16 czerwca 2012 18:05 / 1 osobie podoba się ten post
Zajrzałam z ciekawości ilu się facetów zalogowało na naszym forum,okazuje się ,że aż albo tylko 20.A aktywny tylko nasz Janusz niezmordowany-reszta to chyba na chwilkę tu wpadła i zaginęła.Tak czy siak to wciąż mocno babska profesja -opiekunka.
eeeee,tam -malizną czuć - nas jest 395!!!!! i codziennie z 3-6 przybywa.
Konto Usunięte (Usunięty) Notice: Trying to get property of non-object in /home/users/opiekunki/public_html/dev.opiekunki24.pl/application/modules/Frontend/views/scripts/forum/components/single_post.phtml on line 68
Notice: Trying to get property of non-object in /home/users/opiekunki/public_html/dev.opiekunki24.pl/application/modules/Frontend/views/scripts/forum/components/single_post.phtml on line 71
16 czerwca 2012 19:32 / 1 osobie podoba się ten post
O patrz tej sie chlopow chce hihihihhi zart....kasia63 foka zle sie kojarzy hihihihii
Kasia - Yoda kiedyś pisał, że już jest 1000 zarejestrowanych użytkowników. A to już było trochę temu.. Skąd Ci się wzięło że jest 395? Ja nie mogę tego nigdzie znaleźć.
ale jak sie wejdzie na pasek Opiekunki to wyraznie jest napisane -znalezionych użytkowników 441-to gdzie ta reszta?
Konto Usunięte (Usunięty) Notice: Trying to get property of non-object in /home/users/opiekunki/public_html/dev.opiekunki24.pl/application/modules/Frontend/views/scripts/forum/components/single_post.phtml on line 68
Notice: Trying to get property of non-object in /home/users/opiekunki/public_html/dev.opiekunki24.pl/application/modules/Frontend/views/scripts/forum/components/single_post.phtml on line 71