Doberek piątkowo. Dzisiaj zakupy z Lotharem, a potem kolejny dzień świra.Muszę jeszcze zobaczyć,co dokupić pod kątem zmienniczki,żeby nie musiała zasuwać odrazu do sklepu.Znam trochę Jej kuchenne preferencje,bo rozmawiałyśmy już ze sobą.A jutro ogarnę łazienki i resztę prasowania.No,nudzić się nie będę.
Dzień dobry w deszczowy dzień .Fajnie, że pada tylko nie fajnie, że zimno . Pogoda marcowa , ogórki nie rosną i leżak schowany .
Przeczekam brzydka pogodę robiąc domowe porządki .A w domu jak to w domu zawsze zajęcie się znajdzie .
Dobrego dnia .
Dzień dobry w piątek zimny ale słoneczny. Kawka już wypita pdp umyta ale jeszcze poleguje sobie a ja zaraz będ szykować śniadanie i potem dzień jak codzień.Dziś sprzątanie bo dziś dzień porządkowy ,może jeszcze pranie wstawię Wszystkim życzę spokojnego dnia
Dzień dobry witam wszystkich już weekendowo
U mnie dziś, podobnie jak u ninci, dzień porządkowy, ale już się prawie ogarnęłam ze sprzątaniem, czasem warto zagęścić ruchy, żeby po obiedzie mieć już wolne
Spokojnego dnia opiekunkowo
Witam sobotnio z łóżkowego pokładu.Dzień znowu zapowiada się pochmurny.Moze i dobrze,bo czeka mnie prasowanie,czego nienawidzę.No i powoli zbliżam się do mety.Wam życzę bezstresowego dnia i całego weekendu.
Dzień dobry. Słońce ☀️ już świeci ale uchyliłam okno i zaraz szybko zamknęłam bo straszne zimno wpadało do środka. Na dziś większych planów nie mam. Ewentualnie swoje bluzeczki uprasować. Obiad już zaplanowany więc będzie szybko. Spokojnego dnia opiekunowo.
Dzień dobry - kończy się tydzień z przytupem . Jutro ważny dzień.
Pogoda , lepiej o niej nie pisać.Walory m-ca mają poszły w niebyt .
Trzeba kurtkę czy palto wyciągnąć z szafy . Zimno i brzydko .
Dobrego dnia .
Dzień dobry w sobotę tak jak wszędzie zimną,nawet słoneczko nie wychodzi .Mooja pdp już umyta i przebrana ale jeszcze do 9,00 poleguje a ja w tym czasie zrobię śniadanie i wstawię pranie bo się nazbierało. Wszystkim życzę pokojnego dnia i aby do wiosny
Witam serdecznie Miłego dnia życzę wszystkim spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich Słonko swieci a myślałam że będzie padać no cóż to nie koncert zyczen.