Cydr?
W Biedronie widziałam Cydra z Warki...
Aaaaa nieeee! to był Radler z Warki.
Cydr?
W Biedronie widziałam Cydra z Warki...
Aaaaa nieeee! to był Radler z Warki.
Dziewczyny raz któraś pisała że kupuje jakąś kawę frape czy inną na zimno wiecie jaka nazwa i gdzie dostane ?
nie to sie inaczej nazywa,jest reklama w telewizji
To nie wiem.
Nie mam tv w domu w Pl, a w de rzadko oglądam.
Czy ma ktoś wyrobioną opinię na temat "Kołdry Cztery Pory Roku" ???
Chodzi mi o kołdrę, która składa się z dwóch oddzielnych kołder: "letniej" oraz "wiosenno-jesiennej",
które można połączyć przy pomocy zatrzasków uzyskując w ten sposób ciepłą kołdrę zimową.
Przymierzam się do kupienia takiej kołdry na prezent urodzinowej dla mojej mamuśki.
Wasze opinie będą dla mnie cenną wskazówką.
Chodzi mi o kołdrę, która składa się z dwóch oddzielnych kołder: "letniej" oraz "wiosenno-jesiennej",
które można połączyć przy pomocy zatrzasków uzyskując w ten sposób ciepłą kołdrę zimową.
Przymierzam się do kupienia takiej kołdry na prezent urodzinowej dla mojej mamuśki.
Praktyczne i zajmuje malo miejsca.Jednak wazna jest jakosc.Nie kupuj taniej chinskiej.Wyglada tak samo ale to smiec
Praktyczne i zajmuje malo miejsca.Jednak wazna jest jakosc.Nie kupuj taniej chinskiej.Wyglada tak samo ale to smiec
Najlepiej kupic w JYSK albo w IKEA- mamy takie kołdry,dobrze sie piora w 30stopniach,w płynie ,nic sie z nimi nie dzieje:)
W JYSK tez sa rozna Trzeba zwracac uwage na jakosc
Popieram, nic chińskiego - tandety...