O to nie wiedziałam, że oni mają dzisiaj podwójne święto 😯. U nas w Polsce chyba Dzień Ojca jakoś się nie bardzo przyjął, co 🤔?
Dusieńko 🤗❤️, jak miło, że pomyślałaś też o herbacie 😉, wszak nie wszyscy piją kawę 😎.
O to nie wiedziałam, że oni mają dzisiaj podwójne święto 😯. U nas w Polsce chyba Dzień Ojca jakoś się nie bardzo przyjął, co 🤔?
Dusieńko 🤗❤️, jak miło, że pomyślałaś też o herbacie 😉, wszak nie wszyscy piją kawę 😎.
Po pierwsze u nas w Polsce jest tylko święto katolickie ale wolnego nie ma. Dzień Ojca jest 23 czerwca przecież. W Norwegii też dziś jest tylko święto dla katolików .
Dzień dobry. :chaplin: Dziś jest ostatni piątek maja czyli 30 maja 2025 roku. Do końca wiosny 21 dni. Zimnej wiosny....😢 póki co.
Odliczamy więc...:kocha nie kocha:
Nincia 11 🍔☕
Marta 18🌭☕
Dusia 22🥪☕
Mamuela 24🥙☕
Crayzy 29 i już zmiana kodu 🌯☕
Tola Tosia 40🍕☕
Dla wszystkich spokojnego dnia.
Po pierwsze u nas w Polsce jest tylko święto katolickie ale wolnego nie ma. Dzień Ojca jest 23 czerwca przecież. W Norwegii też dziś jest tylko święto dla katolików .
Dzień dobry. :chaplin: Dziś jest ostatni piątek maja czyli 30 maja 2025 roku. Do końca wiosny 21 dni. Zimnej wiosny....😢 póki co.
Odliczamy więc...:kocha nie kocha:
Nincia 11 🍔☕
Marta 18🌭☕
Dusia 22🥪☕
Mamuela 24🥙☕
Crayzy 29 i już zmiana kodu 🌯☕
Tola Tosia 40🍕☕
Dla wszystkich spokojnego dnia.
Zrobię dziś wyjątkowo Odliczajki, na razie na stałe ich przejąć nie mogę - nie na tym zleceniu, bo PDP najchętniej by się do mnie przywiązała 😑 i nawet pójście do toalety to już zbyt długa nieobecność z mojej strony ...Moja Seniorka mi co prawda nie powie tego wprost, ale to się czuje ☹️.
Dziś mamy ostatni, bo 31 dzień maja ☀️🌸🌷, sobota, czyli jutro już Dzień Dziecka 🤗, a tymczasem zerknijmy jak wygląda Nasz Opiekunkowy Licznik na koniec tego pięknego miesiąca 🥰.
Nincia 10 dni= Niciu już ostatni dwucyfrowy dzień u Ciebie 😘. Jutro nowy miesiąc, do tego pozytywne święto jakim jest Dzień Dziecka 🤗🍬,a u Ciebie jeszcze licznik wskoczy na ostatnią, bo jednocyfrową prostą 🥳✨.
Marta 17 dni = Marto droga ❤️, już tylko 2,5 tygodnia przed Tobą 😃= tyle to już, dosadnie pisząc, bo jakoś tak mi to teraz przyszło na myśl, z przysłowiowym palcem w ... 🫢 da się radę na pewno 💪, choć palca w ...przed Dniem Dziecka lepiej nie wkładać 😝.
Dusia 21 dni= Dusiu Kochana ❤️, proszę się tu natychmiast odobrazić i świętować razem z nami równe 3 pozostałe tygodnie swojego zlecenia 🥳. A jutro proszę do Odliczajek wrócić 🌞.
Mamuela 23 dni= już mniej jak 3,5 tygodnia dla Ciebie Mamuelo ☺️, lada moment i będą równe 3 tygodnie 🥰= jest już zdecydowanie z górki 😘.
Crayzy 28 dni= tu gdzie jestem teraz na zleceniu moja Seniorka ma piękny, starodawny, wielki stojący zegar, który poza godziną ( i natrętnym biciem ding-dong co każde 15 minut 😵💫) pokazuje też fazy księżyca 🤩🌛. Tobie Crayzy został dziś właśnie już tylko 1 taki pełen obieg księżyca 😉, bo kiedy srebrny glob wróci za te 28 dni na dokładnie tę samą pozycję, którą ma dziś, Ty już będziesz w domku 🏡 albo do niego będziesz już zmierzać 🤗❤️.
Tola Tosia 39 dni= dziś świętuję zmianę na przodzie mojego licznika 🥳, bo z 3 z przodu to już z górki 😃, choć prawdopodobnie, tak jak pisałam w tym wątku wczoraj, nie zjadę jeszcze po tym zleceniu do domu ☹️.
To tyle z Odliczajek na dziś. Od jutra, wierzę w to, wróci nasza Dusia 😃🌷,a my znów zobaczymy różne pyszności dodane do naszych opiekunkowych liczników 😋.
Super zapiątku dla Nas Wszystkich ❤️ i rodzinnego, pełnego dziecięcego śmiechu spędzenia jutrzejszego święta 🍬✨.
To co wychodzi ze każdy sobie zepke skrobie mi zostało 22 dni do konca:randka2:
Jutro już równe 3 tygodnie będziesz mieć 😘.
Tak zrobiłam odliczajki dziś chociaż mam nadzieję że Dusia czyta i wruci:modlmy sie: