Dzień dobry Opiekunkowo 😊
Słońce ☀️ wychyla się nieśmiało :angel2:
Maluda urlopuj udanie :dobranoc1:
Malgi bezpiecznej podróży i również udanego wypoczynku :flaga Polski::najlepszego2:

Dzień dobry Opiekunkowo 😊
Słońce ☀️ wychyla się nieśmiało :angel2:
Maluda urlopuj udanie :dobranoc1:
Malgi bezpiecznej podróży i również udanego wypoczynku :flaga Polski::najlepszego2:
Szerokiej drogi i spokojnego urlopu z piękną pogodą. :moje_wakacje:
Ja dziś dopucowałam mój pokój ze szklanymi ławo-stolikami na błysk:mycie podlogi:, a potem całą łazienkę ze szklaną kabiną prysznicową. Na dole ogarnęłam korytarz i kuchnię, bo salon i toaletę dla gości wczoraj wypucowałam. Jutro tylko sprzątnę lodówkę i wyrzucę resztę śmieci z kwiatami włącznie. A potem to już kierunek Szczecin:ferrari::flaga Polski:
Dobry sposób-autosugestia, niemieckie to be :) Pomału przestaniesz jeść słodycze na wyjeżdzie :)
A tak z ciekawości, to które Ci tak smakują ? Niemcy mają coś odlotowego w tej kwestii tak jak nasz Wedel np?
Szklana kabina prysznicowa to teraz popularna rzecz w łazience, ale szklane meble mimo, że wyglądają to przeklenstwo. Mam futurystyczny regał z czarnego szkła i metalu i chyba wyląduje w piwnicy. Nie jest moją pasją latanie bez przerwy z miotełką do kurzu. W domu trzeba się tez wyczilować i pomieszkać. Sama go kupiłam, durna ja :strach na wroble:
Cześć w piąteczek :welcome:
u mnie taki piątek że aż miło... bo nie dość że piątek to jeszcze słoneczny!! w polsce ostatnio pogoda jak w przysłowiu.. kwiecień plecień.. zima i lato.. oby już tylko to lato było odczuwalne od teraz :kwiatek dla ciebie1::kwiatek dla ciebie::oczko:
Dzien doberek:chaplin: wczoraj Pdp stwierdzila ze od konca maja bedzie sobue znowu radzic sama(z lekkim wsparciem pflege). Tak sie koncza tzw.zlecenia gdzie Pdp.jest fit. Ostatni raz wzielam taki przypadek. Droga Dusiu od jutra pisz mnie po prostu ("do pod koniec maja").Pare dni wczesnie przed koncem dam znac od kiedy wypadam z listy.