Tamaro,zalajkowałam jako znak,że przeczytałam. Czy przypadkiem nie za ostro oceniasz innych ? Czasami warto na kogoś spojrzeć pod różnym kątem,prawie zawsze zobaczymy coś pozytywnego .
Więcej wiary w ludzi :aniolki:
Tamaro,zalajkowałam jako znak,że przeczytałam. Czy przypadkiem nie za ostro oceniasz innych ? Czasami warto na kogoś spojrzeć pod różnym kątem,prawie zawsze zobaczymy coś pozytywnego .
Więcej wiary w ludzi :aniolki:
Być może, ale zauważ że to czeste
Być może, ale zauważ że to czeste
Typowe zachowanie tzw.polskich:niemców (nie pamieto wol jak...).To bezczelnośc( też bym jej powiedziała żeby się zamieniła na role).Powiedz babie " nie przejmuj się rolą i tak cię wyp......").No na pewno, jak Pdp.odejdzie(bo raczej pustego domu niezamieszkałego regularnie się nie sprząta..).A Ty byłaś miła dla niej..Cały czas widzę i się uczę że nie warto! Tylko na siebie patrzeć(zarobić i do domu).Tu też opa mniemanie o sobie że szok i ten szyderczy uśmiech.Corka już tylko raz w tyg.wiem czemu:to nie ja:
Bardzo często. Wiem to po swoich sąsiadach i znajomych, tzw. polskich Niemcach.Wielu z nich przed laty wyjechało, jeszcze na tzw. czerwony paszport. Niemniej i znam też spoko gości, którzy nie okazywali nigdy manii wyższości :-)
Czerwony paszport ?
Witajcie nie wiem czemu nie mogę zacytować ani polubić,czy to dlatego że z komórki? Ktoś mi podpowie .Najlepiej Tina:modlmy sie:
Też coś dziwnego, pewnie administrator czowa..:inspektor:
Jeszcze się nie odkrecilas ? Elu witaj we wspólnym domu . Gdzie byłaś tyle czasu ? Pozdrawiam serdecznie :aniolki:
Witajcie nie wiem czemu nie mogę zacytować ani polubić,czy to dlatego że z komórki? Ktoś mi podpowie .Najlepiej Tina:modlmy sie:
Niekoniecznie, może to wina przeglądarki, albo niestabilnego połączenia internetowego. Pierwsze-to wyczysć ciastki . Możesz tez miec pootwieranych wiele kart-pozamykaj. Zobacz tez w smartfonie czy aplikacje Ci w tle nie nadają bez sensu. Jeśli aktualnie nie korzystasz, to pozamykaj je. Co do neta to nie wiem czy logujesz sie internetu mobilnego, czy stacjonarnego. I tu i tu może z róznych powodów rwać , albo spowalniać połączenie. Przeczekaj ,odśwież-musi pójść :-) I witaj Elu :)
Dziekuje na tobie zawsze mozna polegac:-)
Tak ?
Dalej nic nie rozumię oprócz tego, że czerwony to logiczne ?
Ci co mieli pochodzenie, to dostawali taki paszport?, ale chyba dopiero po wyjeździe ?
Muszę dopytać koleżanki, która wyjechała ponad 30 lat temu i od razu zaznaczam, że czerwony paszport w naszych relacjach nic nie zmienił ?