Odliczam dni 25

18 grudnia 2025 09:36 / 2 osobom podoba się ten post
Maluda

Ja też będę :szampan:

Ooo , to się razem upijemy 
19 grudnia 2025 05:18 / 2 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie 19 grudnia Anno Domini 2025 ,piątek a do końca roku pozostało 12 dni.Trudno uwierzyć.Odliczanie czas zacząć:
Anetaa 2 dni,pewnie już spakowana 
Maluda 15 albo 9,zobaczymy -ale raczej ta druga opcja 
Dorotee 24 i kończysz te krótkie odliczajki 
Życzę szybko mijającego i bezstresowego dnia  
20 grudnia 2025 05:36 / 1 osobie podoba się ten post
No i nastała sobota,20 grudnia Anno Domini 2025.Jutro zapalimy czwartą świecę adwentową.Odliczania czas zacząć:
Anetaa,1 i życzymy Tobie szczęśliwego powrotu do bliskich i cudownego urlopu 
Maluda 2 dni...Nie tak miałobyć ale pewnych rzeczy nie przeskoczę 
Dorotee 23,3 tygodnie z małą dokładką no i chyba jednak upijesz się sama w Sylwestra 
To tylko tyle na dzisiaj.Spokojnej soboty Wam życzę 
20 grudnia 2025 17:51 / 1 osobie podoba się ten post
Maluda

No i nastała sobota,20 grudnia Anno Domini 2025.Jutro zapalimy czwartą świecę adwentową.Odliczania czas zacząć:
Anetaa,1 i życzymy Tobie szczęśliwego powrotu do bliskich i cudownego urlopu :ubieranie_choinki:
Maluda 2 dni...Nie tak miałobyć ale pewnych rzeczy nie przeskoczę :pije kawe2:
Dorotee 23,3 tygodnie z małą dokładką no i chyba jednak upijesz się sama w Sylwestra :szampan:
To tylko tyle na dzisiaj.Spokojnej soboty Wam życzę :przytula:

Oj napewno się upije , dostałam  sekt , białego grzanca
Szkoda ,że tak się Tobie ułożyło. Masz ciepło w domu , mieszkasz już na nowym / starym mieszkaniu?
20 grudnia 2025 19:03 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Oj napewno się upije , dostałam  sekt , białego grzanca:cola2:
Szkoda ,że tak się Tobie ułożyło. Masz ciepło w domu , mieszkasz już na nowym / starym mieszkaniu?

Nie,dopiero przewożę graty ale chcę zamieszkać na wsi,nawet na niewyremontowanym.Piętro czymś zasłonię,mnie parter starczy.Taka wielka zmiana w moim życiu...Powrót po kilkunastu latach i...będę sama.Przedtem dom tętnił życiem,urodziłam tam najmłodszego Syna,u starszych zawsze było gwarno.Cóż,wolę na swoim i biedniej niż płacić Im do końca marca.Krzysztof też mówi,że nogi najlepiej pod swój stół wyłożyć...
21 grudnia 2025 06:00 / 2 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie w niedzielny poranek 21 grudnia Anno Domini 2025.Mało nas,ale cóż i tak bywa.
Maluda-2 niecałe dni 
Dorotee 22 podwójne dwójeczki na szczęście 
No i to wszystko...Życzę sobie i Dorotee bezstresowej niedzieli i oby szybko zleciała

21 grudnia 2025 08:29 / 2 osobom podoba się ten post
Wzajemnie Maluda 
21 grudnia 2025 09:33 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Wzajemnie Maluda :chaplin:

Mnie już podniosła ciśnienie 
22 grudnia 2025 06:09 / 3 osobom podoba się ten post
No i mamy poniedziałek 23 grudnia Anno Domini 2025.Do końca roku tylko 8 dni a my nadal piękne i...młode.Przecież wiek to tylko liczba.Odliczam dziś po raz ostatni,bo jutro o 4 tej rano mam busa.Zaczynam:
Maluda-ostatni dzień pracy 
Dorotee 21 ,oczko u Ciebie  ,ale ten szampan to na Sylwestra 
I to tyle.Korzystając z okazji życzę całemu Forum Pogodnych,zdrowych,rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia,szampańskiego Sylwestra i dobrego startu w nowy 2026 rok .Bądźcie szczęśliwi !  
22 grudnia 2025 09:58 / 1 osobie podoba się ten post
Maluda

No i mamy poniedziałek 23 grudnia Anno Domini 2025.Do końca roku tylko 8 dni a my nadal piękne i...młode.Przecież wiek to tylko liczba.Odliczam dziś po raz ostatni,bo jutro o 4 tej rano mam busa.Zaczynam:
Maluda-ostatni dzień pracy :pije kawe2:
Dorotee 21 ,oczko u Ciebie :szampan: ,ale ten szampan to na Sylwestra 
I to tyle.Korzystając z okazji życzę całemu Forum Pogodnych,zdrowych,rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia,szampańskiego Sylwestra i dobrego startu w nowy 2026 rok .Bądźcie szczęśliwi ! :ubieranie_choinki: :szampan:

22 grudnia dziś. 😁
22 grudnia 2025 11:36 / 2 osobom podoba się ten post
Maluda

I to tyle.Korzystając z okazji życzę całemu Forum Pogodnych,zdrowych,rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia,szampańskiego Sylwestra i dobrego startu w nowy 2026 rok .Bądźcie szczęśliwi ! :ubieranie_choinki: :szampan:

Maluda szerokości i bezpiecznej podróży 
23 grudnia 2025 10:48 / 1 osobie podoba się ten post
23 grudnia , dzień przed Wigilią. 
Jestem , niczym Nemeczek z Chłopcy z placu broni. 

24 grudnia 2025 07:40 / 2 osobom podoba się ten post
24grudnia, Wigilia .
Jeszcze ciemno ale wieczorem cud się zdarzy . 
Radosnych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia 
24 grudnia 2025 16:26 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

24grudnia, Wigilia .
Jeszcze ciemno ale wieczorem cud się zdarzy . 
Radosnych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia :chaplin:

Zostawili cię samą? Rózga dla nich pod choinkę.  Sympatycznego czasu Dorote, połóź podopieczną wcześniej spać i odpocznij.
24 grudnia 2025 16:30 / 1 osobie podoba się ten post
Maluda

Będę oglądać sylwestrową noc w telewizji z kanapy.  Jak nie zapomnę to przyjdę z sokiem na forum.