze, porozmawiacie jeszcze nie raz. Pewnie zabieg przy przetrwał, bo robią go standartowo  w miejscowym znieczuleniu. 
A na starość i zmęczenie materiału nic się nie poradzi. Często seniorzy mimo sporych trudnosci maja większą wolę życia od młodszych. Mój pedepcio dziękowac Bogu jak na swój stan- radzi sobie na ogól dobrze. Ma lepsze i gorsze dni, ale tego sie nie uniknie. 
28 kwietnia 2022 09:26 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Jeśli oceniając korzysci i ryzyko lekarze uznali, ze bez motorka sobie poradzi, to będzie dobrze, porozmawiacie jeszcze nie raz. Pewnie zabieg przy przetrwał, bo robią go standartowo  w miejscowym znieczuleniu. 
A na starość i zmęczenie materiału nic się nie poradzi. Często seniorzy mimo sporych trudnosci maja większą wolę życia od młodszych. Mój pedepcio dziękowac Bogu jak na swój stan- radzi sobie na ogól dobrze. Ma lepsze i gorsze dni, ale tego sie nie uniknie. 

Zbiera się  woda, odstawili wszystkie  wcześniejsze  lekarstwa.Wiemy  że  to początek  końca. Dla PDP jest ważne  żeby  to nastąpiło w domu i żebym  ja wtedy  była....może  się  uda.
28 kwietnia 2022 11:13 / 3 osobom podoba się ten post
Damessa

Zbiera się  woda, odstawili wszystkie  wcześniejsze  lekarstwa.Wiemy  że  to początek  końca. Dla PDP jest ważne  żeby  to nastąpiło w domu i żebym  ja wtedy  była....może  się  uda.:modlmy sie:

Medycyna to logiczna nauka, ale i niebliczalna. Podobnie jak reakcje ludzkiego organizmu. W tej dziedzinie cuda nie są rzadkoscią. Wierzę , że się uda i trzymam kciuki abyscie jeszcze z pdp zjedli niejeden karnawałowy wypiek :)
28 kwietnia 2022 14:34 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Medycyna to logiczna nauka, ale i niebliczalna. Podobnie jak reakcje ludzkiego organizmu. W tej dziedzinie cuda nie są rzadkoscią. Wierzę , że się uda i trzymam kciuki abyscie jeszcze z pdp zjedli niejeden karnawałowy wypiek :)

Optymistyczny wpisBardzo dziękuję  Tina