Wieczorkiem odpisze dzień tylko się przywitam
Mam bardzo zajęty dzień .:buziaki2:
Wieczorkiem odpisze dzień tylko się przywitam
Mam bardzo zajęty dzień .:buziaki2:
Robisz tort na Walentynki ? :)
Nie , jakos Walenty kojarzy mi się z padaczka . To jest patron chorych na epilepsję
Choć zakochanie pod pewnym kontem zbliżone jest do tej choroby
Paczka też nie jadłam w tłusty czwartek .Byłam zajęta ,sama nie usmażyłam a kupić tych chemicznych nie miałam ochoty
Dziś pewnie po groszu za szt sprzedają .:-)
Podaj przepis ,ale konkretnie. Ten krem na włoską modłę jest bardzo słodki - nie przeczę-Italiany mają dobrą kuchnię i strefę fashion z zastrzeżeniem, że za dużo kombinują i serwowac od nich mozna sobie coś tylko od czasu do czasu.
Nie , jakos Walenty kojarzy mi się z padaczka . To jest patron chorych na epilepsję
Choć zakochanie pod pewnym kontem zbliżone jest do tej choroby
Paczka też nie jadłam w tłusty czwartek .Byłam zajęta ,sama nie usmażyłam a kupić tych chemicznych nie miałam ochoty
Dziś pewnie po groszu za szt sprzedają .:-)
Zrobiłam wg przepisu z internetu .
Conaobiad" bardzo fajne przepisy i proste . Lubię takie bo nie trzeba główkować i wszystko co potrzeba mam w szafce .
Pamiętam, że kiedyś pisałaś o jakimś extra kremie maślanym na bezie . Robisz go w dalszym ciągu ?
O,nareszcie,pokazałaś się w końcu 👍:-). Ładnie to tak zostawić nas na dłużej bez słowa?:oczko:
A ja zrobiłam gotowca do kawy.
A ja zrobiłam gotowca do kawy.
Nie całkiem gotowca,tylko "boden":-),reszta to już Twoje dzieło :mniam:. Wygląda apetycznie