Powitajki przy kawie 81

02 maja 2026 13:55 / 3 osobom podoba się ten post
Witam w sobotę już po południu w Dzień Flagi RP. 
Za oknem.w sumie skwar można by rzec. Cieplutko. Byłam w szkolce . Kupiłam róże i berberysy do nasadzeń na rabacie przed domem. Mam nadzieję, że się przyjmą. 
Obiadek już zrobiony tylko dla mnie bo mąż nie przyleciał. Bilety bardzo drogie. 😢
Na obiad serwuje siebie bigos z młodej kapusty i ziemniaki z koperkiem. 😋😋😋
Dobrego reszty dnia opiekunowo. 
02 maja 2026 13:57 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 🥐 ☕ 🌻 
Słoneczny dzień , burze na wieczór zapowiedziane . Rower już do garażu ,Ten płynie . Ja idę spać na godzinkę 
03 maja 2026 05:58 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry niedzielnie i świątecznie-bo dziś 3 Maja.To także mój ostatni dzień tutaj-wieczorem kierunek domek i to na trochę dłużej.Muszę pomieszkać wreszcie w domku,ogarnąć terminy,doprowadzić ogródek kwiatowy pod oknami do stanu używalności.Wszystkim ,tym co w pracy i tym na urlopach pogodnej niedzieli.
03 maja 2026 06:49 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Piękne słońce ☀️ już za oknem. Pewnie będzie kolejny pogodny dzień ale deszcz ☔ potrzebny bo jest bardzo sucho. 
Ja już po kawie. Zmywarka pracuje. 
Na obiad mam gulasz z zamrażarki i ziemniaki i mizeria. Nie ma co rozgotowyać skoro we wtorek nad ranem wyjeżdżam i jeśli seniorka dożyje to na 8-9 tygodni aż. 🙈

Maluda szerokiej drogi i spokojnego urlopu. 

Dobrego dnia opiekunowo. 
03 maja 2026 09:37 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 🥐 🌻 ☕ 
Udanej niedzieli ,  ja jeszcze dwa tygodnie , dobrze bo miesiąc niepezespanych nocy czuje w kościach niestety. 
Maluda szerokości 
Dusia 
03 maja 2026 11:27 / 1 osobie podoba się ten post
Dusia1978

Dzień dobry. :chaplin: Piękne słońce ☀️ już za oknem. Pewnie będzie kolejny pogodny dzień ale deszcz ☔ potrzebny bo jest bardzo sucho. 
Ja już po kawie. Zmywarka pracuje. 
Na obiad mam gulasz z zamrażarki i ziemniaki i mizeria. Nie ma co rozgotowyać skoro we wtorek nad ranem wyjeżdżam i jeśli seniorka dożyje to na 8-9 tygodni aż. 🙈

Maluda szerokiej drogi i spokojnego urlopu. 

Dobrego dnia opiekunowo. 

Dziękuję Dusiu 
03 maja 2026 11:28 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Dzień dobry Opiekunkowo 🥐 🌻 ☕ 
Udanej niedzieli ,  ja jeszcze dwa tygodnie , dobrze bo miesiąc niepezespanych nocy czuje w kościach niestety. 
Maluda szerokości :flaga Polski:
Dusia :moje_wakacje:

Dziękuję  dorotee 
04 maja 2026 08:45 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 😊 ☕ 🌻 
04 maja 2026 15:57 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry majowo
.Przepadł mi telefon wszystko mi uciekło nr telefonów i cała korespondencja . Chyba muszę nosić telefon na sznurku . 
Pozdrawiam Was serdecznie .
05 maja 2026 09:23 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry dzisiaj mam zasłużony dzień przyjemności dla mnie . 
Udzczuple swoje konto w banku ,czego nie lubię robić .Ja jestem z tej grupy ,która lubi mieć .
Pogoda znośna troszkę się zachmurzyło ,może spadnie deszcz .Dobrego dnia .
05 maja 2026 09:29 / 2 osobom podoba się ten post
Maluda

Dzień dobry niedzielnie i świątecznie-bo dziś 3 Maja.To także mój ostatni dzień tutaj-wieczorem kierunek domek i to na trochę dłużej.Muszę pomieszkać wreszcie w domku,ogarnąć terminy,doprowadzić ogródek kwiatowy pod oknami do stanu używalności.Wszystkim ,tym co w pracy i tym na urlopach pogodnej niedzieli.

Powodzenia, nie rozsiadaj się za długo . Powodzenia . 
05 maja 2026 10:21 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 😊 ☕ 🥐 🌻 🥐 
05 maja 2026 16:27 / 1 osobie podoba się ten post
Mleczko

Dzień dobry majowo
.Przepadł mi telefon wszystko mi uciekło nr telefonów i cała korespondencja . Chyba muszę nosić telefon na sznurku . 
Pozdrawiam Was serdecznie .

Ja swój zostawiłam w krzaczorach nad jeziorem. Przepadł jak kamień w wodzie a obecny telefon figle mi płata. Miłego wtorku wam życzę.☕🍨

06 maja 2026 07:42 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Środa minie tydzień zginie. 
Jestem na starym miejscu. Zmienniczka odjechała więc sama muszę ogarnąć co i jak. Raczej bez zmian jedynie to ma więcej Levodopy na Parkinsona bo postępuje.  Zaraz śniadanie ale czekam na seniorkę bo jest w WC. Około 9 pflege do toalety jak zwykle. Potem przegląd lodówki i ewentualnie uzupełnienie zapasów. 
Dobrego dnia opiekunowo. 
06 maja 2026 10:51 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 🥐 🌻 ☕ 🌻 
Pięknie pada , krowy mi podtopiło peEd domem . Oby Ten nie wylał , ale w głębokim korycie tutaj płynie .