Powitajki przy kawie 72

04 stycznia 2023 13:20 / 5 osobom podoba się ten post
Mleczko

Jak trzech to łap tego za złotem , po co ci kadzidło :-)

??,dzięki za podpowiedź, nie pomyslałabym sama o tym 
Pewnie patrzyłabym który ładniejszy i jeszcze jakaś mirra by mi się trafiła i tu już całkiem nie wiedzialabym co z nią robić
04 stycznia 2023 13:24 / 5 osobom podoba się ten post
Gusia29

??,dzięki za podpowiedź, nie pomyslałabym sama o tym 
Pewnie patrzyłabym który ładniejszy i jeszcze jakaś mirra by mi się trafiła i tu już całkiem nie wiedzialabym co z nią robić:lol1:

Materialistka ze mnie wylazła  
04 stycznia 2023 13:27 / 5 osobom podoba się ten post
Mleczko

Materialistka ze mnie wylazła  :-)

No co Ty, zaraz tam materialistka, praktycznie myślisz ?
04 stycznia 2023 13:37 / 6 osobom podoba się ten post
koło nosa przeleciała mi słodka walizka od Kiki
Oczami wyobraźni widziałem już, jakie słodkości ona skrywa 

A u mnie... Do tego Heimu jadą po południu.. Jan tam do soboty będzie przebywać. Muszę mu spakować torbę na dwa dni. Teraz jest u fizjoterapeutki i wróci, a po 15ej prawny zawiezie Jana do Heimu i jeszcze o 18 przyjedzie tutaj.
Czas więc zleci. 

04 stycznia 2023 16:50 / 5 osobom podoba się ten post
Luke

:nerwowy2: koło nosa przeleciała mi słodka walizka od Kiki :smiech3:
Oczami wyobraźni widziałem już, jakie słodkości ona skrywa :smiech2:

A u mnie... Do tego Heimu jadą po południu.. Jan tam do soboty będzie przebywać. Muszę mu spakować torbę na dwa dni. Teraz jest u fizjoterapeutki i wróci, a po 15ej prawny zawiezie Jana do Heimu i jeszcze o 18 przyjedzie tutaj.
Czas więc zleci. 

Luke szerokości 
Tracę oddech kto kiedy w którą stronę jedzie 
05 stycznia 2023 07:07 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień doberek opiekunkowo dzisiaj jadę do domku .Żegnam się z Wami ale na krótko dziękując za towarzystwo i odkiczajki.
05 stycznia 2023 08:01 / 4 osobom podoba się ten post
Witam czwartkowo
Już mi trochę lepiej, ale czuję się, jakby mnie ktoś przepuścił przez wyżymaczkę (kiedyś przy pralkach typu "Frania" bywały)
Kawka prawie wypita, ale ani zapachu, ani smaku za bardzo nie ma (chociaż z prawdziwego ekspresu zaparzona)
Jeszcze mogę sobie pozwolić na słodkie lenistwo, ale jutro już muszę pomału autko zapakować. Dobże, że wracając z Kołobrzegu zatankowałam do pełna i na dobrą sprawę powinnam na miejsce dojechać, bez zbędnych przestojów. W sobotę ruszam na podbój Lubeki - jeszcze tylko tam mnie nie było...
Wszystkim spokojnego dnia i dużo zdrówka, bo choroba może pokrzyżować wszystkie plany.
05 stycznia 2023 08:05 / 5 osobom podoba się ten post
Witam Piątkowo.  Za oknem wieje i leje deszcz  poprostu p...dzi jak w kieleckim. Zaraz wyskok do biblioteki i do drogerii . Muszę jeszcze zahaczyć aptekę bo mój wyjazd też się zbliża ale że jutro święto a potem weekend więc różnie może być ze sklepami. 
Wszystkim wyjeżdżającym do i z pracy szerokiej drogi. 
Miłego dnia kochani. ☕☕☕
05 stycznia 2023 08:08 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Witam Piątkowo. :chaplin: Za oknem wieje i leje deszcz :pada_deszcz: poprostu p...dzi jak w kieleckim. Zaraz wyskok do biblioteki i do drogerii . Muszę jeszcze zahaczyć aptekę bo mój wyjazd też się zbliża ale że jutro święto a potem weekend więc różnie może być ze sklepami. 
Miłego dnia kochani. ☕☕☕

Dusiu, chyba czwartek dzisiaj?
05 stycznia 2023 08:11 / 4 osobom podoba się ten post
Malgi

Dusiu, chyba czwartek dzisiaj?:zaskoczenie1:

Tak czwartek. Trochę mam różnych niedobrych myśli w głowie i dlatego taka pomyłka. Dziękuję że zauważyłaś. 
Tak dziś czwartek !!!
05 stycznia 2023 08:20 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry!  Prawie zdrowa jestem Zaraz zniosę na dół walizkę i zacznę  się  pakować. Spokojnego dnia  kochani
05 stycznia 2023 08:58 / 2 osobom podoba się ten post
creyzy

Dzień doberek opiekunkowo dzisiaj jadę do domku .Żegnam się z Wami ale na krótko dziękując za towarzystwo i odkiczajki.:aniolki::przyjaciele::flaga Polski:

Szerokości 
05 stycznia 2023 09:07 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry - pogoda pod psem  pada, wieje, brzydko i ponuro . Czekam na poprawę . U mnie jaka pogoda takie samopoczucie .

Wam dobrego dnia .
05 stycznia 2023 09:08 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Witam Piątkowo. :chaplin: Za oknem wieje i leje deszcz :pada_deszcz: poprostu p...dzi jak w kieleckim. Zaraz wyskok do biblioteki i do drogerii . Muszę jeszcze zahaczyć aptekę bo mój wyjazd też się zbliża ale że jutro święto a potem weekend więc różnie może być ze sklepami. 
Miłego dnia kochani. ☕☕☕

U Ciebie jakoś tydzień krótszy ? 
05 stycznia 2023 09:24 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry e