Maluda wybiera się do domu.
Maluda wybiera się do domu.
Maluda już mam na mieszane w głowie czy ty jedziesz do domu czy do pracy :palka: :smiech3:
Sorki że Maludę nazwałam Matura ale to ten telefon tak pisze a ja się też rano spieszyłam aby zdążyć zanim pdp wstanie.:smiech2: Jednak nic nie kumam co wy piszecie że Maludę wybiera się do domu ,przecież dopiero co wyjechała do pracy :zaskoczenie1: To chyba to moje życzenie spokojnego powrotu do domu (przez pomyłkę napisane) ja chyba wykrakałam, Maluda przykro mi. Tak źle trafiłaś? Faktycznie musisz zmienić firmę.Ciekawa jestem z jaką firmą ty jeździsz?
Ach z pośpiechu zapomniałam wpisać sobie ile dni Nicią - 40 dni prawie 6 tygodni to dłuuuugo :smiech3:
Złożyłam wypowiedzenie ze skutkiem natychmiastowym i czekam na reakcję firmy.
Maluda nie wiem czy dobrze zrobiłaś bo jak ze skutkiem natychmiastowym czyli od dzisiaj to mogą ci nie wypłacić tych dni które będziesz jeszcze w pracy czekając na zmienniczkę ,no chyba że rodzina zastąpi ciebie a ty na swój koszt zjazd.Wtedy możesz jeszcze żądać zapłaty za busa. Ja często tak się zwalniałam ale będąc już w domu i firma mi przysyłała pismo o podpisanie .
Witam wszystkich ,dziś jest środa 6 sierpnia 2025r. Środa minie tydzień zginie :hihi: .Zaczynamy odliczajki:kocha nie kocha:
Malgi 1 dzień i już do domku:radosc1: szczęśliwe podróży:flaga Polski:
Kika67 - 3 dni szczęśliwa i już podskakuje:skacze:
Dusia. - 10 dni już niedługo :radosc:
Maluda - 25 dni może wytrzyma :zaskoczenie1: :bezradny:
TolaTosia - 29 dni nie cały miesiąc :gotowanie1:
Nicia - zamyka peleton :hustawka1:
Wszystkim spokojnego dnia życzę :przytula:
Babcia do końca września poproszę , policzę później.:-)
Ok ja też policzę później:lol1:
Nincia przepraszam miało być 🤗