Odliczam dni 25

13 czerwca 2025 20:59 / 1 osobie podoba się ten post
Anetaaa

Widzę, że Mamueli cyferki uciekają :smiech3: Nie martw się, my chętnie zjedziemy wcześniej:moje_wakacje:

Zmęczona  juz jestem,ale dam rade dziś spotkałam sie z koleżanką opiekunka i to mnie wspomogli troche
13 czerwca 2025 22:16 / 2 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Witam w środę 11.06.25 dzie kolejny do naszych odliczajek:-)
Wiec zaczynamy:

Nincia --12godzi i już dziś wsiadasz do busa :bravo::szampan::szampan:

Marta74--6 zaczynasz pakować walizki juz powoli:kawa1:

Dusia--10 no i już jutro będzie zmiana na liczniku:piwosze2:

Mamuela--12 cóż jeszcze dwa dni I też mam zmianę na jedno cyfrowa liczbę :wino:

Creyzy--18 u ciebie dwa tygodnie z dokładką oby smaczna:gotowanie1:

Anetaaa--18 tez masz jeszcze dwa tygodnie z deserkiem:gotowanie1:

Magmab--50 no kochana od jutra zmiana kuodu:cola2:

Kika67--60 od jutra już mniejsz cyferka z przodu ale ty i tak jesteś pełna wiary i siły że szybko to zleci bo zadowolenie w pracy jest najwazniejsze:lodowka::slodki krolik:

No i taNincia my forumowe koleżanki życzymy cie szerokości spokojnej podróży:ferrari::flaga Polski::szampan: oraz cudownego urlopu:wino:Odezwij  sie chociaż że dojechałaś szczesliwie:motor:

Dziękuję wszystkim za miłe pożegnanie.Dojechałam szczęśliwie do domu i musiałam trochę odpocząć od pracy i po podróży .Dziękuję też tym co odliczali dni. Nie miałam łatwej szteli aż przeżyłam i jestem szczęśliwa że jestem już w domku wszystkim życzę spokojnych miejsc pracy bez stresów i nie za ciężkich.
14 czerwca 2025 07:47
nincia

Dziękuję wszystkim za miłe pożegnanie.Dojechałam szczęśliwie do domu i musiałam trochę odpocząć od pracy i po podróży .Dziękuję też tym co odliczali dni. Nie miałam łatwej szteli aż przeżyłam i jestem szczęśliwa że jestem już w domku:radosc1: wszystkim życzę spokojnych miejsc pracy bez stresów i nie za ciężkich.:najlepszego2:

Odpoczywaj 
14 czerwca 2025 08:09
Witam dzis mam 14.06.25 .weekendową sobota.A u nas czas na odliczajki.

Marta74--3 kochana 72godziny tydzień 3 x sniadanie 3x obiad i 3xkolacje no i inne ale to juz prawie koniec zmiany

Dusia--7 równy tydzien

Zakrecona Mamuela--9 wreszcie pojedyncza cyferka

Creyzy--15 2 tygodnie i 24 godziny zleci

Anetaaa---15 rowno z Creyzy 2 tygodnie i24godz.

Magmab--47jeszcze troche ale co tam zleci jak nic

Kika67--57 na super szteli i z nami szybko Ci zleci czego Ci życzę 

Tyle na dziś .Miłego dnia życzę wszystkim 

14 czerwca 2025 08:12
nincia

Dziękuję wszystkim za miłe pożegnanie.Dojechałam szczęśliwie do domu i musiałam trochę odpocząć od pracy i po podróży .Dziękuję też tym co odliczali dni. Nie miałam łatwej szteli aż przeżyłam i jestem szczęśliwa że jestem już w domku:radosc1: wszystkim życzę spokojnych miejsc pracy bez stresów i nie za ciężkich.:najlepszego2:

Miłego urlopu teraz odpoczywaj ,zrelaksuj sie ,a następna praca będzie super