Powitajki przy kawie 71

29 sierpnia 2022 05:29 / 5 osobom podoba się ten post
No i zaczynamy nowy tydzień, mój trzeci na tym zleceniu i szczerze mówiąc -jestem juz Nimi psychicznie zmeczona.I te telefony Ellen do Rodziców, gdzie zaraz słyszę,-a gdzie jest Beate?No i zaraz wolanie mnie na konferencję telefoniczną, nawet gdybym siedziala na klo.Niedziela niczym sie nie różniła od zwyczajnego dnia.A dzisiaj czeka mnie spacer z obojgiem do lekarza,rany boskie.Ide poratować się kawą a Wam życzę spokojnego poniedziałku.
29 sierpnia 2022 06:00 / 2 osobom podoba się ten post
Maluda

No i zaczynamy nowy tydzień, mój trzeci na tym zleceniu i szczerze mówiąc -jestem juz Nimi psychicznie zmeczona.I te telefony Ellen do Rodziców, gdzie zaraz słyszę,-a gdzie jest Beate?No i zaraz wolanie mnie na konferencję telefoniczną, nawet gdybym siedziala na klo.Niedziela niczym sie nie różniła od zwyczajnego dnia.A dzisiaj czeka mnie spacer z obojgiem do lekarza,rany boskie.Ide poratować się kawą a Wam życzę spokojnego poniedziałku.

Trzymaj się Maluda!! Te kontrole telef miej głeboko w "duszy" swoje robisz na medal
29 sierpnia 2022 07:00 / 4 osobom podoba się ten post
Witam.  Zaczynam piąty tydzień zlecenia. Od dziś równo jeszcze 4 tygodnie. 
Wszystkim życzę miłego i spokojnego dnia i całego tygodnia. 
29 sierpnia 2022 10:26 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  zaczynamy nowy tydzień i zaraz pożegnamy wakacje  miłego dnia życzę 
29 sierpnia 2022 10:48 / 5 osobom podoba się ten post
Witam i pozdrawiam z ładnego miasta Speyer

Miłego dnia Opiekunkowo 
30 sierpnia 2022 05:45 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wtorkowo.Az trudno uwierzyć, że wrzesień już za drzwiami.Pamietam jak bardzo cieszyłam się jako dziecko na poczatek roku szkolnego...Na szafie wisiala snieznobiala bluzeczka i spódniczka i nieodlaczna aksamitka ?.Fajne czasy.Byly,teraz tylko ogarnia mnie zdziwienie, że czas tak szybko przemija.Kawa pachnie, trzymajcie się i nie przemeczajcie ??☘️
30 sierpnia 2022 06:08 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry,no qrcze blade nie ma na co narzekać  Nawet pogoda jest  wg moich norm .Jedyny wysiłek jaki mnie czeka to to, że muszę jakoś zaplanować dzień . Życzę beztroskiego dnia i pięknej pogody .
30 sierpnia 2022 06:16 / 5 osobom podoba się ten post
Maluda

Gorzej jakby nikt nie dzwonił . Masz okazję skonsultować bieżące problemy . Jak jest więź córki z rodzicami to naturalne, że chce wiedzieć " co w trawie piszczy ' .Gdyby moja mama żyła, dzwonilabym . Pozdrówka i nie przejmuj się za bardzo .
30 sierpnia 2022 07:17 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień doberek opiekunkowo przyjemnego i spokojnego wtorku
30 sierpnia 2022 07:24 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Za oknem pochmurno póki co a i chodnik mokry to może padało w nocy? 
Dziś dziadki jadą do Tagespflege ale do 12 muszę być w domu bo ma przyjechać serwis od łóżka babci. Padł chyba pilot bo nie działa funkcja w dół tylko to co w górę idzie ok. No zobaczą co tam się dzieje ale i tak nie planuje nigdzie iść bo piękne widoki mam z ogrodu. Altana wysprzątana , leżaki są naszykowane a i temperatura w końcu ok że można z tego korzystać. Póki co zaraz muszę wstać i zrobić im herbaty i po małej kanapce bo przed wyjazdem muszą żarzyć pierwsze leki. Wam spokojnego i pogodnego dnia. Kawkę Wam zostawiam. 
30 sierpnia 2022 07:33 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  spokojnego dzionka 
30 sierpnia 2022 08:14 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo! Za chwilkę  podjedzie bus i ruszam do CHMilego dnia życzę  nam wszystkim 
30 sierpnia 2022 08:35 / 4 osobom podoba się ten post
Damessa

Dzień dobry Opiekunkowo! Za chwilkę  podjedzie bus i ruszam do CH:-)Milego dnia życzę  nam wszystkim :kwiatek dla ciebie:

Bezpieczniej podróży Damessa ??☘️
30 sierpnia 2022 08:37 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dzień dobry. :chaplin: Za oknem pochmurno póki co a i chodnik mokry to może padało w nocy? :bezradny:
Dziś dziadki jadą do Tagespflege ale do 12 muszę być w domu bo ma przyjechać serwis od łóżka babci. Padł chyba pilot bo nie działa funkcja w dół tylko to co w górę idzie ok. No zobaczą co tam się dzieje ale i tak nie planuje nigdzie iść bo piękne widoki mam z ogrodu. Altana wysprzątana , leżaki są naszykowane a i temperatura w końcu ok że można z tego korzystać. Póki co zaraz muszę wstać i zrobić im herbaty i po małej kanapce bo przed wyjazdem muszą żarzyć pierwsze leki. Wam spokojnego i pogodnego dnia. Kawkę Wam zostawiam. 

A propos pilota  Wczoraj pojechałam autem po owoce,wysiadlam auto  zamknęłam.Po powrocie mi w ząb  pilot nie działa .Już miałam płakać,przypomniało mi się, że kluczyk jest rozbieralny .Rozłożyłam go i po głośnym komunikacie pod postacią ryku antywłamywacza otworzyłam drzwi .Obawiałam się tylko policji ponieważ protest auta trwał parę ładnych sekund . Myślałam, że kluczyk się rozkodował  a to tylko ( na szczęście) baterie się wyczerpały .Znaczy że też musisz pewnie wymienić rzeczone części . Powodzenia 

30 sierpnia 2022 08:38 / 3 osobom podoba się ten post
Damessa

Dzień dobry Opiekunkowo! Za chwilkę  podjedzie bus i ruszam do CH:-)Milego dnia życzę  nam wszystkim :kwiatek dla ciebie:

Szerokość życzę