Żółta też ładna,ale czarna praktyczniejsza, doskonały wybór i za 40 € , żyć nie umierać :))
Ja jutro swojej babci powiem,że idę na zakupy,ciekawe co zrobi :))))))))))
Żółta też ładna,ale czarna praktyczniejsza, doskonały wybór i za 40 € , żyć nie umierać :))
Ja jutro swojej babci powiem,że idę na zakupy,ciekawe co zrobi :))))))))))
Też mogłaby z jakiejś kasy wyskoczyć! hihi
Ja naprawdę byłam totalnie zaskoczona, ale to w sumie miłe. Widocznie doceniła moją pracę pomimo kilku spięć.
Ewa ta kurteczka super chyba będe szukała ale ja ta żółtą wybieram :)
Moją pdp zbyt często prawnuczki odwiedzają,dzizś znowu były odwiedziny więc na ciasteczko dla opiekunki już zabrakło . :))
A ja dzisiaj zaszalałam. Pisałam już wcześniej, że podoba mi się kurtka z zary za 90 euro, no i dzisiaj ją kupiłam. ALE!
Wczoraj po obiedzie powiedziałam, że wychodzę na swoje 2 godziny wolnego no i babcia się pyta gdzie pójdę, to ja jej mówie, że potrzebuję kupić kurtke
i idę zobaczyć jakie ceny są.
Jak wróciłam to pyta się czy kupiłam, powiedziałam, że nie bo są za drogie i muszę poczekać na przeceny. To ona - a ile kosztują, powiedziałam, że 50 - 90 euro i ta za 90 jest śliczna. Usłyszałam to daj mi portfel i wyciągła 50 euro, nie chciałam wziąć ale powiedziała, że mam wziąć i jutro kupić. Przecież się nie obrażę. Zaskoczyła mnie kompletnie bo jeszcze 2 tygodnie temu przecież miałam z nią niezłą jazdę - pisałam Wam o tym.
Ale się CIESZE!!!!!!!!!!!!!!!!
tutaj jest link, kupiłam czarną, zobaczcie:
http://www.zara.com/de/de/damen/m%C3%A4ntel/kurzer-anorak-mit-doppeltem-fellkragen-c269183p1984239.html
napiszcie czy też się Wam podoba :)
Mnie się bardzo podoba.
Tylko na zimę bym jej nie nosiła, bo za krótka:)
Przynajmniej na zdjęciu tak wygląda - może ta modelka taka wysoka, ale wygląda, jakby do bioder była, a ja na zimę krzyż muszę mieć zakryty.
Ale jak tak jeszcze nie jest mocno zimno, to idealna by była.
Mnie się bardzo podoba.
Tylko na zimę bym jej nie nosiła, bo za krótka:)
Przynajmniej na zdjęciu tak wygląda - może ta modelka taka wysoka, ale wygląda, jakby do bioder była, a ja na zimę krzyż muszę mieć zakryty.
Ale jak tak jeszcze nie jest mocno zimno, to idealna by była.
A ja ją na zimę kupiłam, tylko w takich chodzę, tym bardziej, że do auta wygodniejsza krótka. Dla mnie jest trochę dłuższa, jam mała kobitka :)
No chyba, że tak:)
Ja wysoka jestem, lubię też spodnie biodrówki i jak kurtka jest za krótka, to mi po prostu po plecach ciągnie:)
To i ja się pochwalę, a co... Też kurteczką :))) Polowałam na inną, ale zanim się zdecydowałam to już było po sprawie i po kurtkach :) Może i dobrze bo choć była super, termo itd, to kolorek miała taki wściekle różowy :))) Ta też z funkcją termo i dodatkowo odblaskami.
Nie będe musiała szukać w domu opasek na wypadek późnych spacerów, a co za tym idzie - ominie mnie płacenie mandatów ;)))