Zbiera się woda, odstawili wszystkie wcześniejsze lekarstwa.Wiemy że to początek końca. Dla PDP jest ważne żeby to nastąpiło w domu i żebym ja wtedy była....może się uda.:modlmy sie:

Już teraz życzę Ci przyjemnej podróży do domku i fajnego urlopu

Zbiera się woda, odstawili wszystkie wcześniejsze lekarstwa.Wiemy że to początek końca. Dla PDP jest ważne żeby to nastąpiło w domu i żebym ja wtedy była....może się uda.:modlmy sie:
Uda się. Musi, bo oboje bardzo byście tego chcieli :serce:
Już teraz życzę Ci przyjemnej podróży do domku i fajnego urlopu :flaga Polski:
Dziękuję bardzo:aniolki:Nadeszły wieści z busa.Konwalijka i moja zmienniczka razem jadą:-)Juto nam busa o 3 rano:flaga Polski:
Wielkanoc minęła, a tu takie jaja ,no ale spodziewałyście się, że mogą się spotkać. Super :radosc1:
Uściskaj ode mnie Konwalię, ale nie za mocno, żeby płatki się nie pogniotły,bądź co bądź, to delikatny kwiatuszek ?
Jeszcze raz bezpiecznej podróży Ci życzę :przyjaciele:
Co, dziewczyny będą się całować? O matko :zawstydzony::smiech3:
Ale się cieszę :-)
Moja zmienniczka wysiada o 20 g.a Konwalijka o 21 g.No ,naprawdę jajeczka ...Idę jeszcze na spacer, szkoda słońca. Wszystko zrobione ,chałupa błyszczy..:-)
Wielkanoc minęła, a tu takie jaja ,no ale spodziewałyście się, że mogą się spotkać. Super :radosc1:
Uściskaj ode mnie Konwalię, ale nie za mocno, żeby płatki się nie pogniotły,bądź co bądź, to delikatny kwiatuszek ?
Jeszcze raz bezpiecznej podróży Ci życzę :przyjaciele:
Dziękuję bardzo:aniolki:Nadeszły wieści z busa.Konwalijka i moja zmienniczka razem jadą:-)Juto nam busa o 3 rano:flaga Polski:
Wiesz w naszym zawodzie trzeba mieć krzepę:chaplin:
Można wiedzieć jakim busem jeździsz? Ja P..s Tr..s i byłam zadowolona
Co, dziewczyny będą się całować? O matko :zawstydzony::smiech3:
Ale się cieszę :-)
Optymistyczny wpis:-)Bardzo dziękuję Tina:aniolki:
Wiesz w naszym zawodzie trzeba mieć krzepę:chaplin: