Jak minął dzień 13

28 kwietnia 2022 14:38 / 5 osobom podoba się ten post
Damessa

Zbiera się  woda, odstawili wszystkie  wcześniejsze  lekarstwa.Wiemy  że  to początek  końca. Dla PDP jest ważne  żeby  to nastąpiło w domu i żebym  ja wtedy  była....może  się  uda.:modlmy sie:

Uda się. Musi, bo oboje bardzo byście tego chcieli 
Już teraz życzę Ci przyjemnej podróży do domku i fajnego urlopu 
28 kwietnia 2022 14:41 / 6 osobom podoba się ten post
Gusia29

Uda się. Musi, bo oboje bardzo byście tego chcieli :serce:
Już teraz życzę Ci przyjemnej podróży do domku i fajnego urlopu :flaga Polski:

Dziękuję bardzoNadeszły wieści  z busa.Konwalijka  i moja zmienniczka  razem jadąJuto nam busa o 3 rano
28 kwietnia 2022 14:48 / 6 osobom podoba się ten post
Damessa

Dziękuję bardzo:aniolki:Nadeszły wieści  z busa.Konwalijka  i moja zmienniczka  razem jadą:-)Juto nam busa o 3 rano:flaga Polski:

Wielkanoc minęła, a tu takie jaja ,no ale spodziewałyście się, że mogą się spotkać. Super 
Uściskaj ode mnie Konwalię, ale nie za mocno, żeby  płatki się nie pogniotły,bądź co bądź, to delikatny kwiatuszek ?
Jeszcze raz bezpiecznej podróży Ci życzę 
28 kwietnia 2022 14:55 / 6 osobom podoba się ten post
Gusia29

Wielkanoc minęła, a tu takie jaja ,no ale spodziewałyście się, że mogą się spotkać. Super :radosc1:
Uściskaj ode mnie Konwalię, ale nie za mocno, żeby  płatki się nie pogniotły,bądź co bądź, to delikatny kwiatuszek ?
Jeszcze raz bezpiecznej podróży Ci życzę :przyjaciele:

Moja zmienniczka wysiada o 20 g.a Konwalijka o 21 g.No ,naprawdę  jajeczka ...Idę  jeszcze na spacer, szkoda  słońca. Wszystko  zrobione  ,chałupa błyszczy..
28 kwietnia 2022 15:51 / 6 osobom podoba się ten post
Co, dziewczyny będą się całować? O matko 
Ale się cieszę 

28 kwietnia 2022 15:59 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień mija fajnie. Cieplutko. Wczoraj wyniki pozytywne, nic z serduchem nie dolega. Jutro wizyta u "mojego" neurologa. W sobotę (ma być ładna pogoda) zapowiada się atrakcyjny, jednodniowy wyjazd do Wisły, Istebnej i Koniakowa.
Niestety, wieści ze szteli w Bonn nie nastrajają mnie optymistycznie. Czas mojego doktora się chyba powoli już kończy  Dziś rozmawiałem ze zmiennikiem, chociaż nie miałem zamiaru dzwonić. Pożyjemy, zobaczymy
28 kwietnia 2022 17:03 / 5 osobom podoba się ten post
Luke

Co, dziewczyny będą się całować? O matko :zawstydzony::smiech3:
Ale się cieszę :-)

Jeszcze bardziej byś się cieszył gdybys był  po środku i całusy zbierał 
28 kwietnia 2022 17:05 / 5 osobom podoba się ten post
Damessa

Moja zmienniczka wysiada o 20 g.a Konwalijka o 21 g.No ,naprawdę  jajeczka ...Idę  jeszcze na spacer, szkoda  słońca. Wszystko  zrobione  ,chałupa błyszczy..:-)

To teraz jeszcze kufer domknij i kierunek nach Polen
28 kwietnia 2022 17:06 / 5 osobom podoba się ten post
Gusia29

Wielkanoc minęła, a tu takie jaja ,no ale spodziewałyście się, że mogą się spotkać. Super :radosc1:
Jeszcze raz bezpiecznej podróży Ci życzę :przyjaciele:

Wiesz w naszym zawodzie trzeba mieć krzepę
28 kwietnia 2022 17:08 / 4 osobom podoba się ten post
Damessa

Dziękuję bardzo:aniolki:Nadeszły wieści  z busa.Konwalijka  i moja zmienniczka  razem jadą:-)Juto nam busa o 3 rano:flaga Polski:

Można wiedzieć jakim busem jeździsz? Ja P..s Tr..s i byłam zadowolona
28 kwietnia 2022 17:28 / 2 osobom podoba się ten post
Anka1

Wiesz w naszym zawodzie trzeba mieć krzepę:chaplin:

Człowiek, to nie portowy żuraw w szczycie spedycji. Już starożytni znali sposoby przemieszczania kolosów przy pomocy kija i podpory, czyli najprostrzej, jakże skutecznej dźwigni.
Dlatego zamiast "nie przemęczaj się", wolę "myśl i się ucz!", abyś się przypadkiem nie zmęczył i zdrowie uchował.
28 kwietnia 2022 17:36 / 5 osobom podoba się ten post
Anka1

Można wiedzieć jakim busem jeździsz? Ja P..s Tr..s i byłam zadowolona

Też  Pastrans 
28 kwietnia 2022 17:39 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

Co, dziewczyny będą się całować? O matko :zawstydzony::smiech3:
Ale się cieszę :-)

Ja też 
28 kwietnia 2022 18:08 / 2 osobom podoba się ten post
Damessa

Optymistyczny wpis:-)Bardzo dziękuję  Tina:aniolki:

Bo i może być optymistycznie. Nie zawsze początek niewydolnosci oznacza szybkie przeniesienie się na tamten świat. Bywa, że następuje regresja złego stanu :) Trzeba być dobrej myśli :) 
28 kwietnia 2022 18:17 / 2 osobom podoba się ten post
Anka1

Wiesz w naszym zawodzie trzeba mieć krzepę:chaplin:

Jasne, ale delikatne podejście nie zaszkodzi ?