Powitajki przy kawie 74

14 kwietnia 2023 06:06 / 8 osobom podoba się ten post
Witam piątkowo - weekendowo
Ja dziś mam wolne popołudnie, więc ruszam na schopping. Przy okazji spotkam się z koleżanką
Miłego, bezstresowego dnia wszstkim
14 kwietnia 2023 06:28 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry witam w piątek, weekendu początek  spokojnego dnia życzę 
14 kwietnia 2023 07:37 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim miłego i spokojnego dnia
14 kwietnia 2023 08:00 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  spokojnego i dobrego dnia opiekunkowo. 
14 kwietnia 2023 09:13 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry miłego dnia życzę ? Spokojnego szybko mijającego ?
14 kwietnia 2023 10:34 / 7 osobom podoba się ten post
Witam późno  od rana załatana jestem.Bo dziadek ma bóle i próbujemy jakoś złagodzić.Obawiam się nawrotu, ale Paliative  są cały czas do dyspozycji więc jak co..On się boi położenia do łóżka więc "przyrosł" już do rollstula. Nic, trzeba to przyjąć co ma być to będzie.Oby mimo wszystko dzień był pozytywny czego Wszystkim Zycze
14 kwietnia 2023 12:58 / 3 osobom podoba się ten post
Tamara

Witam późno :chaplin: od rana załatana jestem.Bo dziadek ma bóle i próbujemy jakoś złagodzić.Obawiam się nawrotu, ale Paliative  są cały czas do dyspozycji więc jak co..On się boi położenia do łóżka więc "przyrosł" już do rollstula. Nic, trzeba to przyjąć co ma być to będzie.Oby mimo wszystko dzień był pozytywny czego Wszystkim Zycze:kwiatek dla ciebie2::kwiatek dla ciebie:

Może mnie boli w pozycji siedzącej ? 
14 kwietnia 2023 13:14 / 6 osobom podoba się ten post
Mleczko

Może mnie boli w pozycji siedzącej ? 

Możliwe, może się połóż i sprawdź czy boli?
mnie dzisiaj też boli,poleżalam wczoraj godzinę u rehabilitantki i po tym leżeniu boli dzisiaj.Młoda, miła, ładna a jak się do mnie dorwała to... aż opowiadać się nie chce. Trochę qur....łam pod nosem, powiedziała żebym się nie krępowała, często słyszy "a idź,pani,w pi..u?. Chciałam żeby całego człowieka wymasowala,ale zajęła się mną tylko od góry do doopy, inaczej dopiero bym dzisiaj ją "pozdrawiała".
14 kwietnia 2023 13:28 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Możliwe, może się połóż i sprawdź czy boli?:oczko1:
mnie dzisiaj też boli,poleżalam wczoraj godzinę u rehabilitantki i po tym leżeniu boli dzisiaj.Młoda, miła, ładna a jak się do mnie dorwała to... aż opowiadać się nie chce. Trochę qur....łam pod nosem, powiedziała żebym się nie krępowała, często słyszy "a idź,pani,w pi..u?. Chciałam żeby całego człowieka wymasowala,ale zajęła się mną tylko od góry do doopy, inaczej dopiero bym dzisiaj ją "pozdrawiała":lol1:.

Miało być - mniej  - to dotyczy podopiecznego Tamary . Cierpiący człowiek wybiera sobie pozycję w której czuje się lepiej .
.
Ja na razie funkcjonuje dość dobrze . Wyspałam się , kawkę wypiłam , śniadanko zjadłam i podziwiam aurę za oknem .Nie powiem, że mam życie jak z bajki bo ciągle jest jakiś powód do zmartwienia  .Moja znajoma chora , nowotwór  .Trzeba Gusiu cieszyć się życiem , bo nigdu nie wiadomo co jutro będzie .

14 kwietnia 2023 15:04 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Możliwe, może się połóż i sprawdź czy boli?:oczko1:
mnie dzisiaj też boli,poleżalam wczoraj godzinę u rehabilitantki i po tym leżeniu boli dzisiaj.Młoda, miła, ładna a jak się do mnie dorwała to... aż opowiadać się nie chce. Trochę qur....łam pod nosem, powiedziała żebym się nie krępowała, często słyszy "a idź,pani,w pi..u?. Chciałam żeby całego człowieka wymasowala,ale zajęła się mną tylko od góry do doopy, inaczej dopiero bym dzisiaj ją "pozdrawiała":lol1:.

Masaż rehabilitacyjny jest częściej nieprzyjemny niż przyjemny, ale z rehabilitantem by było łatwiej :) Można próbować zrozumieć, albo w prostatę przywalić 
14 kwietnia 2023 15:09 / 5 osobom podoba się ten post
I dzień dobry :) Wiosna , wiosna, kwatki kwitną i takie tam :) Buziacki :) 
14 kwietnia 2023 15:18 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

Masaż rehabilitacyjny jest częściej nieprzyjemny niż przyjemny, ale z rehabilitantem by było łatwiej :) Można próbować zrozumieć, albo w prostatę przywalić :lol1:

To prawda. Wczoraj przyjaciółka odstąpiła mi swój termin i nie miałam jak w pciach przebierać. Chyba się nagrodzę za cierpienia i pójdę jutro na taki przyjemny,miziany,do pani kosmetyczki 
14 kwietnia 2023 18:18 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

Masaż rehabilitacyjny jest częściej nieprzyjemny niż przyjemny, ale z rehabilitantem by było łatwiej :) Można próbować zrozumieć, albo w prostatę przywalić :lol1:

I zwalić winę na odruch niekontrolowany ?
14 kwietnia 2023 18:36 / 5 osobom podoba się ten post
Dobry wieczór ?
14 kwietnia 2023 20:51 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

I zwalić winę na odruch niekontrolowany ?

Po co? Chociaż.....z drugiej strony rehabilitant mógłby się okazać uchachanym gadułą