Powitajki przy kawie 79

19 września 2025 09:28 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo 
Miłego dnia kontynuuje porządki, trzeba wyrobić się do obiadu 
19 września 2025 10:37 / 3 osobom podoba się ten post
nincia

Witam w piąteczek dla mnie ostatni:taniec2:Dziś ma być ładna pogoda nawet 26 st. Teraz zjem śniadanie i chociaż to mój wolny dzień do 17,00 to jednak muszę go poświęcić na intensywne sprzątanko :odkurzanie:bo w niedzielę przyjeżdża zmienniczka, chcę jej zostawić czysto .Spokojniej się sprząta jak nikt nie woła i nie kręci się pod nogami.Nie ma dużo sprzątania bo na bierząco przecież sprzątam ale to będą moje ostatnie porządki na tym zleceniu. Przez dwa dni to tylko najwyżej kuchnia i łazienka:mycie podlogi: Spokojne piątku i ładnej pogody :angel2:

Tak nas lud pracujący zostawisz? 🤗
19 września 2025 12:24 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

Tak nas lud pracujący zostawisz? 🤗

Należy mi się urlop  ale napewno za 6-7 tygodni wrócę a może i wcześniej Dla mnie 8 tygodni to już dość,  teraz wy sobie popracujcie  ale będę tu zaglądać  co wy robicie i jak się sprawuje się .
19 września 2025 12:28 / 3 osobom podoba się ten post
Kochani od poniedziałku ktoś musi odliczać bo ja napewno będę w drodze do domu .W niedzielę jeszcze odliczę .Jadę dopiero wieczorem 18,00-21,00.Ustalcie sobie na kogo teraz kolej 
19 września 2025 14:37 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 😊 🌻 ☕ 🥐 
Pogoda dopisała , pojechałam do serwisu rowerowego poprawić nóżkę , kierownicę i napompować powietrza😊
Teraz obiad trzeba odpocząć 
19 września 2025 19:34 / 4 osobom podoba się ten post
Chyba już dobry wieczór. Wróciłam do domu zmęczona i niewyspana .Obserwowałam rykowisko . Taki piękny spektakl w otoczeniu pięknej przyrody ciśnienie podnosi 
Tylko komary też zrobiły spektakl a tu ani się podrapać, ani je pogonić 
Spokojnej nocy i długiej .

20 września 2025 06:04 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  Dziś sobota i podobno to ostatni ciepły i słoneczny dzień. Od jutra chłodniej i deszczowo. ☹️
Dziś swoje pranie zrobię to wyschnie na tarasie. 
Dobrego dnia opiekunowo. 
20 września 2025 07:14 / 3 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie opiekunkowo Miłego dzionka życzę spokojnego szybko mijającego dla pracujących uśmiechniętego dla wszystkich 
20 września 2025 07:18 / 3 osobom podoba się ten post
Witam w sobotę i nas też ma to być ostatni dzień b.ciepły bo od jutra już ochłodzenie.Moje ostatnie pranie tutaj już wisi od wczoraj wieczorem na tarasie ,musi dziś wyschnąć i do walizki haha  Spokojnej soboty i mało roboty 
20 września 2025 08:30 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry , spałam snem uczciwego człowieka do ósmej .
Coś mam z misia albo susla .
Pogoda piękna, u nas  "Jarmark " zawsze są cebule kwiatowe w sprzedaży . Nie pójdę bo nie lubię tłoku . 
Dobrego dnia całemu opiekunowemu społeczeństwu 

20 września 2025 08:42 / 3 osobom podoba się ten post
Podciągam bo edytowałam z rozpędu wysłałam dwa razy .

20 września 2025 08:53 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 😊 🌻 ☕ 🥐 dzisiaj koszenie trawy w planie , Nincia pisała że ma padać 
20 września 2025 09:51 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

Dzień dobry Opiekunkowo 😊 🌻 ☕ 🥐 dzisiaj koszenie trawy w planie , Nincia pisała że ma padać :-)

U nas dziś ma być 27 st.,nie pisałam że ma padać.Moje pranie musi wyschnąć a jutro tylko moja pościel i hejka do domciu szkoda tylko że dopiero wieczorem 😞
20 września 2025 10:08 / 2 osobom podoba się ten post
nincia

U nas dziś ma być 27 st.,nie pisałam że ma padać:nie wolno:.Moje pranie musi wyschnąć a jutro tylko moja pościel i hejka do domciu szkoda tylko że dopiero wieczorem 😞

Oj to przepraszam najmocniej  ktoś o tym pisał? 
Może pogodynka😊
20 września 2025 10:08 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry,dzień dobry. Ględzę w innych topikach ,a nie przywitałam się z Wami ☀️. Pogoda cudna choć na niebie błękitnym coraz więcej białych obłoków . Nie bujam w nich jednak,pracowicie od rana. Pomidory obrane i rozgotowane,jajka ugotowane,ryż się gotuje. Po śniadaniu sprzątnięte,podopieczna wyduszowana,włos srebrzysty ( piękny ma kolor tej siwizny!)ułożony . Teraz spokojnie na zakupy i po powrocie będę obiad kończyła. Dobrego,słonecznego dnia życzę