Mój podopieczny odszedł dzisiaj ok 16-tej. Spokojnie, bez bólu,zaopiekowany,. Wśród bliskich.
Niech odpoczywa w pokoju 🖤
Mój podopieczny odszedł dzisiaj ok 16-tej. Spokojnie, bez bólu,zaopiekowany,. Wśród bliskich.
Gusiu bardzo mi przykro. Odszedł spokojnie, bez bólu, zaopiekowany, wśród bliskich. To wielka rzecz na końcu drogi. Niech spoczywa w pokoju.
Mam do Was pytanie.
Przyjechałam tutaj własnym autem, rodzina mnie prosi żeby pojechać z seniorem do fryzjera i na fizjoterapie. Mówią też że jeżeli chce dodatkowej zapłaty i za benzyne to oni chętnie pokryją koszty. Jak myślicie ile pieniążków powinnam wziąść?
Nie no a dziś w Heimie odeszła Seniorka.Dwa dni po swoim Mężu.Naprawdę jakieś fatum było nad tą Stellą.Będę się bała zasnàć.
Dni tutaj mijają spokojnie. Senior nie jest absorbujący. Jego główny cel dnia to dotrwać do 19:30 bo wtedy dostaje butelkę wina :szampan3:. Syn przychodzi raz w tygodniu, rozkłada leki i zostawia pieniadze. Dzisiaj jedziemy na fizjoterapie, jakaś rozrywka :radosc1:.
Nie pisz, że co dnia tak pije??
Nie pisz, że co dnia tak pije??
A kto bogatemu zabroni? 🙈 Może to winko go jeszcze trzyma przy życiu. Ludzie nie piją, nie palą, nie tańcują, gówno co zjedzą a i tak później wszyscy na cmentarzu kończymy.
Powiedziałam że chce tylko zwrot za benzyne. :ferrari: