Odliczam dni 25

07 czerwca 2025 11:06 / 2 osobom podoba się ten post
Kika67

Zdecydowanie. 
Szczęśliwej podróży I udanego wypoczynku życzę :moje_wakacje:

Mnie życzysz Kiko 😃? Jeśli tak, to chciałabym już wypoczywać, ale do tego jeszcze daleko, ale i tak dziękuję za miłe życzenia 🤗🌞.
07 czerwca 2025 12:20 / 2 osobom podoba się ten post
TolaTosia

Mnie życzysz Kiko 😃? Jeśli tak, to chciałabym już wypoczywać, ale do tego jeszcze daleko, ale i tak dziękuję za miłe życzenia 🤗🌞.

Przepraszam, dziękowałaś za odliczajki ,a tak przeważnie się robi jak na chatę się wraca 
Nie śledzę forum tak dokładnie ,kto ,gdzie ,kiedy .
07 czerwca 2025 14:25 / 2 osobom podoba się ten post
TolaTosia

Dziękuję za Odliczajki Mamuelo 😘.
Czas w pracy lepiej płynie jak ktoś odlicza 😃.

To prawda
08 czerwca 2025 07:24 / 3 osobom podoba się ten post
Witam dziś 8.06.25.Zielone Świątki. Pogoda bardziej jesienna niż wiosenna a przynajmniej w tych stronach.Ale nie czas o tym tylko o naszym odcinaniu dni wiec tak:

Nincia-2 kochana to tylko 48godzin walizka spakowana pewnie tylko co nieco dopakować 
Marta74-9 kochana ty też po malu zbliżasz sie do mety
Dusia- 13 no cóż my sie nie obraziliśmy odliczamy to chociaż byś sie pokazała  że jesteś z nami
Mamuela-15  mi dwa tygodnie i 24 godziny 
Creyzy-21 oczko u ciebie brawo
Anetaaa-21 również oczko brawo
Tola Tosia-31 pomału zbliżasz sie do zmiany kodu
Kika67-63 jak przejdzie na zmianę kodu będzie lepiej wyglądać 

No i na tym koniec na dziś. Miłego dnia.Ja idę bo już słyszę pdp
08 czerwca 2025 13:33 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Witam dziś 8.06.25.Zielone Świątki. Pogoda bardziej jesienna niż wiosenna a przynajmniej w tych stronach.Ale nie czas o tym tylko o naszym odcinaniu dni wiec tak:

Nincia-2 kochana to tylko 48godzin walizka spakowana pewnie tylko co nieco dopakować :szampan:
Marta74-9 kochana ty też po malu zbliżasz sie do mety:gra na gitarze:
Dusia- 13 no cóż my sie nie obraziliśmy odliczamy to chociaż byś sie pokazała  że jesteś z nami:list:
Mamuela-15  mi dwa tygodnie i 24 godziny :narty:
Creyzy-21 oczko u ciebie brawo:szampan:
Anetaaa-21 również oczko brawo:szampan:
Tola Tosia-31 pomału zbliżasz sie do zmiany kodu:slodki krolik:
Kika67-63 jak przejdzie na zmianę kodu będzie lepiej wyglądać :hustawka1:

No i na tym koniec na dziś. Miłego dnia.Ja idę bo już słyszę pdp:gwizdanie:

I moje samopoczucie ulegnie od razu poprawie 
09 czerwca 2025 07:37 / 3 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie Dziś  9.06.25 I na projekt odmładzanie, oj nie odliczanie Więc zaczynam.

Nincia-1 kochana ostatni dzień  pewnie spakowana bo jak inaczej,.

Marta73-8 juz coraz bliżej do mety tydzień i 24 godziny.

Dusia-12 wciąż w krzakach ale my cie zachęcamy byś wrucila

Mamuela-14 ja mam równe dwa tygodnie zleci

Creyzy-20 to juz dobrze z górki 

Anetaaa- 20 również z górki jak koleżanka wyżej zleci szybko

Tola Tosia-30 dzielnie na stanowisku i sie nie przejmujesz niczym

Kika67-61 każda z nas byla na początki ale twoja dobranoc energii miejsce pracy cie wspiera💪.

I na tym koniec na dziś. Miłego dnia pomimo że swieto ale my pracujemy. 

Ninia my życzymy cie szerokiej drogi docudownego urlopu Daj znać jak dojedziesz.
09 czerwca 2025 08:28 / 3 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Witam serdecznie Dziś  9.06.25 I na projekt odmładzanie, oj nie odliczanie:lol3: Więc zaczynam.

Nincia-1 kochana ostatni dzień  pewnie spakowana bo jak inaczej,.:flaga Polski::szampan:

Dusia-12 wciąż w krzakach ale my cie zachęcamy byś wrucila:piecze ciasteczka:

Mamuela-14 ja mam równe dwa tygodnie zleci:cola:

Creyzy-20 to juz dobrze z górki :wino1:

Anetaaa- 20 również z górki jak koleżanka wyżej zleci szybko:yeah:

Tola Tosia-30 dzielnie na stanowisku i sie nie przejmujesz niczym:lata na miotle:

Kika67-61 każda z nas byla na początki ale twoja dobranoc energii miejsce pracy cie wspiera💪.

Ninia my życzymy cie szerokiej drogi do:flaga Polski:cudownego urlopu :ferrari:Daj znać jak dojedziesz.:motor:

Manuela przepraszam za korektę ale mnie się przedłuźyło i z dniem dzisiejszym i wyjazdowym ,bo wyjeżdżam wieczorem w środę to mam jeszcze 3 dni  Tak nieraz bywa łe dziękuję za życzenia szczęśliwego powrotu oraz od razu dziękuję za odliczajki.  Od jutra będą jeszcze dwa dni ale jestem już na pół spakowana. 
09 czerwca 2025 11:16 / 1 osobie podoba się ten post
nincia

Manuela przepraszam za korektę ale mnie się przedłuźyło i z dniem dzisiejszym i wyjazdowym ,bo wyjeżdżam wieczorem w środę to mam jeszcze 3 dni :bezradny: Tak nieraz bywa łe dziękuję za życzenia szczęśliwego powrotu oraz od razu dziękuję za odliczajki. :najlepszego2: Od jutra będą jeszcze dwa dni ale jestem już na pół spakowana. :radosc1:

Ok to jeszcze te dwa dni Ci dopisze
09 czerwca 2025 11:54 / 4 osobom podoba się ten post
Coś tu powietrze gęste w tym wątku:) Co sie stało z Dusią , bo mi umknęło ?
09 czerwca 2025 12:17 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Coś tu powietrze gęste w tym wątku:) Co sie stało z Dusią , bo mi umknęło ?

Też miałam o Dusie zapytać. Ostatnio rzadziej tutaj zaglądam ,w odlicAjkach Ją widzę ale żadnych postów . Myślałam że jest w domu na urlopie
09 czerwca 2025 12:28 / 5 osobom podoba się ten post
Ja dziś zjeżdżam po 2 tygodniach na nowym miejscu, łącznie prawie 7 tygodni pracy, bo Stella okropna. Wystarczy wspomnieć, że ma miejsce w dalszym ciągu nagrywanie wideo, najpierw bez wiedzy, teraz bez zgody opiekunek. Polska firma zerwała współpracę z tą rodziną,a przynajmniej tak mi przekazała. Starsza pani idzie do alterhaimu.
Jutro, najpóźniej w środę rano będę wiedziała czy mam akceptację na nową stellę, jeśli tak to do domu zjeżdżam tylko na 6 dni, a kolejne zlecenie będę miała na 5 tygodni.
09 czerwca 2025 12:58 / 2 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Witam serdecznie Dziś  9.06.25 I na projekt odmładzanie, oj nie odliczanie:lol3: Więc zaczynam.

Nincia-1 kochana ostatni dzień  pewnie spakowana bo jak inaczej,.:flaga Polski::szampan:

Dusia-12 wciąż w krzakach ale my cie zachęcamy byś wrucila:piecze ciasteczka:

Mamuela-14 ja mam równe dwa tygodnie zleci:cola:

Creyzy-20 to juz dobrze z górki :wino1:

Anetaaa- 20 również z górki jak koleżanka wyżej zleci szybko:yeah:

Tola Tosia-30 dzielnie na stanowisku i sie nie przejmujesz niczym:lata na miotle:

Ninia my życzymy cie szerokiej drogi do:flaga Polski:cudownego urlopu :ferrari:Daj znać jak dojedziesz.:motor:

Jest moc 
09 czerwca 2025 13:11 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Też miałam o Dusie zapytać. Ostatnio rzadziej tutaj zaglądam ,w odlicAjkach Ją widzę ale żadnych postów . Myślałam że jest w domu na urlopie

No własnie. Wcięło ją, może był jakiś nokaut  Szkoda, bo super dziewczyna gotuje, starannie, choc zdjęcia wrzucała sporadycznie. Może ochłonie i wróci 
09 czerwca 2025 15:39 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

No własnie. Wcięło ją, może był jakiś nokaut :-) Szkoda, bo super dziewczyna gotuje, starannie, choc zdjęcia wrzucała sporadycznie. Może ochłonie i wróci :walka plci::-)

Nokaut lub nie kiedyś to dopiero tu były czasem nokauty, nie ma co sie obrażać o bzdure
09 czerwca 2025 16:22 / 3 osobom podoba się ten post
Kika dołącze do Ciebie - co by było raźniej Ci 😁😁😁    Poproszę od jutra 51 😁👍