Powitajki przy kawie 81

08 lipca 2026 06:23 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. 
Zaczyna się i chmurzyć ale i słońce ☀️ próbuje pokazać twarz. 
Kawka już się pije ☕. 
Dziś jadę do optyka wyrobić sobie nowe okularki bo niestety lata lecą i wzrok też. 🤣
Wczoraj wizyta była i dentysty. O dziwo tylko 2 do roboty. Jeden już z głowy . Ostatni po 20 lipca. 
Jutro fryzjer i wyjazd nad morzem. Babski wyjazd taki króciutki. 😛💪. 
Zaraz biorę się za smażenie naleśników bo mi teściowa ser zrobiła ( twaróg) i szkoda żeby się zmarnował. 
Na obiad dziś tradycyjny schaboszczak , ziemniaki i mizeria. 
Dobrego dnia opiekunowo. 
08 lipca 2026 09:57 / 4 osobom podoba się ten post
W Hamburgu od poniedziałku pada deszcz  ponoć dzisiaj ma być cieplej ok 20 stopni i bez deszczu  pożyjom uwidzjom  i absolutnie nie narzekam na ochłodzenie ale na deszcz już tak 
08 lipca 2026 17:24 / 5 osobom podoba się ten post
Doberek po bardzo intensywnym tygodniu.Wczoraj kupiłam sobie wymarzone łóżko,takie na prawie trzy osoby.A dziś...wygrałam sprawę spadkową o udziały w kamienicach po Mężu.Jeszcze nie wierzę.Uwierzę-jak wpłyną pieniądze.Remont domu postępuje,w sierpniu wchodzą na centralne i łazienkę łącznie z nowymi meblami łazienkowymi.A potem wreszcie ściany.Zaciskam zęby i prę naprzód.Wam życzę wszystkiego dobrego,bo ja kończę powoli moją emigrację zarobkową.Czas zadbać o siebie i...odłożone robótki i książki.
08 lipca 2026 19:17 / 2 osobom podoba się ten post
Maluda

Doberek po bardzo intensywnym tygodniu.Wczoraj kupiłam sobie wymarzone łóżko,takie na prawie trzy osoby.A dziś...wygrałam sprawę spadkową o udziały w kamienicach po Mężu.Jeszcze nie wierzę.Uwierzę-jak wpłyną pieniądze.Remont domu postępuje,w sierpniu wchodzą na centralne i łazienkę łącznie z nowymi meblami łazienkowymi.A potem wreszcie ściany.Zaciskam zęby i prę naprzód.Wam życzę wszystkiego dobrego,bo ja kończę powoli moją emigrację zarobkową.Czas zadbać o siebie i...odłożone robótki i książki.

09 lipca 2026 11:05 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda

Cieszę się razem z Tobą Maluda . Po tylu przejściach i latach pracy za granicą taki moment naprawdę smakuje inaczej. Niech pieniądze szybko wpłyną, remont idzie sprawnie, a potem już tylko własny dom, książki, robótki i święty spokój. Należy Ci się.
09 lipca 2026 12:18 / 5 osobom podoba się ten post
Witam.  Właśnie siedzę u fryzjera i się pięknie. 🤣 Za oknem a to słońce ☀️ a to przechodzą burze ☔⚡ i tak to wygląda od rana. 
Dziś jadę nad morze więc nie mam innych planów. 
Dobrego dnia opiekunowo. 
09 lipca 2026 15:40 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Cieszę się razem z Tobą Maluda . Po tylu przejściach i latach pracy za granicą taki moment naprawdę smakuje inaczej. Niech pieniądze szybko wpłyną, remont idzie sprawnie, a potem już tylko własny dom, książki, robótki i święty spokój. Należy Ci się.

Dziękuję Tina 
10 lipca 2026 08:44 / 2 osobom podoba się ten post
Maluda

Bardzo miło czyta sie takie wiadomości...zasłużyłaś na odpoczynek  przede wszystkim ten finansowy. Teraz leż i pachnij 
11 lipca 2026 10:37 / 3 osobom podoba się ten post
Malgoszg

Udanego urlopu :moje_wakacje:

Dziekuję.❤️ 
11 lipca 2026 10:45 / 3 osobom podoba się ten post
Malgoszg

Jest chłodniej a teraz to mi nawet zimno i śpię w skarpetkach :boi sie:. I zgadzam sie, zapach dziwny. 

Pogoda taka sobie, może jeszcze się poprawi. Miłego, spokojnego dnia wam życzę. ☕ Za to kawa dobra.😀
11 lipca 2026 14:36 / 3 osobom podoba się ten post
Powtarzają paradoksalnie w kółko, że milczenie złotem jest :) ale wpadam z urlopu i pozdrawiam wszystkich :)
11 lipca 2026 14:38 / 2 osobom podoba się ten post
Aldonak

Pogoda taka sobie, może jeszcze się poprawi. Miłego, spokojnego dnia wam życzę. ☕ Za to kawa dobra.😀

Zachodniopomorskie - przyjemnie . Nie gorąco, ale deszcz nie pada. 
11 lipca 2026 14:38 / 2 osobom podoba się ten post
Maluda

Dziękuję Tina :przytula:

12 lipca 2026 08:32 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Witam już z domu po tych krótkich wakacjach nad morzem. Pogoda była piękna. Aż dziwne, że kilka dni wcześniej ludzie grube kurtki ubierali i czapki. Dzięki Bogu, że było pięknie i ze słońcem. 
Teraz już po.prysznicu w swojej łazience czuje się jak człowiek. Wyjazdy super ale jednak dom to dom. Wszędzie dobrze ale w domu najlepiej....
Może w przyszłym tygodniu krótki wyjazd do Muszyny sobie zrobię? Póki co mam kilka spraw w tym tygodniu. 
Dobrego dnia opiekunowo. 
12 lipca 2026 08:46 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry nareszcie usiadłam w kaffką  .Troszkę pokropiło więc musiałam dokonvzyc podlewanie . Idzie znów fala upałów , aż się boje . Zakładamy w domu klimę, co rok to wyższa temperatura . Nie ma co się męczyć . 
Dobrego dnia .