Zakupy

17 października 2014 19:15 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Żółta też ładna,ale czarna praktyczniejsza, doskonały wybór i za 40 € , żyć nie umierać :))

Ja jutro swojej babci powiem,że idę na zakupy,ciekawe co zrobi :))))))))))

Też mogłaby z jakiejś kasy wyskoczyć! hihi
Ja naprawdę byłam totalnie zaskoczona, ale to w sumie miłe. Widocznie doceniła moją pracę pomimo kilku spięć.
17 października 2014 19:16
Taaa ona by mi dała proszę Cię,myślałam że poczęstuje mnie dziś jakimś słodkim okruszkiem ,a tu guzik....:))
17 października 2014 19:17
ewa.p

Też mogłaby z jakiejś kasy wyskoczyć! hihi
Ja naprawdę byłam totalnie zaskoczona, ale to w sumie miłe. Widocznie doceniła moją pracę pomimo kilku spięć.

Moją pdp zbyt często prawnuczki odwiedzają,dzizś znowu były odwiedziny więc na ciasteczko dla opiekunki już zabrakło . :))
17 października 2014 19:19
takaja

Ewa ta kurteczka super chyba będe szukała ale ja ta żółtą wybieram :)

Wiesz co, nawet tej żółtej na "żywo" nie widziałam tam w sklepie, też jest ładna. Ja mam w szafie już czerwoną i różową kurtkę, a że lubię czarny kolor to tylko za czarną się oglądałam :)))
17 października 2014 19:21 / 1 osobie podoba się ten post
Tak zrobię,ale jak znam ją to weżmie z radością i następnego dnia będzie oczekiwać ,ze znowu dostanie. To już taki typ.
17 października 2014 19:22 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Moją pdp zbyt często prawnuczki odwiedzają,dzizś znowu były odwiedziny więc na ciasteczko dla opiekunki już zabrakło . :))

No to ma kto od niej kasę wyciągać, ale żeby aż tak, powinna się wstydzić, chce oszczędzić na Tobie czy co?
Moja nie ma żadnej rodziny to może i tak za mało dała, hihihi
17 października 2014 19:26 / 1 osobie podoba się ten post
W samo sedno trafiłaś teraz, też bym tak zrobiła!
17 października 2014 19:40
ewa.p

A ja dzisiaj zaszalałam. Pisałam już wcześniej, że podoba mi się kurtka z zary za 90 euro, no i dzisiaj ją kupiłam. ALE!
Wczoraj po obiedzie powiedziałam, że wychodzę na swoje 2 godziny wolnego no i babcia się pyta gdzie pójdę, to ja jej mówie, że potrzebuję kupić kurtke
i idę zobaczyć jakie ceny są.
Jak wróciłam to pyta się czy kupiłam, powiedziałam, że nie bo są za drogie i muszę poczekać na przeceny. To ona - a ile kosztują, powiedziałam, że 50 - 90 euro i ta za 90 jest śliczna. Usłyszałam to daj mi portfel i wyciągła 50 euro, nie chciałam wziąć ale powiedziała, że mam wziąć i jutro kupić. Przecież się nie obrażę. Zaskoczyła mnie kompletnie bo jeszcze 2 tygodnie temu przecież miałam z nią niezłą jazdę - pisałam Wam o tym.
Ale się CIESZE!!!!!!!!!!!!!!!!
tutaj jest link, kupiłam czarną, zobaczcie:
http://www.zara.com/de/de/damen/m%C3%A4ntel/kurzer-anorak-mit-doppeltem-fellkragen-c269183p1984239.html

napiszcie czy też się Wam podoba :)

Mnie się bardzo podoba.
Tylko na zimę bym jej nie nosiła, bo za krótka:)
Przynajmniej na zdjęciu tak wygląda - może ta modelka taka wysoka, ale wygląda, jakby do bioder była, a ja na zimę krzyż muszę mieć zakryty.
Ale jak tak jeszcze nie jest mocno zimno, to idealna by była.
17 października 2014 19:44 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

Mnie się bardzo podoba.
Przynajmniej na zdjęciu tak wygląda - może ta modelka taka wysoka, ale wygląda, jakby do bioder była, a ja na zimę krzyż muszę mieć zakryty.

Teraz krótkie jak najbardziej na topie ,obejrzałam sobie pod lupą -bardzo mi sie podoba a żółty kolor tez jest trendy . Dla mnie też za krótka bo mam na czym siedzieć i nie za  bardzo chcę tę część ciala eksponować./DDD
17 października 2014 19:44
wichurra

Mnie się bardzo podoba.

A ja ją na zimę kupiłam, tylko w takich chodzę, tym bardziej, że do auta wygodniejsza krótka. Dla mnie jest trochę dłuższa, jam mała kobitka :)
17 października 2014 19:50
ewa.p

A ja ją na zimę kupiłam, tylko w takich chodzę, tym bardziej, że do auta wygodniejsza krótka. Dla mnie jest trochę dłuższa, jam mała kobitka :)

No chyba, że tak:)
Ja wysoka jestem, lubię też spodnie biodrówki i jak kurtka jest za krótka, to mi po prostu po plecach ciągnie:)
17 października 2014 20:04 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

No chyba, że tak:)
Ja wysoka jestem, lubię też spodnie biodrówki i jak kurtka jest za krótka, to mi po prostu po plecach ciągnie:)

Aż ją jeszcze raz przymierzyłam, jest mi sporo dłuższa niż na zdjęciu, ale gdybym była wysoka jak ty, to chyba bym się mocno zastanowiła. Też noszę biodrówki.
17 października 2014 20:06 / 3 osobom podoba się ten post
To i ja się pochwalę, a co... Też kurteczką :))) Polowałam na inną, ale zanim się zdecydowałam to już było po sprawie i po kurtkach :) Może i dobrze bo choć była super, termo itd, to kolorek miała taki wściekle różowy :))) Ta też z funkcją termo i dodatkowo odblaskami.
Nie będe musiała szukać w domu opasek na wypadek późnych spacerów, a co za tym idzie - ominie mnie płacenie mandatów ;)))
17 października 2014 20:13 / 1 osobie podoba się ten post
Super:) Ma kaptur, będzie cieplutko. Kolorek też fajny.
Lubię, jak się chwalicie:)
17 października 2014 20:13
Lili

To i ja się pochwalę, a co... Też kurteczką :))) Polowałam na inną, ale zanim się zdecydowałam to już było po sprawie i po kurtkach :) Może i dobrze bo choć była super, termo itd, to kolorek miała taki wściekle różowy :))) Ta też z funkcją termo i dodatkowo odblaskami.
Nie będe musiała szukać w domu opasek na wypadek późnych spacerów, a co za tym idzie - ominie mnie płacenie mandatów ;)))

Fajna jest, mam podobną różową, ale nie wścielke hehe