Zakupy

09 października 2014 20:52 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

no poparz a niby taka miedzynarodowa firma i jedna unia w europie ha ha

ale pieniądze już nie te same. Też zabrałam swoją kartę a tu zonk )
09 października 2014 20:53
Nigdy tego jeszcze nie robiłam, ale w DM stoi maszyna do zamieniania punktów na bon, czy coś takiego. Niedługo skorzystam, to Ci napiszę:) Myślę, że jak w bankomacie - wkłada się kartę i wykonuje polecenia.

To do Oli było. 

09 października 2014 20:56 / 1 osobie podoba się ten post
Ola55

Ja mam kartę Plybeck z DM i robię też na nią zakupy m.in. w Rewe. Nie wiem tylko jak wykorzystać te punkty? Pytałam się Polki, która tutaj mnieszka, ale nie potrafiła mi wytłumaczyć. Kto mnie oświeci w tym temacie? Czy to tak samo działa jak w PL, że np. przy kasie odliczają określoną kwotę od rachunku?

Gdy uzbierasz ich trochę, to możesz wybrać coś z oferowanych na stronie rzeczy. Są tam różne ustrojstwa, mniej i bardziej przydatne ;).
Zamawiasz i przysyłają na wskazany adres :).
09 października 2014 21:08 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

Nigdy tego jeszcze nie robiłam, ale w DM stoi maszyna do zamieniania punktów na bon, czy coś takiego. Niedługo skorzystam, to Ci napiszę:) Myślę, że jak w bankomacie - wkłada się kartę i wykonuje polecenia.

To do Oli było. 

Dzięki - to czekam na info - mam jeszcze niecałe 4 tygodnie a zakupy w DM robię zawsze dla mojej córki, która zakochana jest w Alverde i Balei. Mówiła mi, że ta pianka do mycia twarzy jest bardzo fajna:)
09 października 2014 21:08 / 2 osobom podoba się ten post
w Niemczech można bon wydrukować w Rewe i DM na zakupy.
Np jak masz 200pkt=2e itede
09 października 2014 21:20
Ja mam już 1.056 i jeszcze ze 400 mi dojdzie:)
Yuppiii:)
Będą 2 lakiery z Essie pewnie.
09 października 2014 22:00
mzap88

Nein.

Polski pejbek w Pl
Niemiecki pejbek w De.

Przebiegłe Niemiaszki

Jeszcze głupie pytanie - jak będę wypełniać formularz zgłoszeniowy, to adres jest obowiązkowy? Podawałyście polski?
09 października 2014 22:19
Podawałam niemiecki. Podaj swoich pdp - nic ważnego tam nie przychodzi.
09 października 2014 22:24
Dzięki!
10 października 2014 19:17
Totalna załamka, byłam dziś c&a, wypatrzyłam 2 pary spodni - dzinsy za 9 euro i takie letnie jasne za 7 euro, rozmiar 36K, pędzę do przymierzalni i zonk, obie pary za duże, potem jeszcze 2 swetry też po 9 euro rozm S, też za duże. Chyba ciężko mi będzie coś na wyprzedażach kupić, bo 34 albo XS w wyprzedaży nie znalazłam. I co tu zrobić jak się jest za małą. Tragedia :(
10 października 2014 19:21 / 2 osobom podoba się ten post
Dział dziecięcy Ci zostaje:)
10 października 2014 19:27
wichurra

Dział dziecięcy Ci zostaje:)

Chyba masz rację, muszę jutro spróbować, bo na już dzinsy potrzebuję. A może się okazać, że jeszcze taniej wyjdzie.
10 października 2014 20:17
ewa.p

Totalna załamka, byłam dziś c&a, wypatrzyłam 2 pary spodni - dzinsy za 9 euro i takie letnie jasne za 7 euro, rozmiar 36K, pędzę do przymierzalni i zonk, obie pary za duże, potem jeszcze 2 swetry też po 9 euro rozm S, też za duże. Chyba ciężko mi będzie coś na wyprzedażach kupić, bo 34 albo XS w wyprzedaży nie znalazłam. I co tu zrobić jak się jest za małą. Tragedia :(

Witam w klubie, :),36 z C&A jest dla mnie za duze .Maja zawyżona rozmiarówkę .Tylko koszule są dobre .
10 października 2014 20:29 / 1 osobie podoba się ten post
zosia_samosia

Witam w klubie, :),36 z C&A jest dla mnie za duze .Maja zawyżona rozmiarówkę .Tylko koszule są dobre .

Chyba musze sie tam wybrac i poprzymierza cos nie cos od razu mi sie humor poprawi 
10 października 2014 20:34 / 1 osobie podoba się ten post
zosia_samosia

To gdzie się ubierasz? Oczywiście chodzi mi o marki zbliżone cenowo. Napisz proszę