Powitajki przy kawie 78

02 kwietnia 2025 13:53 / 8 osobom podoba się ten post
Maluda

Melduję się posłusznie.Od jutra nie ma,że boli,do pracy trzeba. Dzisiaj jeszcze nerwowo,bo zablokowałam karty w telefonie. W salonie Orange dobre pół godziny próbowali odblokować PUK,ale summa sumarum musiałam kupić dwie nowe karty.Tak,że moi mili będę Was jutro budzić o 4 tej,ewentualnie 4.30.:-) Jadę blisko granicy,pod kod 17207,do Seniora.Matko i córko,tylko żeby był spokojny.No,to zegar zaczyna powoli tykać i tak będzie przez sześć tygodni.

Kruszynko nie waz się gdybać gdzie trafisz . Trafisz dobrze i tak myśl . 
02 kwietnia 2025 14:27 / 8 osobom podoba się ten post
02 kwietnia 2025 14:38 / 5 osobom podoba się ten post
Gusia29

Na pewno to będzie rower damski miejski ,nie za dużo bajerów,przerzutek z których nie będę korzystała . Przejażdżki rekreacyjne ,żadne tam wspinaczkowe . Jak nie da rady pod górkę ,to go poprowadzę :-). A,jeszcze jedno,z koszykiem i najlepiej w kolorze miętowym . Kolor przecież najwazniejszy :smiech3:

Nie musisz jeździć pod górkę Rower jest też niezwykle przydatny na zleceniu. O tej porze roku idealny czas na rowerowy fitnes. Co do damki miejskiej również polecam. Niska rama nie trzeba nogami machać
02 kwietnia 2025 14:41 / 6 osobom podoba się ten post
tina 100%

Oryginał to obraz Rafaela, a ten to kopia, albo rekonstrukcja kopii. Czy wiekowej, czy nie - nie wiadomo. Teraz starocie modne - wszędzie mnóstwo fałszywek krąży w sprzedazy. Czy to o obrazy , czy o biżu, czy jakies srebrne zastawy. Naprawdę trzeba się dobrze znac aby nie wyrzucic kasy w błoto. A swego czasu owszem- kopie bądz rekonstrukcje obrazow Rafaela często wisialy w domach. U nas gdzies jest jeszcze Madonna Sykstynska. 

Miałam na myśli wiekową kopię. U nas też wisiały kopie ale w ładnych rzeźbionych, drewnianych ramach. Lubię taki klimat.
02 kwietnia 2025 14:50 / 5 osobom podoba się ten post
Malgi

Ja też tak chcę!!!:nerwowy:

Wrócisz, będziesz leżeć brzuchem do góry Nie jestem pewna jaka będzie pogoda w tym roku ale bądźmy dobrej myśli.
02 kwietnia 2025 15:01 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

Melduję się posłusznie.Od jutra nie ma,że boli,do pracy trzeba. Dzisiaj jeszcze nerwowo,bo zablokowałam karty w telefonie. W salonie Orange dobre pół godziny próbowali odblokować PUK,ale summa sumarum musiałam kupić dwie nowe karty.Tak,że moi mili będę Was jutro budzić o 4 tej,ewentualnie 4.30.:-) Jadę blisko granicy,pod kod 17207,do Seniora.Matko i córko,tylko żeby był spokojny.No,to zegar zaczyna powoli tykać i tak będzie przez sześć tygodni.

To od jutra 42 dni Ci zapisać?
02 kwietnia 2025 15:53 / 9 osobom podoba się ten post
Witam opiekunowo przy popołudniowej kawce miłej reszty dnia 
02 kwietnia 2025 17:54 / 8 osobom podoba się ten post
Witam po przesunięciu czasu długo widno siedzimy z seniorką na tarasie ptaszki świergoczą w tle muzyka klasyczna jednak wiosna piękna pora roku aż się żyć chce od razu humor inny życzę wszystkim miłego spokojnego wieczoru i dużo słońca
02 kwietnia 2025 18:26 / 6 osobom podoba się ten post
Mleczko

Dzień dobry -  jestem niewyspana, większą część nocy przegrzebywalam  forum w starym laptopie 
 Podziwiam Tinę i zazdroszczę jej umiejętności, nie wspomnę też o jej wiedzy ( żeby się nie dołować ) , która jest wszechstronna . Brawo !!¡

Dzisiaj mam plan : mycie okien i kompleksowe sprzątanie domu przy użyciu współczesnej technologii 
Jestem stuknięta fanką robienia porządków .Dla przybliżenia opiszę komentarz moich znajomych nt. mojego hobby .
Miałam białego kota, który dożył kresu życia pod moją opieką .Był sporej wielkości i wykształcony :-) ktoś, kto podziwiał go,że taki bialutki , wypielęgnowany otrzymywał odpowiedź , że przedtem był czarny  .
Dobrego dnia .

Zawstydzasz mnie i dziękuję za uznanie, ale aż tak szerokiego zasięgu nie mam. Ale to co mnie interesuje to zgłębiam. Co do sztuki to moja mama była też plastykiem i historia sztuki to był jej konik. Taki też był w domu klimat. Poza tym muszę gdzies nos wsadzić :) 

I dzien dobry wszystkim - spokojnego popołudnia . 
02 kwietnia 2025 18:28 / 6 osobom podoba się ten post
Anetaaa

Miałam na myśli wiekową kopię. U nas też wisiały kopie ale w ładnych rzeźbionych, drewnianych ramach. Lubię taki klimat. :-)

Na gusinym zdjęciu to replika na desce lub dykcie -bardzo popularna technika w latach powojennych. Nie patrz na ramy- można sie pomylić :)
02 kwietnia 2025 18:38 / 5 osobom podoba się ten post
Malgi

Wszyscy dostają po równo.
A powiedz mi czy masz daleko do Ostródy i Starych Jabłonek? Będę tam w ostatni weekend czerwca na Zlocie Grzybofisiów. Może jakieś spotkanko w okolicy?:wspolny posilek:

Byłam kiedyś w Ostródzie u kolegi na przysiędze. 
02 kwietnia 2025 19:12 / 7 osobom podoba się ten post
TolaTosia

Ćwiczenia super sprawa, nic tak nie podnosi poczucia własnej wartości jak poczucie bycia fit i do tego jeszcze super sylwetka 🥰.

Taka jak ty masz zapewne. Witam opiekunkaowo
03 kwietnia 2025 03:57 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień doberek Opiekunkowo. Kawę już wypiłam i czekam na busa.Do usłyszenia już z miejsca pracy. 
03 kwietnia 2025 05:45 / 8 osobom podoba się ten post
Witam czwartkowo
Dziś i jutro ma być jeszcze ciepło w Berlinie - to trzeba wykorzystać na mały spacerek
Okazuje się, że jest tutaj dużo dziewczyn w mojej dzielnicy - może uda się spotkać w większtm gronie
Miłego dnia wszystkim
03 kwietnia 2025 07:12 / 7 osobom podoba się ten post
WITAM jak przystało cos z rana nas mało spiochy do roboty....dziś nie ma soboty.