Powitajki przy kawie 78

08 marca 2025 16:01 / 4 osobom podoba się ten post
Witam z domowych pieleszy.  Za oknem piękne słońce ☀️ i 17 stopni. Obiad i tulipany 💐 czekały. 🫣🙈 
Kot i piesek też na mnie czekały. 😄
Wszystkim kobietom na forum życzę Wszystkiego najlepszego i pamiętam jak zawsze Luke nam składał tu życzenia. 🖤😥
Myślę, że patrzy na nas z góry i życzy nam wszystkiego najlepszego. ❤️
Spokojnego dnia opiekunowo. ☕
08 marca 2025 16:44 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Witam z domowych pieleszy. :chaplin: Za oknem piękne słońce ☀️ i 17 stopni. Obiad i tulipany 💐 czekały. 🫣🙈 
Kot i piesek też na mnie czekały. 😄
Wszystkim kobietom na forum życzę Wszystkiego najlepszego i pamiętam jak zawsze Luke nam składał tu życzenia. 🖤😥
Myślę, że patrzy na nas z góry i życzy nam wszystkiego najlepszego. ❤️
Spokojnego dnia opiekunowo. ☕

Dusiu Kochana 😘 wypoczywaj i ciesz się domowymi pieleszami ❤️.
Dziękuję Ci za życzenia 🥰.
09 marca 2025 07:10 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunowo udanej i spokojnej niedzieli 
09 marca 2025 07:31 / 3 osobom podoba się ten post
creyzy

Dzień dobry opiekunowo udanej i spokojnej niedzieli :aniolki:

Dziękuję Creyzy- 😃 i ja też dołączam się do tych życzeń 😊: dobrej, pogodnej niedzieli Opiekunkowo 🥰.
09 marca 2025 08:02 / 4 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie Miłego dnia życzę wszystkim spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 😊😄😃😀😀Bo ja to napewno uśmiechniętego od ucha do ucha😁😁😆
09 marca 2025 10:07 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  witam w kolejną dla mnie pracującą niedzielę.
Życzę wszystkim spokojnego dnia 
09 marca 2025 10:30 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w niedzielę,kolejny piękny,ciepły i słoneczny dzień. Za tydzień będę już w domku z czego bardzo się cieszę ,jestem tutaj już 2 miesiące . Dzisiaj znów w planie długie spacery,kawiarnia,tylko obiadokolację ugotować a po za tym spokój. Przez to późne wstawanie podopiecznej,sporo dnia nam ucieka. Jeszcze śpi,śniadanie na Nią czeka,zaraz idę Ją budzić . Zajmę się później sobą a ok 13:30 wybędziemy gdzieś z domu. 
Przyjemnej i spokojnej niedzieli życzę 
09 marca 2025 10:32 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w moją ostatnią niedzielę na tej szteli  Dziś cały dzień będę śpiewać "ta ostatnia niedziela....."   Busa jednak mam w przyszłą niedzielę we wczesnych godzinach rannych.  Spokojnego dnia dla wszystkich. 
09 marca 2025 11:34 / 5 osobom podoba się ten post
Witam w pierwszą niedzielę w domu. 
Obiad się szykuje bo goście będą. Rodzice i teście. Mimo, że jest post to nasnaxykam oponej setowych ale jak patrzę ile ich pochłania mój mąż to zaraz nic nie zostanie. 😜🤣 
Na dworze pięknie słoneczko i bardzo ciepło jak na marzec. 
Piesek 🐶nakarmiony i kot 🐱też . 
Wszystkim, którzy ostatnie dni w pracy żeby szybko minęły a tym co jeszcze trochę muszą pracować nie martwcie się bo zaraz inni wrócą i nie będziecie na końcu listy odliczajek. 
Spokojnej niedzieli opiekunowo. 🍩
09 marca 2025 17:19 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Witam w pierwszą niedzielę w domu. :-):chaplin:
Obiad się szykuje bo goście będą. Rodzice i teście. Mimo, że jest post to nasnaxykam oponej setowych ale jak patrzę ile ich pochłania mój mąż to zaraz nic nie zostanie. 😜🤣 
Na dworze pięknie słoneczko i bardzo ciepło jak na marzec. 
Piesek 🐶nakarmiony i kot 🐱też . 
Wszystkim, którzy ostatnie dni w pracy żeby szybko minęły a tym co jeszcze trochę muszą pracować nie martwcie się bo zaraz inni wrócą i nie będziecie na końcu listy odliczajek. 
Spokojnej niedzieli opiekunowo. :kawa:🍩

Ale miły opis 🥰, jednak nie ma to jak w własnym domku 😊.
Miałam właśnie napisać w odliczjkach: dopisują się ludzie, bo zaraz nie będę miała komu liczyć 😆.
09 marca 2025 19:18 / 5 osobom podoba się ten post
Byłam z podopieczną i jej córką na urodzinach ich bliskiego przyjaciela. Opowiedziałam koleżance o sytuacji z Lukiem. Postanowiłyśmy, że za każdym razem kiedy będziemy jechać do pracy, będziemy też sobie pozostawiać namiary na siebie, adres rodziny, telefon, adres firmy, nr tel koordynatora..
09 marca 2025 23:27 / 2 osobom podoba się ten post
Anetaaa

Byłam z podopieczną i jej córką na urodzinach ich bliskiego przyjaciela. Opowiedziałam koleżance o sytuacji z Lukiem. Postanowiłyśmy, że za każdym razem kiedy będziemy jechać do pracy, będziemy też sobie pozostawiać namiary na siebie, adres rodziny, telefon, adres firmy, nr tel koordynatora..

Bardzo mądrze bo nigdy nie wiemy co nas może spotkac
10 marca 2025 05:49 / 3 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie Miłego dnia życzę wszystkim spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 😊😊😊😁😄😃😀.No i moje ostatnie kilka godzin 18-18.30 ma być bus,trzymajcie się cieplutko i zdrowo
10 marca 2025 06:16 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w poniedziałek. :chaplin Słońce ☀️ powoli już wstaje. Ja kawkę popijam ☕ maz jeszcze chrapie. 😜🙈 .  Mam kilka spraw do załatwienia dziś u nas w naszej gminie. AGD, krawcowa, przychodnia zdrowia, tutaj lokalnie. Nigdzie dalej się nie wybieram póki co. Później trochę pracy w domciu i tak dzień zleci. Zaraz trzeba pójść do pieska i kotka.
Spokojnego dnia opiekunowo. 
10 marca 2025 06:17 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Witam serdecznie :chaplin:Miłego dnia życzę wszystkim spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich :-)😊😊😊😁😄😃😀.No i moje ostatnie kilka godzin 18-18.30 ma być bus,trzymajcie się cieplutko i zdrowo:buziaki2::bzy_bzy::najlepszego1:

Szerokiej drogi i super urlopu.