Witam serdecznie Miłego dnia życzę spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich :buziaki2::angel2::najlepszego2::najlepszego3::bzy_bzy:

Witam serdecznie Miłego dnia życzę spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich :buziaki2::angel2::najlepszego2::najlepszego3::bzy_bzy:
Hej,to było z reklamy Temu,kupuj jak milioner,pewnie zauważyłaś:-)w. Bratowa mnie zaraziła przeglądaniem stron tej platformy i Shein. Zamówiłam kilka rzeczy na Shein, niektóre bardzo dobrej jakości,inne fajne ale takie na jeden sezon.
Na Temu zakochałam się w różnych pierdołach,takich przydasiach w kuchni czy w szafie,no i w dekoracjach ,typu lampki różne właśnie. W Polsce dostawa trwa długo ,2-4 tygodnie. Kiedyś przyszła paczka a ja już zdążyłam zapomnieć co zamawiałam :lol1:. Ostatnio kupuję włóczki ,mają kaszmir,baby moher mięciutki ,moja córka namiętnie dzierga na szydełku i na drutach. Obiecała ,że jak przyleci ,to wydzierga mi takie sweterki mgiełki ,które mi się marzą .
A co do dzisiejszego fondue,to chyba jutro powiem "miau" do syna pdp :-)
Maluda wizjonerka ! Przewidziała że będę dzisiaj podskakiwać :zaskoczenie1: W podskokach leciałam do sypialni pdp i co? Nie doskoczyłam na czas. O jeden skok za mało :-(. Chyba muszę poćwiczyć bo z kondycją coś nie tęgo :oczko:. Ale już wszystko ogarnięte ,umyte co umyć było trzeba ,kołdra się wietrzy przy otwartym oknie ( wczoraj zmieniona na świeżą :-)),pralka się kręci,sypialnia i łazienka na przeciąg wystawione . Teraz już śniadanko i wszystko supi,oby tak do końca dnia. Za oknem kapuśniaczek ,żadnego wiatru ,jakby cieplej się zrobiło . Mnie po tych podskokach to nawet gorąco :lol1:
Może dietę zmień ? A jak ci w restauracji przydarzy się robota ?
Miałam podopieczna ,że nawet na spacer zabierałam cały osprzęt .Taka robota Gusiu, nie przewidzisz i nie wyprzedzisz .
Gusiu, nie będę cytować, bo za dużo...:bezradny:
Ja na wszelakie opryszczki czy inne jęczmienie stosuję od dawna zwykłe... drożdże. Tzn profilaktycznie uszczknę świeżych drożdży i zjem. Dobre są też na wszelkie wrzodowe sprawy:super: