Oooo dzięki, nie wiedzialam, moze sie tam przejde :)

Oooo dzięki, nie wiedzialam, moze sie tam przejde :)
Jest sprawa :)
Właśnie wróciłam z Vogele i na samym końcu sklepu wyprzedaż jest jesiennych ciuchów. Jest parka albo dłuższa kurtka (jak zwał tak zwał) za 29,99. Kosztowała wcześniej 79,99. Czy to się opłaca? Dać jakby nie było ponad 120zł za kurtkę? Nieocieplana, przemakalna, ale ładna.
Chcę kupić bratowej bo pod koniec czerwca ma urodziny - nawet rozmiar jest!
Kiedyś będąc w Monachium w pracy często odwiedzałam ten sklep, ale ceny są dość wysokie,a wtedy obnizek nie było.
Sklep markowy , więc jezeli ta kórtka jest taka ładna , to czemu nie .
Jedno ale ,czy ta osoba obdarowana doceni to,że tyle zapłaciłaś?
Ja ogólnie lubię obnizki , ale czasami jak coś mnie zauroczy, to zaszaleję , a co .
Rzeczywiście - na wymoczone wcześniej stopy nie działa. Tzn. o wiele mniej działa.
wichurka nie wiem czy ty o tym pisałaś ale jak się nazywa ten balsam do ciała z balea z mocznikim byłam dziś i nie mogłam znależć
http://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_produkte_koerperpflege/balea_produkte_koerperpflege_trockene_und_sehr_trockene_haut/8224/balea_urea_bodylotion.html
Ale ten lepiej nawilża:
http://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_produkte_koerperpflege/balea_produkte_koerperpflege_trockene_und_sehr_trockene_haut/8248/balea_soft_oel_balsam.html
Jak ktoś jest zainteresowany tarką z Scholla, to w następnym tygodniu w Rossmannie jest promocja -20%, czyli z 40 euro na 32 przecena.
Ma ktoś z Was może rossmannowską wagę z pomiarem zawartości wody, tłuszczu i mięśni w organizmie? Widzę, że jest po 14,99. Własnie przymierzam się do zakupu takiej wagi i patrzyłam na allegro, a tam najtańsza taka waga po gdzieś 130zł jest.
Dzisiaj zaszalałam. Zupełnie nieoczekiwanie pojechaliśmy do Designer Outlet. No jak tak, to weszłam do Nike z zamiarem kupienia sportowego biustonosza. No i kupiłam, ale do tego jeszcze 2 koszulki oddychające i spodenki do biegania. Później tak weszłam do Lacoste z myślą o polówce dla męża - wyszłam z butami dla siebie.
Ale nie mam najmniejszych wyrzutów sumienia, chociaż coś koło 140 euro poszło:)