Człowiek to jednak lubi na przekór
Jak przeczytałam że dzisiaj dzień bez papierosa,to od razu wzięłam Heetsy i na taras. A co, pełnoletnia jestem i nikt mi nie będzie mówił, czego mi nie wolno
01 czerwca 2023 06:34 / 5 osobom podoba się ten post
Dziś jest Czwartek 1 czerwca 2023 roku.
Dzień jest dłuższy o 8 godzin i 43 minuty.
Do lata 19 dni. Dziś jest Międzynarodowy Dzień Dziecka.
Lista na dziś wygląda tak.
Dusia stoi na podium i tylko 2 dni 🎁
Fiore 30🎁
Gusia 34🎁
Damessa 35🎁
Dorotee 35🎁
Kristenis 35🎁
Magmab 42🎁
Luke 46🎁
Prezenty na Dzień Dziecka rozdane i niech każdy znajdzie tam to, co sobie wymarzył. Dla wszystkich ☕ lub 🍵
Człowiek to jednak lubi na przekór :-)
Jak przeczytałam że dzisiaj dzień bez papierosa,to od razu wzięłam Heetsy i na taras. A co, pełnoletnia jestem i nikt mi nie będzie mówił, czego mi nie wolno :lol1:
02 czerwca 2023 06:09 / 6 osobom podoba się ten post
Dziś jest piątek 2 czerwca 2023 roku. Dzień dłuższy o 8 godzin i 45 minut. Do lata 18 dni. Jutro też jeszcze odliczam bo jadę dopiero wieczorem gtv około. 21
Lista na dziś wygląda tak.
Dusia 1 ostatni dzień ale czuję że będzie co robić dziś
Fiore 29 i zmiana kodu
Gusia 33
Dorotee 34
Damessa 34
Kristenis 34
Magmab 41
Luke 45
Rozpije Was trochę. A co tam w końcu weekend jest.
Oj chętnie bo dziś dużo spraw jeszcze robię. Zakupy zrobione bo nowa pani bez prawka jazdy więc córka będzie musiała organizować się i robić sama lub wspólnie zakupy. Zaraz jeszcze kąpiel dzyadka bo babka już wykąpana z pomocą córki. Pfkege ja kapie wtorek i czwartek niestety na ten tydzien nie da rady a po szpitalu chciała się wykąpać. Zaraz dziadek i ostatnie z nich pranie włączę potem wysusze i jutro poskładam . Pani sprzątająca działa na dole ja troche sobie na górze.
Dusiu, dziękuję za odliczajki. Dojedź szczęśliwie do domu. Odpoczywaj,ciesz się bliskimi, ładuj akumulatory i wracaj do pracy :-)
Pięknego urlopu życzę :moje_wakacje:
Korzystamy z plików cookies w celu sprawnego działania witryny (cookies niezbędne) oraz tworzenia usług i ofert dostosowanych do Twoich potrzeb (cookies opcjonalne – możesz na nie wyrazić zgodę). Klikając w ustawienia dowiesz się więcej lub zmienisz preferencje urządzenia, z którego korzystasz. Szczegółowe informacje znajdziesz również w naszej polityce prywatności.
Pliki cookies w Opiekunki24.pl
Dostosuj zachowanie naszej strony do własnych preferencji
Wymagane
Te pliki cookie są niezbędne dla funkcjonowania strony internetowej i nie mogą być wyłączone w naszych systemach. Są one zazwyczaj ustawiane tylko w odpowiedzi na działania podejmowane przez użytkownika, które sprowadzają się do zapytania o usługi, takie jak ustawienie preferencji prywatności, logowanie lub wypełnianie formularzy. Można ustawić przeglądarkę tak, aby blokowała lub ostrzegała o tych plikach cookie, ale niektóre części witryny nie będą wtedy działały. Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych osobowych. Zablokowanie tych plików cookie w przeglądarce może skutkować nieprawidłowym działaniem serwisu.
Reklama
Te pliki cookie mogą być ustawiane przez naszych partnerów reklamowych za pośrednictwem naszej strony internetowej. Mogą one być wykorzystywane przez te firmy do budowania profilu zainteresowań użytkownika i wyświetlania odpowiednich reklam na innych stronach. Nie przechowują one bezpośrednio danych osobowych, lecz opierają się na jednoznacznej identyfikacji przeglądarki i sprzętu internetowego. Jeśli użytkownik nie zezwoli na stosowanie tych plików cookie, doświadcza mniej ukierunkowanych reklam.
Personalizacja
Te pliki cookie umożliwiają stronie internetowej zapewnienie większej funkcjonalności i personalizacji. Mogą być one ustawione przez nas lub przez zewnętrznych dostawców, których usługi zostały dodane do naszych stron internetowych. Jeśli użytkownik nie zezwoli na stosowanie tych plików cookie, niektóre lub wszystkie te usługi mogą nie działać prawidłowo.
Analityka
Te pliki cookie umożliwiają nam zliczanie wizyt i źródeł ruchu, dzięki czemu możemy mierzyć i poprawiać wydajność naszej witryny. Pomagają one ustalić, które strony są najbardziej i najmniej popularne i zobaczyć, jak odwiedzający poruszają się po stronie. Wszystkie informacje zbierane przez te pliki cookie są agregowane i tym samym anonimowe. Jeśli użytkownik nie zezwoli na stosowanie tych plików cookie, nie będziemy wiedzieć, kiedy odwiedził naszą stronę internetową.