Zakupy

13 lutego 2014 21:16
ivanilia40

Matko kochana,jechałam tak długo,że nad ranem już zaczynałam fiksować hi,hi
Jechałam ponad 25 godzin Sindbadem,zgnieciona w harmonijkę bo ciasno jak cholera.Jeszcze pasażerka siedząca za mną burzyła się ,że odchyliłam oparcie i jej jest teraz ciasno he,he. No masakra jakaś była,a autokar full pełny,Madzia miała rację...

Przejdzmy do "Na wyjezdzie".
13 lutego 2014 21:30
hagia

Witaj Ivanilka, jakoś szybko zamieniłaś polskie galerie na szwajcarskie sklepy, albo tylko mam takie wrażenie ? :)
Ja dziś zaszalałam przypadkiem. Na nowym rowerze, na szybko wybrałam się przed obiadem do mniasta i okazało się, że trafiłam na markt z 5 polskimi (śląskimi) wozami. Nawet barszczyk czerwony instant, majonez kętrzyński i batoniki Pawełek kupiłam.
A i Angorę, z rozwodem Jaruzelskich na okładce ;)
Sorki PDP wędruje.../...

Hagia,rozbawiło mnie to Twoje dzisiejsze szalenstwo hi,hi,szczególnie Angora z okładką rozwodzących się staruszków :).
Jesli chodzi o barszczyk i inne,powinnaś zaserwować pdp po troszku,niech zobaczy jak Polacy jadają hi,hi
13 lutego 2014 21:39 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Hagia,rozbawiło mnie to Twoje dzisiejsze szalenstwo hi,hi,szczególnie Angora z okładką rozwodzących się staruszków :).
Jesli chodzi o barszczyk i inne,powinnaś zaserwować pdp po troszku,niech zobaczy jak Polacy jadają hi,hi

Hi,hi, zaplanowany cel wyjazdu był inny, a przypadkiem obkupiłam się polskim żarełkiem, no i na finiszu dojrzałam jeszcze 4 tytuły gazet.
A ten zaplanowany prezencik też sobie kupiłam :))))
06 marca 2014 06:08
Moj brat stal sie od niedawna szczesliwym posiadaczem mieszkania na parterze i przynaleznym do niego ogrodkiem.Wczoraj zapytal mnie co warto posiac ,posadzic .A ja wertujac wczesniej reklamy ALDIKA wypatrzylam kwiaty w korzystnch cenach ,dalie ,gladiole ,irysy i lilie ,wiec dzis z radoscia cos z tego zakupie ,a brat zasadzi i bedzie w okresie stosownym podziwial :)
20 marca 2014 09:44
Jak mówimy o zakupach, to marzy mi sie rozkloszowana spodniczka.... ale wszedzie w sklepach sa same krotkie! a mi nie wypada juz taki do polowy uda nosic :P cos do kolan by sie przydalo.. tylko ze nigdzie takich nie widzialam...
20 marca 2014 09:49 / 1 osobie podoba się ten post
Jolalajo

Jak mówimy o zakupach, to marzy mi sie rozkloszowana spodniczka.... ale wszedzie w sklepach sa same krotkie! a mi nie wypada juz taki do polowy uda nosic :P cos do kolan by sie przydalo.. tylko ze nigdzie takich nie widzialam...

Po powrocie do domu uszyje sobie taką:))) Wraca stara moda, kiedyś nosiłam kloszowe spódnice, oj dawno temu.
20 marca 2014 14:52
barbarella

Po powrocie do domu uszyje sobie taką:))) Wraca stara moda, kiedyś nosiłam kloszowe spódnice, oj dawno temu.

Uszyj, uszyj mi tez1 :P Zazdroszcze zdolności :)
20 marca 2014 15:56
Jolalajo

Uszyj, uszyj mi tez1 :P Zazdroszcze zdolności :)

Mogę uszyć:) dla mnie to nie problem, dokładne wymiary i jedziemy. Wazny jest materiał, bo te kloszowe z byle czego to się wyciągają i tracą fason. Ja szyję z drogich materiałów, ale to i tak taniej niż w sklepie i wykonczenie inne. Jak chcesz to pisz na meila, ja za tydzień wracam do domu:)))) Może sprawię Ci przyjemność, jak to mówi mój mąż:))))
26 marca 2014 19:28 / 3 osobom podoba się ten post
Dzisiaj sprawiłam sobie prezent w postaci Handtasche, ale jestem happy )))))))))
31 marca 2014 10:01
barbarella

Mogę uszyć:) dla mnie to nie problem, dokładne wymiary i jedziemy. Wazny jest materiał, bo te kloszowe z byle czego to się wyciągają i tracą fason. Ja szyję z drogich materiałów, ale to i tak taniej niż w sklepie i wykonczenie inne. Jak chcesz to pisz na meila, ja za tydzień wracam do domu:)))) Może sprawię Ci przyjemność, jak to mówi mój mąż:))))

Jaaa! nie było mnie, nie spodziewałam się takiej propozycji....w sobote sie zaopatrzylam, szkoda, bo nie ma to jak szyta recznie robotka :) bardzo ci dziekuje za propozycje! Milo z Twojej strony :) Ta, którą kupilam ma odziwo idealna długośc, nie jest taka krótka jak pozostale w skkepach, niestety czarna, materiału jescze nie umiem ocenic, ale wstepnie jestem zadowolona :)
31 marca 2014 10:16
Ja się do zakupów nie przyznaję. Kupuję sporo, bo trafiam na dobre rzeczy np. w promocji. A skoro potrzebne to biorę ;-))
31 marca 2014 10:56
no u mnie wlasnie probne pakowanie torba o 3 kg za ciezka (dopuszczalne 30 kg w Sndbadzie za kazde nad kg 1e) a jeszcze nie wszystko spakowane i co mam teraz zrobic??? a byla pusta jak przyjechalam no prawie pusta.........
31 marca 2014 14:00
magdalena_k

no u mnie wlasnie probne pakowanie torba o 3 kg za ciezka (dopuszczalne 30 kg w Sndbadzie za kazde nad kg 1e) a jeszcze nie wszystko spakowane i co mam teraz zrobic??? a byla pusta jak przyjechalam no prawie pusta.........

Madziulka spokojnie,to raczej przed świętami ważą w Sindbadzie walizki,ile razy ja jechałam z nadbagażema i jakoś do tej pory nie miałam dopłaty.
31 marca 2014 14:04
kasiachodziez

Madziulka spokojnie,to raczej przed świętami ważą w Sindbadzie walizki,ile razy ja jechałam z nadbagażema i jakoś do tej pory nie miałam dopłaty.

wiesz co znajac moje zezowate szczescie kurcze to napewno zaplace:(
31 marca 2014 14:12
magdalena_k

wiesz co znajac moje zezowate szczescie kurcze to napewno zaplace:(

Właśnie dlatego że masz zezowate szczęście teraz niczego nie zapłacisz:))