Powitajki przy kawie 75

26 lipca 2023 06:06 / 3 osobom podoba się ten post
Kika67

To nieźle Cię firma wpakowała :przytul aniola:
Może jakoś przetrzymasz ?

Tylko dwa dni będzie w domu, więc pewnie jakoś to wytrzymam
A w temacie:
Witam środowo
Środa minie - tydzień zginie
Miłego dnia wszystkim
26 lipca 2023 07:58 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  witam i pozdrawiam serdecznie 
26 lipca 2023 15:49 / 3 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie w środowe popołudnie środa minie tydzień zginie pozdrawiam wszystkich 
27 lipca 2023 19:04 / 2 osobom podoba się ten post
Już chyba wypada napisać dobry wieczór 
Cholera , mam jakąś chandrę, nic mi się nie chce 
Może mi przejdzie a może już zostanie ze mną . No dół wygrzebałam sobie głęboki .Niby żadnych problemów grubszych nie ma , jakieś drobiazgi jak to w życiu . Muszę się wziąć w garść .Wam dobrych , spokojnych dni życzę 
27 lipca 2023 19:12 / 1 osobie podoba się ten post
Malgi

Bo seniorka potrafi okno otworzyć i wzywać pomocy, jak nikogo nie ma w pobliżu. I to wydziera się, że ją na sąsiedniej ulicy słychać...:modlmy sie:

Chora jest, pewnie ma jakieś lęki,.boi się samotności .Tacy ludzie też potrzebują opieki, a zresztą wiem,.że nie dasz sobie w kaszę dmuchać  .A firma szuka opiekunki i to zależy od szczęścia jak się trafi . Nie każdy trafia jak na urlop 
Trzym się Gosia .Sporo już zrobiłaś tam na miejscu .
27 lipca 2023 19:17 / 2 osobom podoba się ten post
Już mi lepiej, Gusia jest 
27 lipca 2023 19:40 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Już mi lepiej, Gusia jest :-)

27 lipca 2023 19:43 / 2 osobom podoba się ten post
Mleczko

Może mi przejdzie a może już zostanie ze mną . No dół wygrzebałam sobie głęboki .Niby żadnych problemów grubszych nie ma , jakieś drobiazgi jak to w życiu . Muszę się wziąć w garść .Wam dobrych , spokojnych dni życzę :dwa piwa:

Tobie też dobrych chwil 
Pochandruj się ,ale tylko trochę,szybko zrobi się lepiej 
27 lipca 2023 20:16 / 1 osobie podoba się ten post
Malgi

Tylko dwa dni będzie w domu, więc pewnie jakoś to wytrzymam:wiezienie:
A w temacie:
Witam środowo :chaplin:
Środa minie - tydzień zginie :niebo pieklo:
Miłego dnia wszystkim:angel1:

I jak tam się sprawy mają ? Noce spokojne? Już się "dostroiłaś"?
27 lipca 2023 21:58 / 1 osobie podoba się ten post
Mleczko

Chora jest, pewnie ma jakieś lęki,.boi się samotności .Tacy ludzie też potrzebują opieki, a zresztą wiem,.że nie dasz sobie w kaszę dmuchać :-) .A firma szuka opiekunki i to zależy od szczęścia jak się trafi . Nie każdy trafia jak na urlop 
Trzym się Gosia .Sporo już zrobiłaś tam na miejscu .:serce:

27 lipca 2023 21:58 / 1 osobie podoba się ten post
Mleczko

Może mi przejdzie a może już zostanie ze mną . No dół wygrzebałam sobie głęboki .Niby żadnych problemów grubszych nie ma , jakieś drobiazgi jak to w życiu . Muszę się wziąć w garść .Wam dobrych , spokojnych dni życzę :dwa piwa:

28 lipca 2023 06:03 / 2 osobom podoba się ten post
Witam piątkowo
Dziś miałam pójść do lasu na grzyby, ale zapowiadają deszcze więc chyba zajmę się praniem i trzeba trochę posprzątać
Miłego dnia wszystkim
28 lipca 2023 07:10 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień doberek opiekunkowo i już mamy piątek na nie też dopadła jakąś handra chyba dlatego że pogoda deszczowa nic mi sie nie chce a jeszcze muszę zostać dłużej w pracy niż  planowalam wszystkim spokojnego i miłego dnia
28 lipca 2023 07:55 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  witam i pozdrawiam opiekunkowo 
28 lipca 2023 08:27 / 1 osobie podoba się ten post
Dzień dobry,bloga cisza,wszyscy jeszcze śpią,dzieci też. W miękkim szlafroku i skarpetach popijam kawę na balkonie. Gdzie te czasy,kiedy lipiec grzał słońcem od rana do wieczora a i noce piękne były?
Zdecydowanie wolę goronc w czasie wakacji niż taką huśtawkę pogodową. To upał,to pogoda bardziej jesienna niż w środku lata. Spokojnego,dobrego dnia Wam życzę