Powitajki przy kawie 78

15 maja 2025 07:07 / 4 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie Miłego dzionka życzę spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 😄😃😀
15 maja 2025 07:46 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo jeszcze kwadrans i kolejny dzień pracy rozpocząć czas 
Życzę wszystkim spokojnego czwartku, 
16 maja 2025 05:46 / 4 osobom podoba się ten post
Doberek piątkowo. Dzisiaj zakupy z Lotharem, a potem kolejny dzień świra.Muszę jeszcze zobaczyć,co dokupić pod kątem zmienniczki,żeby nie musiała zasuwać odrazu do sklepu.Znam trochę Jej kuchenne preferencje,bo rozmawiałyśmy już ze sobą.A jutro ogarnę łazienki i resztę prasowania.No,nudzić się nie będę.
16 maja 2025 07:03 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  I już kolejny weekend przed nami. Dziś pranie i seniorów i moje i zakupy bo widno w lodówce się robi. Spokojnego dnia opiekunowo. 
16 maja 2025 08:00 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w deszczowy dzień .Fajnie, że pada tylko nie fajnie, że zimno . Pogoda marcowa ,  ogórki nie rosną i leżak schowany  .
Przeczekam brzydka pogodę robiąc domowe porządki .A w domu jak to w domu zawsze zajęcie się znajdzie .
Dobrego dnia .
16 maja 2025 08:19 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w piątek zimny ale słoneczny. Kawka już wypita pdp umyta ale jeszcze poleguje sobie a ja zaraz będ szykować  śniadanie  i potem dzień jak codzień.Dziś sprzątanie   bo dziś dzień porządkowy ,może jeszcze pranie wstawię Wszystkim życzę spokojnego dnia 
16 maja 2025 09:42 / 4 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie całą grupę opiekunkową. Stęskniłam się za wami, mam dzisiaj wolne. Czekam na kuriera, miłego dnia wam życzę.
16 maja 2025 10:21 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  witam wszystkich już weekendowo
U mnie dziś, podobnie jak u ninci, dzień porządkowy, ale już się prawie ogarnęłam ze sprzątaniem, czasem warto zagęścić ruchy, żeby po obiedzie mieć już wolne 
Spokojnego dnia opiekunkowo 
16 maja 2025 11:03 / 4 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie Miłego dnia życzę wszystkim 
17 maja 2025 05:15 / 3 osobom podoba się ten post
Witam sobotnio z łóżkowego pokładu.Dzień znowu zapowiada się pochmurny.Moze i dobrze,bo czeka mnie prasowanie,czego nienawidzę.No i powoli zbliżam się do mety.Wam życzę bezstresowego dnia i całego weekendu. 
17 maja 2025 06:35 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.   Słońce ☀️ już świeci ale uchyliłam okno i zaraz szybko zamknęłam bo straszne zimno wpadało do środka.  Na dziś większych planów nie mam. Ewentualnie swoje bluzeczki uprasować. Obiad już zaplanowany więc będzie szybko. Spokojnego dnia opiekunowo. 
17 maja 2025 07:38 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry - kończy się tydzień z przytupem . Jutro ważny dzień.
Pogoda , lepiej o niej nie pisać.Walory m-ca mają poszły w niebyt .
Trzeba kurtkę czy palto wyciągnąć z szafy . Zimno i brzydko .
Dobrego dnia .
17 maja 2025 08:18 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w sobotę tak jak wszędzie zimną,nawet słoneczko nie wychodzi .Mooja pdp już umyta i przebrana ale jeszcze do 9,00 poleguje a ja w tym czasie zrobię śniadanie i wstawię pranie bo się nazbierało. Wszystkim życzę pokojnego dnia i aby do wiosny 
17 maja 2025 10:07 / 2 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie Miłego dnia życzę wszystkim spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich Słonko swieci a myślałam że będzie padać no cóż to nie koncert zyczen.
17 maja 2025 10:49 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo witam w słoneczne, sobotnie przedpołudnie i byle kolejny dzień pracy mieć za sobą