Powitajki przy kawie 70

08 czerwca 2022 07:11 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

Doberek, już się udzielam, choć odliczanie dopiero od jutra.Tak się nie mogą mnie doczekać, że córka seniorów przysłała mi Ich zdjęcie,poinformowała o zainstalowanym necie i telewizorze w pokoju.Hmm, bać się czy cieszyć?No i tradycyjnie, środa minie, tydzień zginie ??

To przejmiesz odliczajki, bo mi jakoś nie wychodzi...

A w temacie - witam środkowo w środku tygodnia
Środa przeleci - tydzień obleci
Miłego dnia
08 czerwca 2022 07:17 / 5 osobom podoba się ten post
Malgi

To przejmiesz odliczajki, bo mi jakoś nie wychodzi...:aniolki:

A w temacie - witam środkowo w środku tygodnia:chaplin:
Środa przeleci - tydzień obleci:tanczy:
Miłego dnia:wstajemy:

Malgi,chyba z powodu braku ?, coś Cię rozbolało ?.Nie mówię, że nie ale tak po dwóch dniach jak obczaje plan dnia 
08 czerwca 2022 07:25 / 6 osobom podoba się ten post
Witam.Słonce, ptasi koncert...to będzie piękny dzień 
08 czerwca 2022 07:40 / 5 osobom podoba się ten post
Maluda

Malgi,chyba z powodu braku ?, coś Cię rozbolało ?.Nie mówię, że nie ale tak po dwóch dniach jak obczaje plan dnia 

Mam nadzieję , że przejdzie jak coś boli, bo Malgi to nasza kochana Wieszczka  nie kto inny .
A ja witam Was na chodzie i do roboty bo mam jej sporo.
Dzień dobry 
08 czerwca 2022 07:48 / 6 osobom podoba się ten post
wstajemy wstajemy , dziendoberek wszystkim 
milego dzionka dla was 
08 czerwca 2022 07:48 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

Doberek, już się udzielam, choć odliczanie dopiero od jutra.Tak się nie mogą mnie doczekać, że córka seniorów przysłała mi Ich zdjęcie,poinformowała o zainstalowanym necie i telewizorze w pokoju.Hmm, bać się czy cieszyć?No i tradycyjnie, środa minie, tydzień zginie ??

Na bank juz wiesz, że net i TV jest. Czyli już się układa :) 
08 czerwca 2022 07:59 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Na bank juz wiesz, że net i TV jest. Czyli już się układa :) 

Tina,wisienka na torcie to pytanie,czy piekę...Owszem,jak na Skype mąż mnie instruuje
08 czerwca 2022 08:05 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

Tina,wisienka na torcie to pytanie,czy piekę...Owszem,jak na Skype mąż mnie instruuje:-)

A to juz pewnie spot reklamowy firmy, że Polki pieką itp :) z takimi podchwytliwymi pytaniami i ja sie spotkałam swego czasu. 
Powiedz, że to zależy-od wolnego czasu i atmosfery , żeby nie klapło 
08 czerwca 2022 08:09 / 4 osobom podoba się ten post
Fiore

:wstajemy: wstajemy wstajemy , dziendoberek wszystkim :yahoo::bravo:
milego dzionka dla was :przytula::radosc:

Pobudka po góralsku to jest to :) Miłego Tobie :) 
08 czerwca 2022 08:10 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, oj jak mi się nie chciało wstawać. Obudziłam się już o 5-tej, chyba wyspana, ale zamknęłam okno żeby nie słyszeć budzącego się do życia osiedla i pospałam do 7-ej. Poprzeciągałam się, pomruczałam, ciężko rozstawać się z własnym łóżkiem aż na 5 tygodni. Pościel już w pralce a za oknem chmury i burzowo jakoś. Qrcze, nie wiem czy pranie wyschnie na balkonie. Najwyżej skorzystam z suszarki siostrzeńca, mieszkającego dwa kroki ode mnie. Nie lubię zostawiać rozłożonej suszarki w pokoju, nierozpakowanej zmywarki itp. Jak wracam, wszystko lubię mieć uporządkowane. Jeszcze bety muszę przygotować, bo syn z rodziną przyjedzie 10 dni wcześniej ode mnie. Mają klucze, instrukcje obsługi mieszkania znają, to będą się rządzić w przerwach między wyjazdami. Fajnie, że nie tylko my, rodzeństwo, trzymamy się razem i lubimy swoje towarzystwo, ale nasze dzieci i wnuki też. Jakoś na początku lipca jadą razem na biwak, gdzieś nad morze, pod namioty. Olek(2) i Kalina (3),przeżyją swój pierwszy raz?.Leon i Marcysia,oboje prawie po 7 lat,to już starzy biwakowicze.Później na kilka  wspolnie jadą do Warszawy, niech maluchy poznają stolnicę. Też  chciałam do stolicy z nimi,ale znaleźli  fajny,tani hotel,kilka dni przed moim powrotem. Powiedzmy, że tak jest. Pomyśleli sobie pewnie, że z czwórką przedszkolaków to i tak Gusia sama nie zostanie i sami,bez dzieci,  nigdzie wieczorem nie wyjdą,to po co mam z nimi jechać . No i bardzo dobrze, sama  sobie pojadę kiedy będę chciała. Przynajmniej będę miała kilka dni na złapanie oddechu po powrocie, zanim cała ferajna się zjedzie ?
To byłoby na tyle, bo muszę "być gotowa dziś do drogi ",a mam  jeszcze trochę do czynienia. 
Dobrego dnia Wam życzę 
08 czerwca 2022 08:24 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 
08 czerwca 2022 08:38 / 3 osobom podoba się ten post
Damessa

Witam.Słonce, ptasi koncert...to będzie piękny dzień :-)

No nie wytrzymię  Zobacz, w soboty takie sabaciki robią 

08 czerwca 2022 08:43 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

No nie wytrzymię :-) Zobacz, w soboty takie sabaciki robią :hihi:

.....ludzie to się  bawią
08 czerwca 2022 08:58 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Mam nadzieję , że przejdzie jak coś boli, bo Malgi to nasza kochana Wieszczka :serce: nie kto inny .
A ja witam Was na chodzie i do roboty bo mam jej sporo.
Dzień dobry :najlepszego3:

Wczoraj seniorka przeciągnęła pójście do łóżka do 22:30 i dziś mi się nie chciało dobudzić...
Trzy razy drzemkę ustawiałam 
A teraz jeszcze głowa mnie zaczyna boleć...
08 czerwca 2022 09:03 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry, jakie dzisiaj plany macie? :)