Mleczko cóż poradzić dla żadnej z nas żadna przyjemność odwiedzać swoich podopiecznych w szpitalu no niestety z racji że jest tu blisko muszę jechać ją nakarmić bo wiecie jak to w szpitalu dadzą obiady radź sobie na szczęście wszystko już jest w porządku jutro już między 9:00 a 10:00 wraca do domu mam nadzieję że wszystko wróci na swoje tory pozdrawiam niech ta niedziela już minie wolę powszednie dni.
Leniwa jesteś :lol3: pisać Ci się nie chce?
Dzień dobry - nie będę pisała książki ,bo jestem zmęczona podróżą .Dopiero wróciłam do domu . Napisze gdzieś gdzie byłam i co widziałam .Jedynie dodam, że to związane jest z zimowymi igrzyskami .
Teraz w domu dochodzę do siebie 🥹 .
Dobrego słonecznego, wiosennego dnia życzę .

Dzień dobry we wtorek. Pogoda jest ładna ale nigdzie nie wychodzę ponieważ jak był ten lód i mrozy to skręciłam nogę w kostce i chodzę ale widzę że ból wrócił,gdy ją nadwyrężam właśnie na spacerach. Powiedziałam rodzinie że narazie nie będzę wozić dziadka bo boli mnie noga.Przestanie boleć to będziemy jezdzić. Rodzina to zrozumiała. Przecież moje zdrowie jest też eażne.Na spacery jeszcze się na chodzimy. Kładę się teraz i odpoczywam. Miłego dzionka wszystkim.:hejka:
Współczuję bo ja z tych co w miejscu nie usiedzą . Ciężko by mi było .Rób okłady , bandażuj stopę razem z kostką . Niemcy maja jakieś płyny ziołowe z grupy Franzbranntwein .Spróbuj nie zaszkodzi