Zakupy

25 września 2014 13:05
Ok dzieki moze pojde dzis do miasta i znajde inny sklep jak edeka
26 września 2014 14:30 / 1 osobie podoba się ten post
Dzisiaj wybieram się na zakupy do DM nauczona przez życie że mogą jak zawsze pojawić się kłopoty przy pakowaniu wzięłam z domu dodatkową torbę......
26 września 2014 14:52 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Ja to zawsze patrze z chemi gdzie jaka promocja dobra przegladam reklamy ktore przychodza ,kazdy sklep dla mnie jest dobry po warunkiem ze ma ceny ok, od roku mam bzika na alkohol ten niby z wyzszej polki fajne promocje sa a moj barek sie zapelnia tylko nie wiem po co jak i ja nie pije tego dziadostwa 

Będzie odbywał sie "zlot"opiekunek z lubuskiego(dobrze pamietam?-bo nie spojrzałam na świeżo),to zaprosisz nas na opróznienie tego barku i tyle.Nie widzę problemu.(naturalnie piszę to z przymruzeniem oka).
26 września 2014 15:21 / 1 osobie podoba się ten post
Impala

Będzie odbywał sie "zlot"opiekunek z lubuskiego(dobrze pamietam?-bo nie spojrzałam na świeżo),to zaprosisz nas na opróznienie tego barku i tyle.Nie widzę problemu.(naturalnie piszę to z przymruzeniem oka).

Nie ma sprawy tydzien balowania ,albo i wiecej hihi.
26 września 2014 15:46 / 2 osobom podoba się ten post
aaaaaaaaaaaaaa...pojechałam specjalnie rowerem w deszczu po moja żółta kurtke...i co i dupa...się tak brzydko wyraże...kurtka o rozmiarze 38 na mnie za wielka a mniejszych nie ma,jejku jak mnie wkurzaja te ich rozmiary.w Polsce nosze ten rozmiar a nawet czasem 40 a tu w dzieciecym chyba ,,,ale jestem wsciekła......a taka była śliczna....amerykanska...
26 września 2014 15:55 / 1 osobie podoba się ten post
Ja też juz zrobiłam ostatnie zakupy przed wyjazdem do domku . Tym razem zakupy bez przesady trochę prezentów , trochę słodkosci i dośc , no może jeszcze jakiś trunek dla męża , ale to się zastanowie . Jak będę zjeżdzała na BN to bardiej się postaram z zakupami .
26 września 2014 20:37
Dziewczyny używa któraś z was proszku Formil z lidla?
W pon.będzie w promocji i się zastanawiam czy go kupić.
26 września 2014 20:39
kasiachodziez

ja używam ,ale płynów do prania tej marki, są dobre, ale w PL, bo tu Lidl za daleko....., nie będę dźwigała
26 września 2014 20:39 / 2 osobom podoba się ten post
iwunia

aaaaaaaaaaaaaa...pojechałam specjalnie rowerem w deszczu po moja żółta kurtke...i co i dupa...się tak brzydko wyraże...kurtka o rozmiarze 38 na mnie za wielka a mniejszych nie ma,jejku jak mnie wkurzaja te ich rozmiary.w Polsce nosze ten rozmiar a nawet czasem 40 a tu w dzieciecym chyba ,,,ale jestem wsciekła......a taka była śliczna....amerykanska...

Kupiłam dresik, śliczny. Rozmiar L. Bo taki mam w Polsce (lekkie luzy, przyszłościowe ;). Tutaj włozyłam spodnie i zonk. Pięknie się ukladają wkoło kostek. Bluzę już wybralam S. Pasuje. A ja się podbudowłam jakaż to nie jestem szczupła i zgrabna ;p
27 września 2014 08:18
W moim mieście , jutro są otwarte sklepy ...tz. handlowa niedziela .
27 września 2014 08:44 / 2 osobom podoba się ten post
Szkoda,że ja nie mam tak,ze rozmiar za duży jest.Ale co tam,zawsze można ufać,że jeszcze uda się schudnąć. Pisałam już,ze zakupiłam tu za punkty kołderką w sklepie Kaisers-jak potrzebujecie i macie kożliwość-polecam.Pod nią jest rozkosznie ciepło.Właśnie zbieram punkty na następną i zastanawiam się,jak uda mi się z tym majdanem do domu wrócić?
27 września 2014 10:03 / 1 osobie podoba się ten post
kasiachodziez

Tak polecam. Kupowałam 2 razy też w promocjach, takie XXL na 100 prań.
Raz o cytrynowym zapachu - jak dla mnie za ostry, drugim razem chyba Fresh czy Universal.
W każdym razie jestem zadowolona, cena niewygórowana 9,99€, starcza na dość długo i co najważniejsze poradził sobie
z białymi skarpetami i różnymi plamami :):):)

Szkoda z chęcią bym jeszcze raz kupiła, ale już zrobiłam inny zapas w promocji - Lenor na 65 prań
27 września 2014 10:17 / 1 osobie podoba się ten post
Lenor do prania jest super:) To znaczy nie zauważam, żeby lepiej prał od Persilu na przykład, ale pięknie pachnie i po praniu w całym domu mi pachnie.
27 września 2014 10:20
Magdzia

Tak polecam. Kupowałam 2 razy też w promocjach, takie XXL na 100 prań.
Raz o cytrynowym zapachu - jak dla mnie za ostry, drugim razem chyba Fresh czy Universal.
W każdym razie jestem zadowolona, cena niewygórowana 9,99€, starcza na dość długo i co najważniejsze poradził sobie
z białymi skarpetami i różnymi plamami :):):)

Szkoda z chęcią bym jeszcze raz kupiła, ale już zrobiłam inny zapas w promocji - Lenor na 65 prań

Też bym się skusiła,ale jak się z tym zabrać...?  

A jakie polecacie płyny do płukania? Ja ostatnio kupilam Vernel i bardzo się nim rozczarowałam :/ 
27 września 2014 10:21
wichurra

Lenor do prania jest super:) To znaczy nie zauważam, żeby lepiej prał od Persilu na przykład, ale pięknie pachnie i po praniu w całym domu mi pachnie.

Wichurrko,mówisz o płynie czy proszku?