Dzień dobry. :chaplin: Już się wyspałam a przecież też około 22 poszłam spać. Dziś święto , planie brak ale mam egzamin z PZU i muszę o 14 siąść do niego a to już pauza. Wam zycze spokojnego i dobrego dnia i jak najmniej pracy bo dziś wolny dzień.

Dzień dobry. :chaplin: Już się wyspałam a przecież też około 22 poszłam spać. Dziś święto , planie brak ale mam egzamin z PZU i muszę o 14 siąść do niego a to już pauza. Wam zycze spokojnego i dobrego dnia i jak najmniej pracy bo dziś wolny dzień.
Dziękuję ale to PZU ma naprawdę dużo produktów . Dziś zdaje majątek , we wtorek produkty Życie. :zakupy w sieci:
Powodzenia :-)
Dziękuję. Zdałam ! 👍😁
Doberek czwartkowo.Seniorka jeszcze śpi,luknęłam tylko czy nie zbliża się w stronę podłogi.Zastanawiam się, czy zejść sobie po kawę,ale bardzo mi się nie chce.Pomyślę później.Wczoraj dostałam w prezencie wózek zakupowy.Jutro jadę autem z przyjacielem rodziny na shopping.Zaznaczam,że przyjaciel żeniaty,żeby nie było.No,to narka,śpijcie dalej,d,isiaj pr,ecież święto.
👍:-) szybko ci poszło :zakochany2:
Cześć Wam :kwiatek dla ciebie: Jak wasz dzień?
Cześć Ludziska!
Dusia gratki !
Ja dzisiaj wydałam 890zl na okulary .... Boli bardzo .
Z pozytywow to w środę jadę z menem do Bari :) wreszcie urlop . Bilety są ale hotel jeszcze nie zaklepany ,czekam na jakieś ludzkie ceny :)
Generalnie od czerwca jak nie znajde roboty to chciałabym na 2tyg zlecenia wskoczyc,ale to się zobaczy co los przyniesie