Dzień dobry opiekunowo udanej i spokojnej niedzieli :aniolki:
Dzień dobry opiekunowo udanej i spokojnej niedzieli :aniolki:
Witam w pierwszą niedzielę w domu. :-):chaplin:
Obiad się szykuje bo goście będą. Rodzice i teście. Mimo, że jest post to nasnaxykam oponej setowych ale jak patrzę ile ich pochłania mój mąż to zaraz nic nie zostanie. 😜🤣
Na dworze pięknie słoneczko i bardzo ciepło jak na marzec.
Piesek 🐶nakarmiony i kot 🐱też .
Wszystkim, którzy ostatnie dni w pracy żeby szybko minęły a tym co jeszcze trochę muszą pracować nie martwcie się bo zaraz inni wrócą i nie będziecie na końcu listy odliczajek.
Spokojnej niedzieli opiekunowo. :kawa:🍩
Byłam z podopieczną i jej córką na urodzinach ich bliskiego przyjaciela. Opowiedziałam koleżance o sytuacji z Lukiem. Postanowiłyśmy, że za każdym razem kiedy będziemy jechać do pracy, będziemy też sobie pozostawiać namiary na siebie, adres rodziny, telefon, adres firmy, nr tel koordynatora..
Witam serdecznie :chaplin:Miłego dnia życzę wszystkim spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich :-)😊😊😊😁😄😃😀.No i moje ostatnie kilka godzin 18-18.30 ma być bus,trzymajcie się cieplutko i zdrowo:buziaki2::bzy_bzy::najlepszego1:
Witam serdecznie :chaplin:Miłego dnia życzę wszystkim spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich :-)😊😊😊😁😄😃😀.No i moje ostatnie kilka godzin 18-18.30 ma być bus,trzymajcie się cieplutko i zdrowo:buziaki2::bzy_bzy::najlepszego1: