Powitajki przy kawie 78

30 marca 2025 06:41 / 6 osobom podoba się ten post
Witam niedzielnie
Wczoraj dojechałam szczęśliwie, chociaż z przygodami.
Na szczęście moja fura mnie nie zawiodła
Tylko musiałam od razu ruszyć na zakupy, bo ani pieczywa, ani owoców nawet dla Pedepci by na niedzielę nie było...
Dziś śniadanie na 9-tą w związku ze zmianą czasu
Miłej, bezstresowej niedzieli wszystkim
30 marca 2025 07:56 / 6 osobom podoba się ten post
Witam po nowym czasie.........niedzielnie...komu ta zmiana służy niech se.......rozumek wydłuży choc inne słowa cisna sie na usta.Przyrode przestawiać  i pianie koguta zamiast rozumu w tej głowie śruta......Inne słowa cisną mi się na usta ale z racji wieku moja głowina pusta...
30 marca 2025 08:19 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Śniadanko zjadłam ale teraz już druga kawkę pije bo po tej zmianie czasu jakby mnie ktoś uderzył w głowę taka zakręcona jestem. 
Może odeśpie na pauzie lub pójdę na spacer bo słoneczko ☀️  wychodzi. 
Spokojnego dnia opiekunowo. 
30 marca 2025 08:35 / 6 osobom podoba się ten post
Widzę , że trzeba podnieść i temperaturę i ciśnienie . No to kawa dla wszystkich  i witojta 
30 marca 2025 09:11 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień doberek , chłodniej niż wczoraj, ale niebo błękitne jak moje oczy  .
Zaspałam widzę to po powitajkach, musiałam szukać ,gdzie one są w rankingu tematów .
Bylam zobaczyć, czy ptaki nie wydziobały mojej pszenicy co to ma być ozdobą wielkanocna . Wszystko na swoim miejscu , koty pilnują mimo, że mają opinie nierobów .
Życzę Wam lekkiego dnia i odpoczynku 
30 marca 2025 09:14 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dzień dobry. :chaplin:Śniadanko zjadłam ale teraz już druga kawkę pije bo po tej zmianie czasu jakby mnie ktoś uderzył w głowę taka zakręcona jestem. 
Może odeśpie na pauzie lub pójdę na spacer bo słoneczko ☀️  wychodzi. 

Też już po śniadaniu tylko do kawy nabieram awersji . Piję jej coraz mniej . W pracy z dziewczynami jakoś lepiej mi smakuje . 
30 marca 2025 09:17 / 3 osobom podoba się ten post
Malgi

Witam niedzielnie:chaplin:
Wczoraj dojechałam szczęśliwie, chociaż z przygodami.:ferrari:
Na szczęście moja fura mnie nie zawiodła:skacze3:
Tylko musiałam od razu ruszyć na zakupy, bo ani pieczywa, ani owoców nawet dla Pedepci by na niedzielę nie było...:bezradny:
Dziś śniadanie na 9-tą w związku ze zmianą czasu:wspolny posilek:
Miłej, bezstresowej niedzieli wszystkim:angel1:

Witaj Gosiu na  prawie swojskiej ziemi . Zakupy zrobiłaś to i śniadanie będzie .Smacznego .
30 marca 2025 09:24 / 4 osobom podoba się ten post
Mleczko

Dzień dobry w piękną sobotę, mimo zawirowań na zegarku .Słoneczko, cieplutko i radośnie.
Wysiałam dzisiaj pszenice w donicy będzie w czym jakiegoś kurczaka wielkanocnego posadzić . Chcę się żyć :dwa piwa:
Dobrego dnia 

Tak, tak zawirowania.Dni mi się popierniczyly i wczoraj nie mogłam dojść tołku  która godzina .Miałam pretensje do czasomierzy ,więc sama przestawiłam  . Jak to się mówi ? Szczęśliwi czasu nie liczą . Miałam dłuższą dobe 
30 marca 2025 10:50 / 5 osobom podoba się ten post
Witam i ja w tą ostatnią niedzielę miesiąca przede mną jeszcze jedna i do domku troszeczkę się pogoda poprawiła wyszła słoneczko więc dzisiaj spacer przyjemny po południu może też znów pójdę i jakoś niech leci te ostatnie dni jutro podopieczna idzie do przedszkola więc też luzik i do przodu wszystkim życzę miłej niedzieli odpoczywającym miłego urlopu a dla Dusi dużo cierpliwości.
30 marca 2025 13:13 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, witam już popołudniową porą i życzę spokojnego niedzielnego popołudnia 
31 marca 2025 06:27 / 5 osobom podoba się ten post
Witam poniedziałkowo
Zaczynamy nowy wiosenny tydzień
Ja dziś mam wyjazd z pedepcią na Ergoterapię, potem może uda się ją zabrać do sklepu na małe zakupy
A na pauzie umówiłam się z koleżanką co jest niedaleko na mały schopping
Miłego dnia wszystkim
31 marca 2025 07:36 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w nowym tygodniu.  Jutro mają przyjechać syn i córka seniorki na dwie noce bo coś załatwiają z renta po dziadku i.ona o jakim dziennym domu pomocy tutaj mówi. No i ok. Niech idzie bo ona charakter trudny ma. Ja mogę jechać na inne miejsce gdzie będę się czuła ok a nie jak intruz. 
31 marca 2025 07:54 / 5 osobom podoba się ten post
Marta i Magmab szerokiej drogi do i super urlopu. 
31 marca 2025 08:26 / 5 osobom podoba się ten post
WITAM KONIEC MARCA WYCHODŻ Z GARCA.........POSZŁA ZIMO .....WSZYSTKIM OSTATNIEGO DNIA ZYCZĘ SZYBKOŚCI OD JUTRZEJSZEGO KWIETNIA.......MAMY GO...
31 marca 2025 08:27 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień doberek witam w nowym tygodniu za oknem szaro-buro ponuro no ale niestety nie mamy na to wpływu czekam na busa zabierze seniorkę do przedszkola i jak nie będzie padać to wybiorę się nad jezioro i do przodu powoli może się już zaczne pakować żeby się zorientować czy coś mogę jeszcze dokupić i na następny poniedziałek już będę czekać na zmienniczkę wracającym dziewczynom do domu życzę szczęśliwej podróży miłego urlopu a pracującym niech szybko zleci i przede wszystkim żeby miały spokój