Ja też będę :szampan:
Ja też będę :szampan:
No i nastała sobota,20 grudnia Anno Domini 2025.Jutro zapalimy czwartą świecę adwentową.Odliczania czas zacząć:
Anetaa,1 i życzymy Tobie szczęśliwego powrotu do bliskich i cudownego urlopu :ubieranie_choinki:
Maluda 2 dni...Nie tak miałobyć ale pewnych rzeczy nie przeskoczę :pije kawe2:
Dorotee 23,3 tygodnie z małą dokładką no i chyba jednak upijesz się sama w Sylwestra :szampan:
To tylko tyle na dzisiaj.Spokojnej soboty Wam życzę :przytula:
Oj napewno się upije , dostałam sekt , białego grzanca:cola2:
Szkoda ,że tak się Tobie ułożyło. Masz ciepło w domu , mieszkasz już na nowym / starym mieszkaniu?
Wzajemnie Maluda :chaplin:
No i mamy poniedziałek 23 grudnia Anno Domini 2025.Do końca roku tylko 8 dni a my nadal piękne i...młode.Przecież wiek to tylko liczba.Odliczam dziś po raz ostatni,bo jutro o 4 tej rano mam busa.Zaczynam:
Maluda-ostatni dzień pracy :pije kawe2:
Dorotee 21 ,oczko u Ciebie :szampan: ,ale ten szampan to na Sylwestra
I to tyle.Korzystając z okazji życzę całemu Forum Pogodnych,zdrowych,rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia,szampańskiego Sylwestra i dobrego startu w nowy 2026 rok .Bądźcie szczęśliwi ! :ubieranie_choinki: :szampan:
No i mamy poniedziałek 23 grudnia Anno Domini 2025.Do końca roku tylko 8 dni a my nadal piękne i...młode.Przecież wiek to tylko liczba.Odliczam dziś po raz ostatni,bo jutro o 4 tej rano mam busa.Zaczynam:
I to tyle.Korzystając z okazji życzę całemu Forum Pogodnych,zdrowych,rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia,szampańskiego Sylwestra i dobrego startu w nowy 2026 rok .Bądźcie szczęśliwi ! :ubieranie_choinki: :szampan:
24grudnia, Wigilia .
Jeszcze ciemno ale wieczorem cud się zdarzy .
Radosnych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia :chaplin: