Powitajki przy kawie 72

28 listopada 2022 12:08 / 7 osobom podoba się ten post
Witam w samo południe 
Pogodny dzionek, pdp już po obiadku. Prawny zaraz przyjedzie, by Jana do Tafespflege zabrać Ale dziś tylko taki dzień poznawczy. Spokój, no... spokój 
Nocka była super, pdp spał dobrze i gut. 
Życzę miłego popołudnia 
28 listopada 2022 12:12 / 5 osobom podoba się ten post
Luke

Witam w samo południe :chaplin:
Pogodny dzionek, pdp już po obiadku. Prawny zaraz przyjedzie, by Jana do Tafespflege zabrać Ale dziś tylko taki dzień poznawczy. Spokój, no... spokój :smiech3:
Nocka była super, pdp spał dobrze i gut. 
Życzę miłego popołudnia :buziaki2:

To się cieszę Luke,bo te nocne wędrówki z niespodziankami żle wróżyły.Oby też spodobało Mu się w przedszkolu.
28 listopada 2022 12:59 / 5 osobom podoba się ten post
Maluda

To się cieszę Luke,bo te nocne wędrówki z niespodziankami żle wróżyły.Oby też spodobało Mu się w przedszkolu.

Wędrówki i tak mogą zostać a czy będzie funkcjonował w przedszkolu? Moja babka nie chciała do auta wsiąść bo się boi i co ?
Na siłę mieli ja zabierać ? Z krzykiem? I siedzi w domu. Jeśli Luke pacjent da tam radę to przynajmniej dzień wolny będzie dla opiekunów. 
28 listopada 2022 14:23 / 6 osobom podoba się ten post
Malgi

Witam poniedziałkowo, z kawusią:pije kawe: i kotem w łóżku.:kotek:
Przez ostatnie dni hucznie obchodziliśmy "Andrzejki" w doborowym towarzystwie sąsiadów i sąsiadek.:gathering:
Degustowaliśmy nowe smaki nalewek owocowych wyprodukowanych w domowym zaciszu z niepryskanych ekologicznych upraw owoców z naszych ogrodów, lasów i pól.:wino2:
Jak widzę w odliczajkach szybko upływające dni spędzane na urlopie - to chciałoby się zatrzymać czas.
A jeszcze mam zaplanowany wyjazd na Śląsk na Barbórkę - przy okazji odwiedzić dawno nie widzianą rodzinkę:wspolny posilek:. Mam nadzieję, że wszystko się uda wraz z wypadem do Kołobrzegu na Sylwestra.:szampan:
Miłego dnia i całego tygodnia wszystkim:angel1:

Intensywnie wypoczywasz
28 listopada 2022 14:56 / 6 osobom podoba się ten post
Stoję pod szkołą, zabiorę uczennice i wybywam na urodziny 
 Byłam na zakupach wszystkie wycieraczki muszę  wymienić. Kupiłam trzy ale jeszcze trzy muszę kupić 
Tak to jest jak są dwa wejścia. Muszę pochodzić za wycieraczkami zewnętrznymi .Może coś trafię , oby nie  z Mikolajem 

28 listopada 2022 17:43 / 8 osobom podoba się ten post
Witam opiekunkowo wieczorową porą 
29 listopada 2022 04:44 / 10 osobom podoba się ten post
No i tradycyjnie otwieram powitajki.Wczorajszy dzień miałam ciężki i stresujący.Dzisiaj mam zamiar się zresetować,bo Seniorka idzie do przedszkola.Nawet nie wybieram się na zakupy,bo wczoraj byłam w Rossmanie.Spadam na kawę,bo nie mogę dobrze otworzyć oczu,a nic tak nie pobudza,jak kawa wylana na klawiaturę.
29 listopada 2022 06:44 / 8 osobom podoba się ten post
Witam.  Dziś wtorek jakby ktoś stracił orientację. 
Na dziś jakiś większych zajęć nie mam. Ot normalny dzień świstaka
 Wszystkim życzę spokojnego i dobrego dnia. 
29 listopada 2022 06:53 / 6 osobom podoba się ten post
Witam o poranku 
milego i spokojnego wtorku 
29 listopada 2022 07:45 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry witam i pozdrawiam wszystkich serdecznie 
29 listopada 2022 07:52 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry! 
29 listopada 2022 08:38 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 
29 listopada 2022 08:49 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry,życzę wszystkim miłego i spokojnego dnia?
29 listopada 2022 08:54 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
Melduję posłusznie, że na Bawarii pochmurno i deszczowo, ale ciepło jak na tą porę roku. Spacer z Józkiem odwołany, więc dostał polecenie wykąpania się i ogolenia porządnie (trzeba go pilnować, sprawdzać i kontrolować) bo inaczej robi wszystko po łebkach, no ale od tego ma opiekunkę żeby wszystkiego dopilnowała
Zabieram się za prasowanie, bo trochę tego mam, wyprałam w wybielaczu obrusu, bo co wyciągnęłam, to plama na plamie, a na Wigilię jakiś biały, niezaplamiony musi być. 
Dzisiaj po dekoracje zewnętrzne idę, muszę kupić parę bombek i światełka. Wczoraj robiłam rekonesans po sklepach, co gdzie i za ile, a dzisiaj muszę wszystko kupić. 
Miłego i spokojnego dnia Wszystkim życzę 
29 listopada 2022 09:04 / 6 osobom podoba się ten post
U mnie też chyba żadnych dekoracji nie ma obrusu też. Jutro zajrzę do Euroshopu i do TEDi, tam zawsze mieli dekoracje i jakieś obrusiki. Ale jeszcze ponad 3 tygodnie do świąt.

Witam i życzę miłego dnia