Zakupy

22 października 2014 10:56
Pozycz torbe ))))))
22 października 2014 11:06
Impala

A ja zakupiłam buty marki Puma(online) i zasugerowana marką nie sprawdziłam jakości.Przekonana byłam,że buty jak zwykle będą ze skóry.Niestety,po rozpakowaniu niemiła niespodzianka,bo buty ze sztucznej skóry-czyli jak ja je nazywam-plastikowe.
Buty odesłane,teraz nerwowo czekam na zwrot gotówki na konto.
Pierwszy raz mnie to spotkało,ale też i pierwszy raz "poszłam"(bo online kupowałam) na zakupy do Schuhcenter.
Ale jak z każdej lekcji wnioski wyciągnęłam-trzeba sprawdzać ofertę dokładnie.

Wszystkie buty sportowe moga być ze skóry jak i ze sztucznych materiałów ja osobiście wolę Nike te ze skórki sa super ale mam też sztuczne Air Max też są b.dobre.
22 października 2014 14:15
Ja chodzę do piekarni prywatnej po chlebek i nie tylko .Za zakupiony chlebek wbijają na druczku pieczątkę i jak mam 12 pieczątek to chlebek gratis dostaję.
22 października 2014 14:20
ewa.p

No też się zdziwiłam, jaki niebieski. Pisz Lilli, co za niebieski aldik :)))

Ja tez mam niebieski Aldi,czyli Nord.Osobiście wolę te żółte , bo lepiej zaopatrzone.
22 października 2014 14:28
salka

Na południu Niemiec są Aldi nord ana północy Niemiec są Aldi sud zalożyli je dwaj bracia jeden z nich niedawno zmarł i był najbogatrzym Niemcem

Raczej odwrotnie z tymi kierunkami , chociaz czasem sie trafi.Ja jestem na północy i nie ma tu Aldi Sud,a nawet ludzie nie wiedzą ,że są inne Aldi żółte.
Z tymi braćmi to tak -prawda.

22 października 2014 16:04
Jeżeli chodzi o obuty sportowe to najbardziej lubię Pumę. Ich proste wzornictwo mnie najbardziej przekonuje, chociaż wiem, że inne firmy też mają proste modele. No ale jakoś lubię Pumę. Chociaż odkąd sobie Conversy sprawiłam, to inne buty poszły w odstawkę. Już myślę nad innymi kolorami. Mam niebieskie i teraz czerwone by się przydały:) Później szare.
22 października 2014 17:54 / 2 osobom podoba się ten post
a ja dzisiaj kupiłam walizkę......, ale podręczną do samolotu, bo miałam taką szmaciana torbę, jestem zadowolona ::))))))
22 października 2014 18:09
gdzie ? za ile ? jakie wymiary? sztywna i szmaciak ?
22 października 2014 19:31 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

gdzie ? za ile ? jakie wymiary? sztywna i szmaciak ?

I tak Ci nie pozyczy )))))))
22 października 2014 19:50 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

I tak Ci nie pozyczy )))))))

tak myslalem ha ha
22 października 2014 19:51 / 3 osobom podoba się ten post
Oj jak milo ze kobiety sa praktyczne i nie zwracaja uwagi na drobiazgi.Walizka ma miec kolka,a auto ma byc czerwone ha ha
22 października 2014 20:53
agamor

a ja dzisiaj kupiłam walizkę......, ale podręczną do samolotu, bo miałam taką szmaciana torbę, jestem zadowolona ::))))))

Agamor a jakimi liniami latasz ? ja kupiłam taką uniwersalną Ryanair mam jako podręczny a do Wizzair dopłacam 10euro i mam jako duży podręczny :)
22 października 2014 20:56
aha i polecam worki próżniowe sprawdzają się w 100% zmieszczę dużo dużo więcej :)
22 października 2014 20:59
takaja

Agamor a jakimi liniami latasz ? ja kupiłam taką uniwersalną Ryanair mam jako podręczny a do Wizzair dopłacam 10euro i mam jako duży podręczny :)

Nooooo wieszzzzz:)))  ja latam...Wizzar a co!!   DDDDDDD Ale kupiłąm taką co się mieści w ich standartach tj. 56x45x25
22 października 2014 21:07
To się mieści na duży bagaż podręczny z dopłatą :)