Słonecznie pozdrowienia z Gdańska-Trier
Słonecznie pozdrowienia z Gdańska-Trier
ja nie z Gdańska , ale z pomorza :) ja jestem za . bede w domu i chetnie :) pozdrawiam :)
Witam serdecznie w piękny słoneczny dzionek! Wspaniałe byłoby się spotkać i pogadać jestem za ...ale pracuje w Munster do 29 lipca.
może w sierpniu następne spotkanie???
Witam serdecznie w piękny słoneczny dzionek! Wspaniałe byłoby się spotkać i pogadać jestem za ...ale pracuje w Munster do 29 lipca.
może w sierpniu następne spotkanie???
W Trier bylam turystycznie, wielka historia... a w Gdansku mieszkam. Zauroczona jestem starym miastem i atmosfera tam panujaca.
Gdanszczanki... moze bysmy sie spotkaly, bede w lipcu od 20 do 25. Pozdrawiam serdecznie:)))
Witaj Pomorzanko:) byloby swietnie, zapraszam takze pozostale kolezanki do spotkania sie w Gdansku. Najchetniej 24 lub 25 lipca! Czekam na zgloszenia:)))
W Trier bylam turystycznie, wielka historia... a w Gdansku mieszkam. Zauroczona jestem starym miastem i atmosfera tam panujaca.
Gdanszczanki... moze bysmy sie spotkaly, bede w lipcu od 20 do 25. Pozdrawiam serdecznie:)))
Do Pomorzaninka ...jestem w Munster Nienberga to jest 5 km od śródmieścia. Także trudno będzie bo jak jadę do centrum to zawsze z dziadkiem ale możemy pogadać na skaypie nr krysia4523.pozdrawiam
Trier jest cudne! Kocham to miasto i na pewno po urlopie bede chciala tam pracowac. Nawet dzisiaj firmie zapowiedzialam,ze jak bedzie oferta stamtad to od razu do mnie jak w dym;)) No nic nie poradze,ze zauroczylam sie Trewirem jak w Polsce Krakowem;))) Zreszta mam tam ulubione sklepiki z butami,gdzie sa czesto olbrzymie obnizki cen i np. Prade mozna dorwac za jakies 100 ojro nawet :-) I ukochana restauracje gdzie podaja rewelacyjne ryby i owoce morza!
A w Gdansku tez mieszkalam;))) Ale to juz bylo daaaawno...ze 20 lat temu.
Witaj Kika;)) Mam nadzieje,ze u Ciebie wszystko okej? ;)
Tak, tak wszystko okej, u Ciebie rowniez? A tak w ogole to ile masz lat, skoro piszesz, ze w Gdansku mieszkalas przed 20. laty?
Gram w Dark SoulsIII i wchodze na Forum dorywczo. Ta gra wycisza mnie, czas przy tym leci, jak zwariowany.
Dzisiaj odbebnilam plywanie, chodze dwa razy lub trzy razy tygodniowo. Chce schudnac, bo przybylo mi w ostatnim roku jakies 8 kg. Czuje sie niezgrabnie, wygladam jak pingwin:(
W Trier bylam jakies 15 lat temu, porownanie z Krakowem adekwatne. Zbieram sie, by jeszcze w tym roku spedzic w nim weekend.
Ide grac dalej.
Utulam Cie:)
Mam 42 lata,i pol...oraz 12 dni:-)
Kilka lat temu gralam w Bite Fight:-) Bylam wredna wampirzyca i atakowalam wilkolaki,hehehe. Tez mnie to odstresowywalo ale...to gra przegladarkowa byla. Z takich normalnych gier to kocham wszystko co stworzyl Sokal,nie mam pojecia dlaczego :-)
Tak...u mnie rowniez okej,chociaz ciut sie zle czuje. Ten upal mnie meczy i boli mnie noga!
Ja Ciebie sciskam! i caluje serdecznie :))))