Zakupy

20 lipca 2014 21:25
lena7

Cydr?
W Biedronie widziałam Cydra z Warki...
Aaaaa nieeee! to był Radler z Warki. 

nie to sie inaczej nazywa,jest reklama w telewizji
20 lipca 2014 21:27
takaja

Dziewczyny raz któraś pisała że kupuje jakąś kawę frape czy inną na zimno wiecie jaka nazwa i gdzie dostane ?

Ja nie pisałam, ale wiem że jest z Nestle.
https://www.google.pl/search?q=kaffee+frape+nestle.de&rlz=1C1NNVC_enPL527PL527&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=zhfMU4PwBYKD4gT6jIC4Cw&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1280&bih=685#facrc=_&imgdii=_&imgrc=wzSKRahWaEmIbM%253A%3BEBvAbLUzOhFeVM%3Bhttp%253A%252F%252Fsklepkratka.pl%252Fpol_pl_NESCAFE-kawa-rozpuszczalna-mrozona-Frappe-275-g-3212_1.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fsklepkratka.pl%252Fpol_m_Artykuly-spozywcze_Kawy-141.html%3B350%3B605
20 lipca 2014 21:27 / 1 osobie podoba się ten post
olsnienie Somersby
20 lipca 2014 21:27
siwa

nie to sie inaczej nazywa,jest reklama w telewizji

To nie wiem.
Nie mam tv w domu w Pl, a w de rzadko oglądam.
20 lipca 2014 21:30
lena7

To nie wiem.
Nie mam tv w domu w Pl, a w de rzadko oglądam.

post wyzej olsnilo mnie
22 lipca 2014 19:34
Czy ma ktoś wyrobioną opinię na temat "Kołdry Cztery Pory Roku" ???
Chodzi mi o kołdrę, która składa się z dwóch oddzielnych kołder: "letniej" oraz "wiosenno-jesiennej",
które można połączyć przy pomocy zatrzasków uzyskując w ten sposób ciepłą kołdrę zimową.

Przymierzam się do kupienia takiej kołdry na prezent urodzinowej dla mojej mamuśki.
Wasze opinie będą dla mnie cenną wskazówką.

22 lipca 2014 20:00 / 1 osobie podoba się ten post
bieta

Chodzi mi o kołdrę, która składa się z dwóch oddzielnych kołder: "letniej" oraz "wiosenno-jesiennej",
które można połączyć przy pomocy zatrzasków uzyskując w ten sposób ciepłą kołdrę zimową.

Przymierzam się do kupienia takiej kołdry na prezent urodzinowej dla mojej mamuśki.

Jest super! Śpię tutaj pod taką, pojedyncza jest lekka i miła...Podwójnej nie próbowałam bo nie było takiej potrzeby- ogrzewanie dobrze działało. Polecam.
22 lipca 2014 20:04 / 2 osobom podoba się ten post
bieta

Praktyczne i zajmuje malo miejsca.Jednak wazna jest jakosc.Nie kupuj taniej chinskiej.Wyglada tak samo ale to smiec
22 lipca 2014 20:06 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Praktyczne i zajmuje malo miejsca.Jednak wazna jest jakosc.Nie kupuj taniej chinskiej.Wyglada tak samo ale to smiec

Popieram, nic chińskiego - tandety...
22 lipca 2014 20:08 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Najlepiej kupic w JYSK albo w IKEA- mamy takie kołdry,dobrze sie piora w 30stopniach,w płynie ,nic sie z nimi nie dzieje:)
22 lipca 2014 20:10 / 1 osobie podoba się ten post
bieta

Moje Opcie mają takie.
Leciutkie, jedna grubsza, druga cienka.
Na zimę razem na zatrzask i jest jedna gruba.
Fajna sprawa.
Mnie też chcieli jesienią kupić, ale oprotestowałam,
bo i tak bym nie uzyła.
Mnie ciagle jest "zu warm", całe szczęscie, ze tu grzejniki elektryczne
i mogę wyłączać.

Ale kołdry polecam , dla starszych ludzi bardzo dobre.
22 lipca 2014 20:10
kasia63

Najlepiej kupic w JYSK albo w IKEA- mamy takie kołdry,dobrze sie piora w 30stopniach,w płynie ,nic sie z nimi nie dzieje:)

W JYSK tez sa rozna Trzeba zwracac uwage na jakosc
22 lipca 2014 20:11 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

No właśnie tu mam dylemat jakiego wybrać producenta, bo tych jest multum....
Czytałam pozytywne recenzje mni. o "MEDICAL", a może kupić w DE, no już sama nie wiem 
22 lipca 2014 20:12 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

W JYSK tez sa rozna Trzeba zwracac uwage na jakosc

To prawda,ja patrze zawsze na metki ,gdzie "zdiełano",bo już nie ma chyba sklepów gdzie by nic chińskiego nie było,no w IKEA najmniej jednak:)
22 lipca 2014 20:17
alexia

Popieram, nic chińskiego - tandety...

, a ja zamawiam i jestem zadowolona,,  cena zawsze niska, a i wysylka szybsza niz myslalam.