Odliczam dni 25

24 maja 2025 16:12 / 4 osobom podoba się ten post
TolaTosia

Ja wciąż na tej stelli co wcześniej, jeszcze 3 dni, w poniedziałek najbliższy przejeżdżam w nowe miejsce i tam 6 tygodni, więc łącznie od jutra prosiłabym o 47 dni.

Więc jednak? Ale nie żałuj. Lepiej , że nastąpiła zmiana niż miałabyś zostac w niepewności. Czasem trzeba poczekać na swoje miejsce. Zdrówka i pomyslności , trzymaj się. 
25 maja 2025 06:29 / 2 osobom podoba się ten post
Witam w niedzielę 25 maja 2025 roku. 
Dzień dłuższy o 8 godzin i 29 minut. Do końca roku 220 dni. 
Lista na dziś wygląda tak. 

Nincia 16 🌹

Marta 23🥀

Dusia 27 jeszcze 3 niedziele 🌺

Mamuela 29 i już zmiana kodu 🌷

Crayzy 34🌸

Tola Tosia 45🌼

Dla wszystkich kawa ☕ i nie przemęczaj cię się dziś. 
25 maja 2025 07:56 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Witam w niedzielę 25 maja 2025 roku. 
Dzień dłuższy o 8 godzin i 29 minut. Do końca roku 220 dni. 
Lista na dziś wygląda tak. :umowa:

Nincia 16 🌹

Marta 23🥀

Dusia 27 jeszcze 3 niedziele 🌺

Mamuela 29 i już zmiana kodu 🌷

Crayzy 34🌸

Tola Tosia 45🌼

Dla wszystkich kawa ☕ i nie przemęczaj cię się dziś. 

26 maja 2025 05:45 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Dziś jest poniedziałek 26 maja 2025 i zarazem ostatni tydzień maja. 
Dzień Matki . ❤️🌺 Wszystkim Mamom dużo zdrówka i STO LAT. 🍾💐
Do końca wiosny 25 dni. 

Nincia 15 💐☕🍓

Marta 22💐☕🍓

Dusia 26💐☕🍓

Mamuela 28 równo 4 tygodnie 💪 💐☕🍓

Creyzy 33💐☕🍓

Tola Tosia 44💐☕🍓

Spokojnego dnia opiekunowo. 
26 maja 2025 06:59 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dzień dobry. :chaplin: Dziś jest poniedziałek 26 maja 2025 i zarazem ostatni tydzień maja. 
Dzień Matki . ❤️🌺 Wszystkim Mamom dużo zdrówka i STO LAT. 🍾💐
Do końca wiosny 25 dni. 

Nincia 15 💐☕🍓

Marta 22💐☕🍓

Dusia 26💐☕🍓

Mamuela 28 równo 4 tygodnie 💪 💐☕🍓

Creyzy 33💐☕🍓

Tola Tosia 44💐☕🍓

Spokojnego dnia opiekunowo. 

Dokladnie jestem na polmetku
26 maja 2025 12:43 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Więc jednak? Ale nie żałuj. Lepiej , że nastąpiła zmiana niż miałabyś zostac w niepewności. Czasem trzeba poczekać na swoje miejsce. Zdrówka i pomyslności , trzymaj się. 

Dziękuję Ci za dobre życzenia Tino 🤗🥰 i za wsparcie- doradztwo co sposobu dochodzenia swoich praw 🤗💪, czyli walki o zaległe wynagrodzenie. Udało mi się je wywalczyć 👊🌞 kilka dni po terminie, ale tamtej firmy po tym jak mnie potraktowała na Stelli, a potem z wypłatą już nie polecę. Odsetek za zwłokę mi nie wypłacili ...
Obecnie właśnie jadę na nowe zlecenie i podczas wczorajszego obiadu u syna Podopiecznej okazało się, że zmieniczka, która podłożyła świnię mi i też agencji podłożyła (aplikowała bowiem w tej samej agencji oficjalnie na inne zlecenie, a po cichu zaszantażowała rodzinę Podopiecznej, że jak jej nie wezmą teraz, to już do nich nie przyjedzie 😡),a więc okazało się, że wcale nie przyjeżdża na 4 tygodnie, a twierdziła, że tylko na tyle może, bo ma terminy u lekarzy,a tu nagle okazuje się, że zostaje na 6-7 tygodni. A początkowo, zanim jeszcze aplikowałam na to zlecenie z którego mnie wygryzła, to twierdziła, że końcówka czerwca/ początek lipca najwcześniej będzie mogła najwcześniej wrócić. Radzę więc wszystkim opiekunkom, żeby zmieniczkę lekko po 60 o imieniu Regina omijać szerokim łukiem, bo to straszna krętaczka 😠.

Ja mam teraz bardzo miłe towarzystwo w busie 😀, przesympatyczna opiekunka Gosia się do mnie dosiadła (bo Gosie to fajne dziewczyny są 🥰) i pogoda też piękna, a ja już powoli dojeżdżam na moją kolejną stellę.

Dobrego początku tygodnia dla Nas Wszystkich 🌞✨.
26 maja 2025 12:45 / 2 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Dokladnie jestem na polmetku:-)

Powód do świętowania Mamuelo 🥳.
26 maja 2025 14:05 / 2 osobom podoba się ten post
TolaTosia

Dziękuję Ci za dobre życzenia Tino 🤗🥰 i za wsparcie- doradztwo co sposobu dochodzenia swoich praw 🤗💪, czyli walki o zaległe wynagrodzenie. Udało mi się je wywalczyć 👊🌞 kilka dni po terminie, ale tamtej firmy po tym jak mnie potraktowała na Stelli, a potem z wypłatą już nie polecę. Odsetek za zwłokę mi nie wypłacili ...
Obecnie właśnie jadę na nowe zlecenie i podczas wczorajszego obiadu u syna Podopiecznej okazało się, że zmieniczka, która podłożyła świnię mi i też agencji podłożyła (aplikowała bowiem w tej samej agencji oficjalnie na inne zlecenie, a po cichu zaszantażowała rodzinę Podopiecznej, że jak jej nie wezmą teraz, to już do nich nie przyjedzie 😡),a więc okazało się, że wcale nie przyjeżdża na 4 tygodnie, a twierdziła, że tylko na tyle może, bo ma terminy u lekarzy,a tu nagle okazuje się, że zostaje na 6-7 tygodni. A początkowo, zanim jeszcze aplikowałam na to zlecenie z którego mnie wygryzła, to twierdziła, że końcówka czerwca/ początek lipca najwcześniej będzie mogła najwcześniej wrócić. Radzę więc wszystkim opiekunkom, żeby zmieniczkę lekko po 60 o imieniu Regina omijać szerokim łukiem, bo to straszna krętaczka 😠.

Ja mam teraz bardzo miłe towarzystwo w busie 😀, przesympatyczna opiekunka Gosia się do mnie dosiadła (bo Gosie to fajne dziewczyny są 🥰) i pogoda też piękna, a ja już powoli dojeżdżam na moją kolejną stellę.

Coś o świniach szczerze rzec mogę wiem dużo. Tutaj była taka Krystyna. Była ty 3x i miała być 4ty raz. Miała być ale więcej jej nie wezmą. Ja zgodnie z umową miałam być do 21 czerwca a ona do mnie na Whatsapp że ona tu wraca 15 bo jej się plany zmienimy itd itd. a ja ostro , że ja pracuję do 21 czerwca bo też Mam swoje plany. I skończyłam dyskusje. To ona zaczeka wyzywać mnie do agencji od świń, grubasów i idiotek, brudasów  a wcaje nie wie jak wyglądam bo ona pojechała o 14 a ja tu byłam o 17. Jasnowidz jakiś. Zaczeła wyzywać koordynatorki i potem nękać córki seniorów obrażając mnie, agencje i ich przy okazji. I Pani dostała bloka i już nigdzie nie pojedzie. Tak sobie polepszyła. Rodzina już jej nie chce. Szukają nowej kobiety od 21 czerwca. 
26 maja 2025 15:17 / 3 osobom podoba się ten post
TolaTosia

Ach, niech sobie mają na kawusię  za te odsetki ;) . Cieszę się , że wywalczyłas pieniądze , teraz bogatsza w doswiadczenie będziesz wiedziała na co zwracac uwagę u każdej ze stron. Nie ma co rozpamiętywac tylko podbijać DE :) 
Ten dłuższy okres pobytu pewnie jest z porozumieniem z rodziną . Ty ruszaj dalej i nie oglądaj się za siebie. Powodzenia!.

27 maja 2025 06:21 / 3 osobom podoba się ten post
Witam we wtorek 27 maja 2025 roku. 
Do końca roku 218 dni. 
Pogoda dalej " pod psem". 
Oto jak wygląda lista na dziś. 

Nincia 14 równo  tygodnie 💪☕💐

Marta 21 równo 🍾🍾🍾 tygodnie 💪 ☕🌷

Dusia 25☕🌼

Mamuela 27☕🌸

Crayzy 32☕🌺

Tola Tosia  43☕🌹

Wszystkim życzę spokojnego wtorku. 
27 maja 2025 07:40 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Witam we wtorek 27 maja 2025 roku. 
Do końca roku 218 dni. 
Pogoda dalej " pod psem". 
Oto jak wygląda lista na dziś. :umowa:

Nincia 14 równo :szampan::szampan: tygodnie 💪☕💐

Marta 21 równo 🍾🍾🍾 tygodnie 💪 ☕🌷

Dusia 25☕🌼

Mamuela 27☕🌸

Crayzy 32☕🌺

Tola Tosia  43☕🌹

Wszystkim życzę spokojnego wtorku. 

Dziękuję za Odliczajki Dusiu ❤️.
Czekam jak ktoś wskoczy na koniec kolejki za mną 😉.
U mnie obecnie, w zagłębiu rury, też pogoda pod psem 🙁. Maj w tym roku jest mieszany.
27 maja 2025 07:54 / 2 osobom podoba się ten post
TolaTosia

Dziękuję za Odliczajki Dusiu ❤️.
Czekam jak ktoś wskoczy na koniec kolejki za mną 😉.
U mnie obecnie, w zagłębiu rury, też pogoda pod psem 🙁. Maj w tym roku jest mieszany.

Z tego co wiem to Maluda ma wrócić koło 20 czerwca a potem i ja wskoczę bo urlopy krótkie u mnie w tym roku, i w kolejnych latach też pewnie . Chciało się chalupy nowej to teraz trzeba pracować non stop. 🫣🙈
28 maja 2025 07:19 / 2 osobom podoba się ten post
Witam.  Dziś jest środa 28 maja 2025 roku. 
Środa minie tydzień zginie. Wiadomo....🤪

Nincia 13 ☕🧁

Marta 20☕🧁

Dusia 24☕🧁

Mamuela 26☕🧁

Creyzy 31☕🧁

Tola Tosia 42 równo 6 tygodni ☕🧁

Wszystkim spokojnego dnia. 
29 maja 2025 06:27 / 3 osobom podoba się ten post
Dziś jest Czwartek. 29 maja 2025 roku. 
Do końca roku 216 dni, do końca wiosny 22 dni. 
Dzień dłuższy o 8 godzin i 32 minuty. 
Wniebowstąpienie Pańskie i Dzień Ojca w Niemczech. 

Nincia  12 🥝

Marta 19 i kolejna zmiana kodu 🍏

Dusia  23🍋‍🟩

Mamuela  25🍐

Crayzy 30 równy miesiąc. 🍈

Tola Tosia  41🍋‍🟩

Dla wszystkich kawa  lub herbata 

29 maja 2025 14:47 / 1 osobie podoba się ten post
Dusia1978

Dziś jest Czwartek. 29 maja 2025 roku. 
Do końca roku 216 dni, do końca wiosny 22 dni. 
Dzień dłuższy o 8 godzin i 32 minuty. 
Wniebowstąpienie Pańskie i Dzień Ojca w Niemczech. 

Nincia  12 🥝

Marta 19 i kolejna zmiana kodu 🍏

Dusia  23🍋‍🟩

Mamuela  25🍐

Crayzy 30 równy miesiąc. 🍈

Tola Tosia  41🍋‍🟩

Dla wszystkich kawa :kawa: lub herbata :kawa1:

O to nie wiedziałam, że oni mają dzisiaj podwójne święto 😯. U nas w Polsce chyba Dzień Ojca jakoś się nie bardzo przyjął, co 🤔?

Dusieńko 🤗❤️, jak miło, że pomyślałaś też o herbacie 😉, wszak nie wszyscy piją kawę 😎.